הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר דדליפט סומו

• פותח/ת השרשור StasZ
  • פורסם בתאריך

StasZ

משתמש משקיע
3,171
2,676
נק' מוניטין:
9,487
3,171
2,676
ACT חיפה
מתי בדרך כלל כדאי להחליף לדדליפט סומו?
בנתיים אני רב עם הטכניקה של הדדליפט הקלאסי מה שמאוד מציק לי
עכשיו אני הבנתי שלעבור לסומו בגלל טכניקה לקויה בדדליפט קלאסי זאת לא סיבה מוצדקת מספיק

עכשיו לא מזמן ביצעתי סומו דדליפט בשביל לנסות איך זה מרגיש לעומת הקלאסי
והתנועה הרגישה לי הרבה יותר טבעית והרבה יותר נוחה לעומת הקלאסי

אז עוד פעם חוזרת השאלה האם כדאי לעבור לסומו או למשיך עם הקלאסי?

תלוי מה המטרה שלך,אם אתה רוצה לפתח יותר מסת שריר אז עדיף להשקיע בקלסי ,אם אתה רוצה להרים כמה שיותר וסומו יותר נוח לך אז תשקיע בסומו.

מי אמר שיש שלב מסוים שצריך להחליף לסומו? אם המטרה שלך היא להתחזק, תמשיך עם קלאסי. אם המטרה שלך היא להתחרות ולהרים כמה שיותר, אז תעשה את שניהם תקופה מסוימת כדי לראות באיזו וריאציה אתה יותר חזק (בהתחלה סביר להניח שהסומו יהיה בפיגור מהסיבה הפשוטה שלא עשית אותו.). ואם אתה יותר חזק בסומו, בכל מקרה תמשיך לעשות גם קלאסי (הכיוון ההפוך לא נכון - אם אתה יותר חזק בקלאסי, אז סומו די מיותר).

• פותח/ת השרשור
מי אמר שיש שלב מסוים שצריך להחליף לסומו? אם המטרה שלך היא להתחזק, תמשיך עם קלאסי. אם המטרה שלך היא להתחרות ולהרים כמה שיותר, אז תעשה את שניהם תקופה מסוימת כדי לראות באיזו וריאציה אתה יותר חזק (בהתחלה סביר להניח שהסומו יהיה בפיגור מהסיבה הפשוטה שלא עשית אותו.). ואם אתה יותר חזק בסומו, בכל מקרה תמשיך לעשות גם קלאסי (הכיוון ההפוך לא נכון - אם אתה יותר חזק בקלאסי, אז סומו די מיותר).
אוקי, תודה
איך כדאי לשלב את התקופת ניסיון הזו במדקאו?

אוקי, תודה
איך כדאי לשלב את התקופת ניסיון הזו במדקאו?

מדקאו היא תכנית די "קבועה", אז האופציות שאני יכול לחשוב עליהן הן:
1. לעשות רוטציה של שבוע -שבוע.
2. איפה שאפשר לעשות תרגילי עזר כמו גוד מורנינג או BE - לעשות את אחת הוריאציות, ולעשות את הוריאציה השנייה במקום הקבוע שלה באמצע השבוע.

אפשרויות אחרות הן למעשה כבר לא לעשות את התכנית, אלא רק להשתמש בעקרונות שלה, כמו למשל לעשות סדרה של 4 אימונים - סקוואט ובנץ' כרגיל לפי מדקאו, אחד האימונים של הפרס ודדליפט גם לפי מדקאו, ולהוסיף עוד אימון של פרס דדליפט לוריאציה השנייה.

• פותח/ת השרשור
מדקאו היא תכנית די "קבועה", אז האופציות שאני יכול לחשוב עליהן הן:
1. לעשות רוטציה של שבוע -שבוע.
2. איפה שאפשר לעשות תרגילי עזר כמו גוד מורנינג או BE - לעשות את אחת הוריאציות, ולעשות את הוריאציה השנייה במקום הקבוע שלה באמצע השבוע.

אפשרויות אחרות הן למעשה כבר לא לעשות את התכנית, אלא רק להשתמש בעקרונות שלה, כמו למשל לעשות סדרה של 4 אימונים - סקוואט ובנץ' כרגיל לפי מדקאו, אחד האימונים של הפרס ודדליפט גם לפי מדקאו, ולהוסיף עוד אימון של פרס דדליפט לוריאציה השנייה.

אוקי תודה
אני כנראה אחליף את הבק אקסטנשן בדדליפט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית