הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גיוס השלמות

• פותח/ת השרשור tomerA
  • פורסם בתאריך
מה עשיתם מזה כזה גרוע.
למה מה עדיף חי"ר? מוד"ש עדיף מחי"ר ועדיף מגובניק מושתן

בוא נצא מהנחה שאנחנו מכבדים כל חייל וכל חטיבה\חייל בצה"ל
אבל מה תעשה במוד"ש? תתצפת על הברחות זונות מולדביות? את מי זה מעניין
מה תעשה בתותחנים? תהיה בשבטה המסריחה הזאת ותקלל את היום שנולדת?
מה תעשה בשריון? תלקק את הטנק בטפ"ש? לך תנקה תאוטו של אבא זה יותר מועיל

בחי"ר יש לך את היחידות הכי מעניינות, שעושות הכי הרבה, עם יותר הקצאות, יותר תנאים, יציאות יותר טובות (בעיקר בסיירות)

ועשינו מזה כזה גרוע כי אתה עוד לא התגייסת, כשתתגייס ותגיע לתותחנים או מוד"ש, תשלח פה הודעה.
אה סליחה, אין אינטרנט בבסיס, בקושי יש חשמל.

גם ת"ש 3, אבל מילא.
בכל אופן, יש מקומות במוד"ש [שלא כזה בעיה להגיע אליהם] שעושים בהם 9-5, מקבלים משכורת לוחם ותעודת לוחם. אתה לא עושה הרבה, אבל זה ת"ש.

גם ת"ש 3, אבל מילא.
בכל אופן, יש מקומות במוד"ש [שלא כזה בעיה להגיע אליהם] שעושים בהם 9-5, מקבלים משכורת לוחם ותעודת לוחם. אתה לא עושה הרבה, אבל זה ת"ש.

אז אל תתגייס , זה הת"ש הכי טוב .
אני לא מבין אנשים שלפני מתגייסים חושבים על השטויות האלה .

גם ת"ש 3, אבל מילא.

ת"ש 3 לא יוציא אותך משם.

ולא כל מי שרוצה 5-9 מקבל את זה. בדרך כלל מי שרוצה 5-9 בסוף מקבל מוד"ש חחחחח

בחי"ר יש לך את היחידות הכי מעניינות, שעושות הכי הרבה, עם יותר הקצאות, יותר תנאים, יציאות יותר טובות (בעיקר בסיירות)
חי"ר, שריון ותותחנים עושים בדיוק את אותו חרא. 95% מהשירות נמצאים בבט"ש טוחנים מחסומים. בשאר הזמן שזה אימונים בעיקר כל יחידה אוכלת את החרא שלה.
מניסיון בתותחנים מחליפים גזרות כל כמה חודשים ופעם בכמה זמן עושים קו כחול שזה אומר להיות רק בכוננות עם התומ"תים (שווה - בית זונות), לעומת יחידות חי"ר שיכולות להתקע באותה גזרה מסריחה כמה שנים טובות שזה יכול לחרפן את המוח. מה שכן בשריון באמת יש יציאות הזויות ובחי"ר יש יותר הקצאות.

חי"ר, שריון ותותחנים עושים בדיוק את אותו חרא. 95% מהשירות נמצאים בבט"ש טוחנים מחסומים. בשאר הזמן שזה אימונים בעיקר כל יחידה אוכלת את החרא שלה.
מניסיון בתותחנים מחליפים גזרות כל כמה חודשים ופעם בכמה זמן עושים קו כחול שזה אומר להיות רק בכוננות עם התומ"תים (שווה - בית זונות), לעומת יחידות חי"ר שיכולות להתקע באותה גזרה מסריחה כמה שנים טובות שזה יכול לחרפן את המוח. מה שכן בשריון באמת יש יציאות הזויות ובחי"ר יש יותר הקצאות.
👏
כל הכבוד על ההסבר ועל הסבלנות.

עידן אולי זה היה בתקופה שלך, מאז שאשכנזי התמנה להיות רמטכ"ל הוא עומד על זה שהיחידות יחליפו גזרות כל כמה זמן על מנת שיתמקצעו ויתנסו בכל הקווים. ככה שלא יהיה מצב שנח"ל יהיו תקועים כל הזמן בצפון וכפיר כל הזמן באיו"ש, יש רוטציה.

אני מדבר יותר על היח"טיות וסיירות חי"ר ששם ההבדלים לעומת תותחנים וכל השאר כבר עצומים

חד משמעית לא.

אתה יודע מה הת"ש 3 אומר?

אני מדבר יותר על היח"טיות וסיירות חי"ר ששם ההבדלים לעומת תותחנים וכל השאר כבר עצומים

ומה האחוז מהמתגייסים שמגיעים לשם? בטח שבקצוות תמיד הכי טוב, גם בעלית וגם בתחתית [מדריך חד"כ בקירייה שעושה 5-9 יומיות של 3 שעות וטייס בקצה השני], אבל כמה מגיעים כבר לזה..

די אל תזיינו תשכל .
יחידות חי"ר חוץ מלתפוס קו , עושות גם פעילות .
ברור שלא הכל איכותי ויש הרבה חרא מונפץ אבל זה עדיף מלהיות שריונר או תתוחנים
שההכשרה הצבאית שלהם לא קשורה למה שהם עושים בפועל .
אני בשירות שלי לא שמעתי על מעצר אחד איכותי של יחידות שריון או תותחנים , רוב הזמן הם יתפסו קו מעפן ולא יעשו הרבה חוץ מזה .

אז אל תדבר סתם [ואני יודע שדיברת בציניות, אבל אתה כנראה באמת לא יודע מה זה].

נו באמת
ת"ש 3 = 3 ימים לינת בית. שזה חמשושים. ואין מניעה מלשרת ביחידה כזאת, לא בתור לוחם, אבל בתור טוחן.

שכחת פרט שולי , אסור לשבצו במרחק שעולה על 100 ק"מ מהבית.
סיירים = 40 דק' מאילת = הרבה יותר מ100 ק"מ מהבית שלו.

די אל תזיינו תשכל .
יחידות חי"ר חוץ מלתפוס קו , עושות גם פעילות .
ברור שלא הכל איכותי ויש הרבה חרא מונפץ אבל זה עדיף מלהיות שריונר או תתוחנים
שההכשרה הצבאית שלהם לא קשורה למה שהם עושים בפועל .
אני בשירות שלי לא שמעתי על מעצר אחד איכותי של יחידות שריון או תותחנים , רוב הזמן הם יתפסו קו מעפן ולא יעשו הרבה חוץ מזה .

לא שמעת על המעצר של אבדול חאלים שהבריח 3 גרם חשיש?
כנראה זה היה מסווג מדי..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית