הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר הגבלה להרמת משקל

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
שלום לכולם

שמעתי על אנשים שיש להם הגבלה להרמת משקל (Gד 5 קילו עד 10 קילו עד 20% מהמ.ג), מה ההיגיון בהגבלות האלה ? זה באמת משפיע על משהו ? אני יודע שלאנשים עם פוטנציאל לבקע יש את ההגבלה הזו אבל אני גם יודע שבקע לא קורה אם מתאמנים בצורה הדרגתית.
מישהו יכול להסביר מה זה אומר ואיך זה טוב ?

אני גם יודע שבקע לא קורה אם מתאמנים בצורה הדרגתית.
אני לא יודע אם זה קשור לשאלה שלך, אבל אפשר לקבל בקע גם אם מתאמנים בצורה הדרגתית, ביחוד אלה שמועדים לכך מבחינה גנטית.

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע אם זה קשור לשאלה שלך, אבל אפשר לקבל בקע גם אם מתאמנים בצורה הדרגתית, ביחוד אלה שמועדים לכך מבחינה גנטית.
איך אפשר לדעת אם אתה מיודע גנטית ? ואיך אפשר להימנע ?

אפשר גם לקבל בקע בלי להתאמן בכלל, למרות שמאוד הייתי רוצה להאשים את הסקוואטים בבקע שהיה לי בגיל 6.

אפשר גם לקבל בקע בלי להתאמן בכלל,
כמובן. לא צריך לקרוא בהודעה שלי יותר ממה שהיה בה, ולא היה בה שום מוסר השכל לגבי הרמת משקולות. אבל הרמת משקולות היא גורם סיכון לבקע, ולא מזיק לדעת את זה.
איך אפשר לדעת אם אתה מיודע גנטית ? ואיך אפשר להימנע ?
1. לא יודע. 2. אני לא חושב שאפשר ממש להמנע, אבל כדאי להפנות את השאלות האלה ל yonizarkh@ בפורום פציעות.

אתה מתכוון במקרה להגבלה של הצבא? פטורים?
ולגבי בקע, כן אפשר למנוע ע"י חיזוק שריר הבטן והתוך בטניים

• פותח/ת השרשור
חרטא בירוקרטית בשביל למנוע נזק, כלשהוא, באיזו שהיא דרך, בתקווה מצד הצבא ומשרד הבריאות\חינוך\ביטוח לאומי וכל הבלה בלה.
אז מישהו עם הגבלה יכול לעשות הכל כל עוד הוא נזהר ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית