הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקוואטים מנפחים רגליים ?

moringolian

משתמש מתחיל
48
1
נק' מוניטין:
1
48
1
profit
אני כרגע על תפריט דל פחמימה בחיטוב ושואפת לרגליים רזות, השאלה שלי היא האם סקוואטים ולאנג'ים יעכבו את התהליך/ינפחו לי את הרגליים ויעשו את הצורה הזאת של ה"קשת" בירך הקידמית ?
תודה מראש לעונים 😃

תהליך/ינפחו לי את הרגליים
זה לא תהליך קסם. השריר לא "יתנפח" תוך כמה חודשים.
כידי להגיע לשרירים ממש גדולים וברורים כמו אצל בודי בילדרים, צריך המון אימונים ומשטר תזונה קפדני. לדעתי זה כמה שנים...
את יכולה בכיף להתאמן ללא חשש. ותמיד תוכלי להוריד את עצימות האימון ולעבור לתהליך של שמירה על הקיים.

• פותח/ת השרשור
אני שואלת כי הייתי עושה באופן קבוע סקוואטים ולחיצות רגליים במכונה והמאמן שלי אמר לי שזה יגדיל לי את הרגליים ושאם אני רוצה רגליין רזות כדאי לי לוותר על התרגילים האלה....

אני מתחיל לתעב את המילה הזאת -מתנפח/ת

• פותח/ת השרשור
חחח אני פשוט רוצה יותר רווח בין הרגליים וקראתי באיזה מאמר ברשת שלאנגים וסקוואטים הם לא התרגילים שיתרמו לעניין....

לאו דווקא בגלל הדבר הספציפי שאת אמרת(גם...) אלא בגלל חבר מהמילואים שלא התראינו מעמוד ענן וכשהוא ראה שהתאמנתי הוא הסיק מזה שהתנפחתי בגלל גיינר.

נערך לאחרונה:
יותר חשוב שיהיה לך טוסיק מורם, עגול ובקיצור מושלם מאשר רווח קטנטן בין הרגליים, תסמכי עליי 😃
אם תעשי כמה שבועות סקוואטים/לאנג'ים ושאר ירקות זה יחטב לך את הרגל, סוג של ''יאסוף אותה'' ולא ינפח אותה.. בשביל הפחד שאת מדברת עליו, את תצטרכי הרבה יותר..

בהצלחה 😃

אוכל מגדיל את הרגליים, לא תרגיל זה או אחר.

אין תירוץ ללא לעשות סקוואט לכל בנאדם באשר הוא, זו תנועה שאנחנו בנויים לעשות בניגוד לתנועות אחרות במכון, איש מקצוע שמייעץ לוותר על תרגילים לפלג גוף תחתון מפגין בהצהרה זו, בורות.

המשקל והוריאציה של התרגיל זה משה שתלוי בך לפי מטרה(סקוואט חופשי, סקוואט עם משקולות יד, סוגי וריאציות של סקוואט עם מוט, טווחי חזרות גבוהים/נמוכים וכו' וכו'), לוותר על אחד התרגילים הכי אפקטיביים במכון פשוט חבל

חחח אני פשוט רוצה יותר רווח בין הרגליים וקראתי באיזה מאמר ברשת שלאנגים וסקוואטים הם לא התרגילים שיתרמו לעניין....

אני רק אניח את זה כאן.... 😉

קבצים מצורפים

• Screenshot_2014-08-03-07-06-14.png
    Screenshot_2014-08-03-07-06-14.png
    KB 329.2 · צפיות: 646
אני רק אניח את זה כאן....
🤣

חח אני פשוט רוצה יותר רווח בין הרגליים וקראתי באיזה מאמר ברשת שלאנגים וסקוואטים הם לא התרגילים שיתרמו לעניין....
האמת שמיד שקראתי את ההודעה הראשונה שלך תיארתי לעצמי שזה קשור לרווח בין הרגליים. בשנים האחרונות נוצר אידיאל גופני אחר, כבר לא מספיק להיות רזה, צריך להיות חטובה, עם ישבן גדול, בטן שטוחה ושרירית ורווח בין הרגליים...
ומה עם הגנטיקה?
מי צריך גנטיקה כשיש פלסטיקה!

לא יודעת אם התשובות שקיבלת הרגיעו אותך או שלא מה שבטוח סקווטים ולאנג'ים יחטבו בעיקר את שריר הירך האחורי והקדמי (תאמיני לי שזה מאוד אפקטיבי כשלובשים מכנסיים קצרים!).
הרווח בין הרגליים נקבע בין השאר לפי רוחב האגן ומסתבר שלפי @Doron Milner גם לפי המנח שלו.
שורה התחתונה בלי חומרים אין כמעט משהו שאת יכולה לעשות כדי לנפח שרירים!

נערך לאחרונה:
את לא רוצה רגליים רזות, את רוצה רגליים שסקוואטים בונים, סמכי על המין הגברי.

Back
למעלה תחתית