הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 500 LBS Military press

• פותח/ת השרשור WeaKid
  • פורסם בתאריך

תשמע, מבלי לזלזל בו - נראה חיה רצינית ואני בטוח שהוא מרים משקלים מטורפים, אבל:
1. זה לא Military Press. לפחות, עד כמה שידוע לי, MP עושים בעמידה, בדומה לפרס קלאסי, בהבדל קטן - כפות רגליים צמודות.
2. ראית את טווח התנועה? בקושי הגיע לסנטר שלו....

• פותח/ת השרשור
תשמע, מבלי לזלזל בו - נראה חיה רצינית ואני בטוח שהוא מרים משקלים מטורפים, אבל:
1. זה לא Military Press. לפחות, עד כמה שידוע לי, MP עושים בעמידה, בדומה לפרס קלאסי, בהבדל קטן - כפות רגליים צמודות.
2. ראית את טווח התנועה? בקושי הגיע לסנטר שלו....
1. אני יודע, זה לא מילטרי זו לחיצת כתפיים
2. כן ראיתי טווח התנועה, אבל עדיין לא ראיתי אף פעם אף אחד נועל משקל כזה מעל הראש\מוריד אפילו לחצי הראש ומעלה חזרה

דרק קנדל הוא אחד האנשים החזקים ביותר בכדוה"א, נקודה.
זו כמובן לא מיליטרי פרס, אלא לחיצת כתף בישיבה, האדם שלוחץ פרס הכי כבד היום הוא zydrunas savickas, הוא לחץ בלוג פרס 222.5 קילו(הרבה הרבה יותר קשה מסתם פרס) והבנתי שלוחץ 200 קילו מעל הראש לחזרות.

ההבדל בין מיליטרי לבין פרס לא קשור לרוחב עמידה אלא לשימוש של שאר הגוף בתנועה, במיליטרי(גרסה יותר STRICT, עמידה זקופה כמו "חייל") אין LAYBACK כמעט בכלל ואין שימוש בשאר הגוף בעוד שבפרס ניתן להשתמש באגן איך שרוצים כל עוד הברך נעולה(ברך לא נעולה= פוש פרס) ככה שמעורבים עוד שרירים בצורה אקטיבית וניתן להרים יותר משקל

נערך לאחרונה:
אין מה להשוות בין פוש פרס ללחיצת כתפיים בישיבה, זה פשוט שונה לגמרי. וכן הוא בין האנשים החזקים בעולם...

בהחלט אחד האנשים החזקים ביותר בעולם
מי הוא החזק בעולם כיום?

פול אנדרסון עד 1994.

אמםםם ניראלי לי מאלנצ'ייב.
כמובן שיש את ביל קאזמייר שהוא חתיכת מפלצת(הבן אדם הראשון ללחוץ 300 קילו בנץ פרס, 3 פעמיים רצוף האיש החזק בעולם ועוד ועוד.)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית