סקוואטים

אופירי

משתמש מתחיל
20
5
נק' מוניטין:
5
20
5
לאחרונה נתקלתי בדבר שנקרא אתגר סקוואטים.. רציתי לדעת אם מישהו יודע עד כמה זה באמת אפקטיבי (שעושים את זה כמעט כל יום) במשך 30 יום.. התחלתי להתאמן ברצינות לפני חודש וחצי אבל אני לא משלבת סקוואטים בתרגילים שאני עושה וזה ממש חשוב לי!

סקוואט זה התרגיל הראשון שצריך להירשם בתכנית שלך ובכל תכנית אחרת.

ואם את רוצה לפתח את כל פלג הגוף התחתון את חייבת לעשות אותו.

לאחרונה נתקלתי בדבר שנקרא אתגר סקוואטים.. רציתי לדעת אם מישהו יודע עד כמה זה באמת אפקטיבי (שעושים את זה כמעט כל יום) במשך 30 יום.. התחלתי להתאמן ברצינות לפני חודש וחצי אבל אני לא משלבת סקוואטים בתרגילים שאני עושה וזה ממש חשוב לי!

"אתגר הסקוואטים" זהו אתגר שהמציא בחור שמתעסק במוביליטי(אחד הגדולים בתחומו למעשה) , שמו עידו פורטל. המטרה של ה"אתגר" בעיקרון הוא לפתוח טווח תנועה ובעצם "להרגיל" את הגוף למנח של הסקוואט (חלק מהאנשים , במיוחד מתאמנים חדשים לא מצליחים להגיע לטווח תנועה מלא בסקוואט) והוא אומר שמי שיבצע את ה"אתגר" יצליח לשפר את טווח התנועה\הגמישות\נוחות במנח בתנועה הזאת.

"אתגר הסקוואטים" זהו אתגר שהמציא בחור שמתעסק במוביליטי(אחד הגדולים בתחומו למעשה) , שמו עידו פורטל. המטרה של ה"אתגר" בעיקרון הוא לפתוח טווח תנועה ובעצם "להרגיל" את הגוף למנח של הסקוואט (חלק מהאנשים , במיוחד מתאמנים חדשים לא מצליחים להגיע לטווח תנועה מלא בסקוואט) והוא אומר שמי שיבצע את ה"אתגר" יצליח לשפר את טווח התנועה\הגמישות\נוחות במנח בתנועה הזאת.

לא היה דיבור בפורום לא מזמן (בעקבות סאלי) על זה שלשהות בבור הרבה זמן זה לא מומלץ בכלל?

מדריך חדר הכושר שלה בטוח.
כנראה, אבל רציתי לוודא שאין לה איזה בעייה אורטופדית לפני שאקפוץ למסקנה שהיא חייבת לעשות סקוואט, לעינין אם אין משהו כזה אני לא רואה סיבה לא לקחת תוכנית אימונים מהפורטל

• פותח/ת השרשור
כנראה, אבל רציתי לוודא שאין לה איזה בעייה אורטופדית לפני שאקפוץ למסקנה שהיא חייבת לעשות סקוואט, לעינין אם אין משהו כזה אני לא רואה סיבה לא לקחת תוכנית אימונים מהפורטל

מדריך של חדר הכושר, ולא אין לי שום בעיה אורתופדית שהיא.. חח

מדריך של חדר הכושר, ולא אין לי שום בעיה אורתופדית שהיא.. חח
ילד בן 10 שתגידי לו 6 סטים לשריר קטן ו-9 לגדול ותתני לו את התרגילים מחולקים לשרירים סביר להניח יבנה לך תוכנית ברמה זהה.
זה רשימת מכולת ולא תוכנית, קחי מהפורטל אחת מהתכניות (ממליץ על fbw)

אתה יכול לספר על האתגר? יש לי חבר שרוצה להתחיל להתאמן והוא הבן אדם הכי פחות גמיש שאי פעם ראית

1537999_653880104653973_751951475_o.jpg

https://www.facebook.com/ido.portal.1?fref=ts

• פותח/ת השרשור
ועוד שאלה לא קשורה-אם אפשר- אני ממש מקוררת ויש לי הרגשה כללית רעה שבאה והולכת (לפעמים אני מרגישה קצת יותר טוב) האם בכל זאת להתאמן או שעדיף לנוח? או אפילו לעשות פעילות שהיא יותר קלה? לא האימון הרגיל שלי??

ועוד שאלה לא קשורה-אם אפשר- אני ממש מקוררת ויש לי הרגשה כללית רעה שבאה והולכת (לפעמים אני מרגישה קצת יותר טוב) האם בכל זאת להתאמן או שעדיף לנוח? או אפילו לעשות פעילות שהיא יותר קלה? לא האימון הרגיל שלי??
קשה להגיד ככה..תלוי איך את מרגישה, בעקרון אולי עדיף לא להעמיס בטירוף באימון..אצלי לפחות זה משפר את ההרגשה ובסופו של דבר עוזר להעביר את המחלה מהר יותר

התחלתי להתאמן ברצינות לפני חודש וחצי אבל אני לא משלבת סקוואטים בתרגילים שאני עושה וזה ממש חשוב לי!
אי אפשר להתאמן ברצינות מבלי לעשות סקוואטים.
סקוואט הוא התרגיל החשוב ביותר. למעשה הוא החשוב ביותר גם לא כתרגיל...🥰

אי אפשר להתאמן ברצינות מבלי לעשות סקוואטים.
סקוואט הוא התרגיל החשוב ביותר. למעשה הוא החשוב ביותר גם לא כתרגיל...🥰
ואתה לא תייגת אותי?
סחטיין על התשובה, מוניטין!

• אהבתי
Reactions: Tom
אבל חשבתי שלא אמורים לעבוד על אותו חלק בגוף כמה ימים ברצף ושצריך יום מנוחה... אני עובדת יום אחד על פלג גוף עליון כולל בטן ויום אחר על פלג גוף תחתון כולל כמובן המון סקאווטים... אני טועה? מותר לעשות כל יום?

Back
למעלה תחתית