הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחיל לצרוך אבקת חלבון.

danielsin

משתמש מתחיל
51
0
נק' מוניטין:
0
51
0
קניתי אבקת חלבון Dymtize Elite 100% whey protein ,
קניתי 4.5 קילו , רציתי סתם חוות דעת של מי שמכיר את האבקה איך היא ,
1. האם אני צריך לצרוך את האבקה עם פחמימה כדי היא תיספג טוב , או שהיא גם ככה נספגת טוב ?
2. ואם הגיע לי כפית בתוך האבקה אז זה הכמות שאני צריך לקחת במנה, נכון ?

תודה לעוזרים.

אממ..4.5 קילו?

1. האם אני צריך לצרוך את האבקה עם פחמימה כדי היא תיספג טוב , או שהיא גם ככה נספגת טוב ?
אין חובה לשלב שום דבר עם שום דבר.

2. ואם הגיע לי כפית בתוך האבקה אז זה הכמות שאני צריך לקחת במנה, נכון ?
הגיע לך סקופ בפנים. זה מנה של 25 גרם. כן לפי זה מחושבים הערכים שמצויינים על האריזה מקדימה

• פותח/ת השרשור
אממ..4.5 קילו?

אין חובה לשלב שום דבר עם שום דבר.

הגיע לך סקופ בפנים. זה מנה של 25 גרם. כן לפי זה מחושבים הערכים שמצויינים על האריזה מקדימה

לדוגמא אחרי אימון אמורים לאכול פחמימה וחלבון כדי שהחלבון ייספג יותר טוב ,
אז השאלה זה האם זה ככה גם עם אבקה שאני צריך לצרוך אותה עם פחמימה ?

ואצלי רשום שהערכים הם אמור 35 גרם , זה אומר שהסקופ שקיבלתי הוא של 35 גרם ? כי רשום עליו 80CC .

לדוגמא אחרי אימון אמורים לאכול פחמימה וחלבון כדי שהחלבון ייספג יותר טוב
מי אמר לך דבר כזה?

ואצלי רשום שהערכים הם אמור 35 גרם , זה אומר שהסקופ שקיבלתי הוא של 35 גרם ? כי רשום עליו 80CC .
אם הערכים הם ל35 גרם אז הסקופ שלך הוא 35 גרם

מי אמר לך דבר כזה?
אולי הוא מתכוון לזה:
"נראה הגיוני להסיק שצריכה של חלבונים ופחמימות ביחד לאחר האימון תגרום לירידה המכסימלית בפירוק החלבון, מכיוון ששילוב שני אלה מעלה את האינסולין יותר מאשר צריכת פחמימות בלבד [28]." - http://www.kilogram.co.il/3627/מבט-חוזר-על-עיתוי-צריכת-המזון-האם-יש-חל/

כמובן שאח"כ יש גם כמה הסתייגויות מהחשיבות של צריכת השניים יחדיו. בכל מקרה, בשורה התחתונה זה לא הכרחי או רלוונטי יתר על המידה.
אתה יכול לצרוך את האבקה בלבד ולא בשילוב עם שום דבר אחר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית