הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע ערך תזונתי בתמר מג'הול

• פותח/ת השרשור Dimon
  • פורסם בתאריך

Dimon

משתמש מתחיל
63
1
נק' מוניטין:
1
63
1
על הקופסא כתוב ערך תזונתי ל100 גרם:
64 פחמימות, 0.4 שומן, 2 חלבון ו268 קלוריות.
השאלה ונגיד ואני רוצה לשקול 100 גרם על משקל. הכוונה על הקופסא ל100 גרם עם הגרעין או ללא הגרעין?

תמשיך עם הגישה הזאת ותקבל הרבה עזרה.
סתם בשביל הקטע - תציץ בתראדים קודמים שלך ותראה כמה הספקתי לעזור לך עד היום, אבל שיהיה בהצלחה 😃

עריכה: דווקא יש לי תשובה בשבילך, אבל לא בקטע ילדותי או משהו - פשוט אין לי חשק לעזור כרגע.

• פותח/ת השרשור
תמשיך עם הגישה הזאת ותקבל הרבה עזרה.
סתם בשביל הקטע - תציץ בתראדים קודמים שלך ותראה כמה הספקתי לעזור לך עד היום, אבל שיהיה בהצלחה 😃

עריכה: דווקא יש לי תשובה בשבילך, אבל לא בקטע ילדותי או משהו - פשוט אין לי חשק לעזור כרגע.
אני יודע בידיוק מי אתה וכמה עזרת לי ואני מודה מאוד. אני כתבתי את זה לגמרי בצחוק בלי כוונה להעליב אותך.
הייתי בהתלבטות בין 2 דברים ואז הגבת משהו ונשארתי בהתלבטות אז כתבתי בצחוק את המשפט שכוונתו הייתה "יאללה נשארתי עדיין עם הדילמה".
אולי באמת שאני קורא את זה שוב זה נשמע קצת כפוי טובה אבל זאת לא הייתה הכוונה אלה סתם ניסוח כזה.

מן הסתם שלא ניחשתי אלא בדקתי את זה. עם כל זה שהמחשבון של גולינגו לא הכי מדוייק עדיין מצויין בו במפורש "תמר מיובש עם גרעין" ואת אותם הערכים התזונתיים שהוא ציין (פחות או יותר), ויש הבדל די רציני בין תמר עם גרעין לתמר ללא גרעין כך שאני נוטה להאמין להם.

אל תקפוץ לשלול לפני שאתה בודק.

מן הסתם שלא ניחשתי אלא בדקתי את זה. עם כל זה שהמחשבון של גולינגו לא הכי מדוייק עדיין מצויין בו במפורש "תמר מיובש עם גרעין" ואת אותם הערכים התזונתיים שהוא ציין (פחות או יותר), ויש הבדל די רציני בין תמר עם גרעין לתמר ללא גרעין כך שאני נוטה להאמין להם.

אל תקפוץ לשלול לפני שאתה בודק.
תקרא שוב את התגובה שלי. פתחתי ב "לא ניראה לי", כלומר זו דעתי, לא קבעתי עובדה ולא אמרתי שאתה טועה, וודאי שלא קפצתי לשום מקום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית