הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גיוס השלמות

• פותח/ת השרשור tomerA
  • פורסם בתאריך
לאו דווקא. אתה תראה קצין מיון בבקו"ם שיציע לך כמה דברים. סביר להניח שזה יהיה שיריון, תותחנים, מוד"ש וכו'

• פותח/ת השרשור
שמתי מוד"ש במנילה עם 5 וראשון, אז זה אומר שאני כבר בטוח לא שם?
זאת אומרת שאני לא יידע איפה אני עד התאריך עצמו?

כן בנוגע לשאלה השניה.
ד"א מוד"ש עברו עכשיו לסיירים [40 דק' מאילת] - כל הזין

בגיוס השלמות אם לא תרצה שיריון יש סיכוי מאוד טוב שלא תתגייס לשם. תעמוד על שלך שאתה רוצה מוד"ש, זה לא שאתה רוצה גולני או נח"ל..

• פותח/ת השרשור
זאת אומרת שאני יכול להיות בכול מקום? לא משנה מה רשמתי במנילה?

זאת אומרת שאני יכול להיות בכול מקום? לא משנה מה רשמתי במנילה?

לא...
יחידות מבוקשות אתה לא תקבל, סביר להניח שידחפו אותך או לשיריון או לתותחנים ובגלל שאתה אשכנזי תמים וצעיר אתה לא תעשה יותר מידי בעיות ותבלה 3 שנים בשיריון. אם תעמוד קצת יותר על שלך, יש לך סיכוי סביר ומעלה לקבל מוד"ש.

• פותח/ת השרשור
לא...
יחידות מבוקשות אתה לא תקבל, סביר להניח שידחפו אותך או לשיריון או לתותחנים ובגלל שאתה אשכנזי תמים וצעיר אתה לא תעשה יותר מידי בעיות ותבלה 3 שנים בשיריון. אם תעמוד קצת יותר על שלך, יש לך סיכוי סביר ומעלה לקבל מוד"ש.

א. אני לא אשכנזי
ב. כרגע הפכת אותי ללא תמים 😛
ג. לעמוד על שלי זה אומר לשבת בכלא שבוע עד שאני מקבל מה שאני רוצה?

• פותח/ת השרשור
ואם הוא אומר לי אי אפשר ואני שעה חופר לו שזה החלום ילדות שלי ושבן דוד שלי היה שם והוא לא מסכים. מה לעשות? ללכת לכלא?

אשכרה

עם האופציות האלה עדיף שתהיה שקמיסט, במילא אף אחד לא יאמין לך שהחלום שלך הוא להיות במוד"ש, אף אחד גם לא באמת יאמין לך שאתה רוצה להיות במוד"ש, הם יחשבו שזה תרגיל. אף אחד לא באמ תרוצה להיות במוד"ש, וגם לא בתותחנים. גם לא בשריון.

• פותח/ת השרשור
מה עשיתם מזה כזה גרוע.
למה מה עדיף חי"ר? מוד"ש עדיף מחי"ר ועדיף מגובניק מושתן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית