הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מחנק ושיעול באמצע הזריקה

טינו

משתמש מתחיל
143
5
נק' מוניטין:
5
143
5
נתתי היום זריקה חמישית של פרופ בישבן
החומר בגושי יצא ולקראת הסוף הרגשתי מין מחנק כזה ואז תפס אותי שיעול לאיזה דקה..מלווה בזיעה מרובה

הלחיץ אותי רצח חשבתי שאני גומר קריירה
מה קרה לי? מה לעשו. לא לעשות

עכשיו אני בסדר אבל לא מצליח לקחת נישמות ארוכות זה גורם לשיעול קטן

החומר בגושי יצא ולקראת הסוף הרגשתי מין מחנק כזה ואז תפס אותי שיעול לאיזה דקה..מלווה בזיעה מרובה

האם ביצעת שאיבה טרם ההזרקה?
בכל מקרה כנראה הזרקת לכלי דם (במידת מה). אין מה לעשות כרגע, מדובר בהיסטוריה, כרגע כבר אין צורך לעשות דבר.

לדעתי סתם לחץ שהכנסת את עצמך

• פותח/ת השרשור
לא יודע איך להסביר..היה קשה נורא נורא להכניס תחומר ( כנראה מהגוש שלא מתרפא אני לא יודע ) שרפ טיפה גם

לקראת הסוך הרגשתי כובד נשימה ואיך שסיימתי תזריקה שיעול כיאילו הגרון נשרט..שתיתי הרבה מים ועכשיו כלום

טום לא שאבתי לפני למה הבנתי שבישבן הסיכויים לפגוע נמוכים

אני אמור לצפות למשהו מחר ? כאבים באזור משהו מיוחד?

לא יודע איך להסביר..היה קשה נורא נורא להכניס תחומר ( כנראה מהגוש שלא מתרפא אני לא יודע ) שרפ טיפה גם

לקראת הסוך הרגשתי כובד נשימה ואיך שסיימתי תזריקה שיעול כיאילו הגרון נשרט..שתיתי הרבה מים ועכשיו כלום

טום לא שאבתי לפני למה הבנתי שבישבן הסיכויים לפגוע נמוכים

אני אמור לצפות למשהו מחר ? כאבים באזור משהו מיוחד?
שאיבה תמיד.
אין למה לצפות. גוש או כאבים קשורים בחומר שלא התפזר כראוי ובפגיעה מההזרקה (חוזרת, לא נכונה וכו) בהתאמה.

• פותח/ת השרשור
אני אמור לצפות למשהו חריג בלילה? מחר?
להמשיך להזריק כרגיל? עם שאיבה ללא ספק

למרוץ שבסייקל ראשון אך פעם לא קרא לי דבר כזה אני כבר מפחד להזריק לעצמי הסייקל הזה התחיל לי רע ...כאבים עזים חום
בנוסך מה שקרה היום

אבל חוץ מזה אימון מהסרטים היה היום ובקושי אכלתי פחמימה

אני אמור לצפות למשהו חריג בלילה? מחר?
להמשיך להזריק כרגיל? עם שאיבה ללא ספק

למרוץ שבסייקל ראשון אך פעם לא קרא לי דבר כזה אני כבר מפחד להזריק לעצמי הסייקל הזה התחיל לי רע ...כאבים עזים חום
בנוסך מה שקרה היום

אבל חוץ מזה אימון מהסרטים היה היום ובקושי אכלתי פחמימה
כאבים עזים, חום, קשור בחומר ובממיסים המוספים. אין מה ואין צורך לעשות כרגע שום דבר בנוגע לשיעול/מחנק.

להטיף לא יעזור, לקרוא לך דיביל גם לא. ולכן, פשוט תדאג לשאוב להבא.
לי זה נשמע יותר כמו סתם חרדה, אם היה משהו חריד זה ה קורה במידי.

• פותח/ת השרשור
מישל יש תרופות הרגעה שאני יכול לקחת להןרדת חום בסייקל ? שלא מעמיס על המערכת

אני מחכה אולי אני יחליף תחומר בטייגר פארמה

מישל יש תרופות הרגעה שאני יכול לקחת להןרדת חום בסייקל ? שלא מעמיס על המערכת

אני מחכה אולי אני יחליף תחומר בטייגר פארמה

אתה שוקל לקחת תרופה להורדת חום בהלך הסייקל?

תחליף ברנד, ותפסיק להזריק מי ביוב.

אתה מתאר פה מספר מצבים שיכולים להתרחש במקביל:

1. טונוס שריר - מתח. שריר הטוסיק כבר קשיח מאוד עקב הזרקות שמן מרובות בתדירות גבוהה מה שמקשה על קליטת שמן נוספת ומצריך פעולה פיזית כוחנית כדי להחדיר את השמן. (הגוש)

2. מחט ומזרק - שימוש במחטים באיכות לא משהו (כן, אלו מהסופר פארם הן לא משהו) גם חלק בהזרמת החומר, כמו כן לבארל (המזרק עצמו) יש משמעות בין אם מדובר באחד עבה או דק. יש בארלים עבים ש 1 CC ששטח הפנים שלהם גדול ובארל (Barrel) ארוכים עם שטח פנים קטן יותר קוטרית. בד"כ העבים קשים יותר להזרקה.

3. טכניקה - אם ניסית להזריק לטוסיק יש פה פקטור נוסף. קשה להזריק בטוסיק ואפילו יותר עם התקדמות הסייקל עקב (כידוע לך) ירידה בגמישות מצד אחד ועצם העובדה שגם ככה קשה לשמור על יציבות בהזרקה לא נוחה בישבן. אם אתה גם ככה לא עושה זאת בטבעיות, נוסיף על זה פקטור של מתח שיוצר רעידות קלות ביד וזה כבר מתכון פחות טוב להצלחה.

4. פציעת כלי דם (נימה) - זאת קשורה דווקא בעניין השיעול וההזעה, בין כל הפעולות למעלה, יש מצב שגרמת לפציעת כלי-דם קטן. כאשר מעט מהשמן עלול לזלוג אל תוך מערכת הדם עצמה. לעניין הרגישות והשיעולים, זה תופעה שקורית בעיקר בטרן קצר עקב מבנה החומר, אך כמובן יכולה לקרות עם כל חומר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית