הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קד"צ ניגה

yosi231

משתמש פעיל
710
2
נק' מוניטין:
159
710
2
הולמספלייס
יש לי את האפשרות במנילה לסמן אם אני רוצה קד"צ נהיגה או לא. עכשיו, אני החלטתי שאני לא רוצה קרבי בטוח, אבל הבעיה היא שאני פרופיל 97 בלי שום סעיפים ואני לא בן יחיד.
יש לי קב"א 51 דפר 60 ובמנילה האפשרות היחידה שהם נתנו לי שהיא לא קרבית זה קד"צ נהיגה ומ''כ. שווה ללכת לזה? איך התנאים?
בכללי מאוד הייתי רוצה להיות מדריך קרב מגע בצבא, יש איזו דרך להגיע לזה?

יש לי את האפשרות במנילה לסמן אם אני רוצה קד"צ נהיגה או לא. עכשיו, אני החלטתי שאני לא רוצה קרבי בטוח, אבל הבעיה היא שאני פרופיל 97 בלי שום סעיפים ואני לא בן יחיד.
יש לי קב"א 51 דפר 60 ובמנילה האפשרות היחידה שהם נתנו לי שהיא לא קרבית זה קד"צ נהיגה ומ''כ. שווה ללכת לזה? איך התנאים?
בכללי מאוד הייתי רוצה להיות מדריך קרב מגע בצבא, יש איזו דרך להגיע לזה?
לפי מה שהבנתי זה דיי חרא, דופקים אותך ממש אבל מה שכן אתה מסיים עם רישיון C שזה אחלה בחלה של דבר ואחרי צבא תוכל לעבוד כנהג משאית(לא יודע לגבי התנאים, משכורת אבל לפחות יהיה לך בסיס למשהו).

אתה נטחן כמו שייק בתור נהג, אבל יהיה לך הרבה כוח בתור נהג. מדריך קרב מגע זה רק פרוטקציות\פלירטוטים ממושכים

• פותח/ת השרשור
לפי מה שהנתי אפשר גם לעשות שבוע שבוע לא? זה נשמע זורם, כי ככה אוכל להמשיך להתאמן.
בכללי הייתי רוצה תפקיד עם תנאים ויציאות טובות, יש לי איזו אפשרות אחרת?
מה אני עושה אם במנילה זאת האפשרות היחידה ללא קרבי? (חוץ ממ"כ).
אני גם פוחד שאם יגייסו אותי לקרבי ואני אעשה בעיות אז בסוף אני אתקע בתפקיד הרבה יותר חרא

לפי מה שהנתי אפשר גם לעשות שבוע שבוע לא? זה נשמע זורם, כי ככה אוכל להמשיך להתאמן.
אני גם פוחד שאם יגייסו אותי לקרבי ואני אעשה בעיות אז בסוף אני אתקע בתפקיד הרבה יותר חרא
במקרה כזה לך לקד"צ נהיגה.

אתה יכול לשאוף לעוד תפקידים, להתקשר למדור ולשאול על אופציות, ותמיד אפשר להתגייס לחייל כללי וליפול על בקום\קריה וכל החרא הזה.
אם תתגייס לקרבי ותיפול אתה יכול להגיע להרבה תפקידים חפשניים, לא בהכרח רעים אבל היציאות יהיו רעות.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לשאוף לעוד תפקידים, להתקשר למדור ולשאול על אופציות, ותמיד אפשר להתגייס לחייל כללי וליפול על בקום\קריה וכל החרא הזה.
אם תתגייס לקרבי ותיפול אתה יכול להגיע להרבה תפקידים חפשניים, לא בהכרח רעים אבל היציאות יהיו רעות.
בטוח לא שווה בכלל נהג? אתה מדבר מנסיון? כי שבוע שבוע נשמע ממש טוב אפילו אם אתה נטחן שבוע לא?

בטוח לא שווה בכלל נהג? אתה מדבר מנסיון? כי שבוע שבוע נשמע ממש טוב אפילו אם אתה נטחן שבוע לא?
ממה שידוע לי שבוע שבוע לא קיים יותר אצל נהגים. מניסיון? לא, אני שירתתי בקרבי והכרתי המון נהגים במהלך השירות, רובם קיטרו אבל החיים שלהם נראו די טוב. אני לא אומר שזה רע, יש כאלה שמוד נהנו, אני רק מציין שאתה באמת נטחן עד המוות.

• פותח/ת השרשור
ממה שידוע לי שבוע שבוע לא קיים יותר אצל נהגים. מניסיון? לא, אני שירתתי בקרבי והכרתי המון נהגים במהלך השירות, רובם קיטרו אבל החיים שלהם נראו די טוב. אני לא אומר שזה רע, יש כאלה שמוד נהנו, אני רק מציין שאתה באמת נטחן עד המוות.
אתה חושב שיש לי דרך אחרת\אפשרויות יותר טובות?

אחי נהגים טוחנים בקטע פסיכי ומוקפצים המון לבסיס(תלוי כמובן לאן אתה מגיע אבל זה המקרה כללי), ולפי מה שאני מכיר אין שבוע שבוע לנהגים בדרך כלל.
אם אתה עוסק באיזה ספורט בצורה רצינית (מתחרה) אז אתה יכול להוציא ספורטאי מצטיין ואז אתה משהו כמו יומיים שלוש בשבוע בצבא .(וגם האופציה של מדריך חדר כושר בדרך כלל נפתחת בפנייך)

חבר שלי כרגע בשירות סדיר נהג תובלה, בעיקרון זה חמשושים עם יום תמורה (כלומר אמור לצאת רבעושים אבל זה קורה רק לעיתים רחוקות) וסוגר שבת בערך פעם בחודש (לשאלתך אין שבוע שבוע). מבחינת להתאמן רוב הסיכויים שלא יהיה לך איפה, שלא נדבר שאחרי שמונה-עשר שעות נהיגה לא יהיה לך כוח.

• פותח/ת השרשור
לפי מה שהבנתי אם אני הולך לזה ממש רוב הסיכויים שאני יהיה נהג יחידה, ומה שמוזר לי זה שיש מישהו שאני מכיר שעודבד בלשכה של קד"צ נהיגה, ואמר שהוא מכיר כמה חברים שהם עשו את זה שהם שם כבר שנה וחצי+, ואין מישהו שהוא מכיר שלא מרוצה מהתפקיד.
זה מוזר מחלק אני שומע שזה ממש טחינה ולא ללכת, וחלק מאוד ממליצים ואומרים שזה אחלה תפקיד.

תתרחק מזה כמו מאש, אחד התפקידים הכי גרועים בצבא עם השירות מילואים הכי מזוויע שיש.

לפי מה שהבנתי אם אני הולך לזה ממש רוב הסיכויים שאני יהיה נהג יחידה, ומה שמוזר לי זה שיש מישהו שאני מכיר שעודבד בלשכה של קד"צ נהיגה, ואמר שהוא מכיר כמה חברים שהם עשו את זה שהם שם כבר שנה וחצי+, ואין מישהו שהוא מכיר שלא מרוצה מהתפקיד.
זה מוזר מחלק אני שומע שזה ממש טחינה ולא ללכת, וחלק מאוד ממליצים ואומרים שזה אחלה תפקיד.
נהג יחידה זה אש. נהגים אחרים (כמו למשל סיור וכול') זה כנראה מוות. בשניהם יש טחינה לא משנה מה.
יש חשיבות למילואים גם כן אני מניח, למפצל יש נקודה חשובה מאוד

• פותח/ת השרשור
נהג יחידה זה אש. נהגים אחרים (כמו למשל סיור וכול') זה כנראה מוות. בשניהם יש טחינה לא משנה מה.
יש חשיבות למילואים גם כן אני מניח, למפצל יש נקודה חשובה מאוד
לפי מה שהבנתי ממש רוב הסיכויים שיגייסו אותי כנהג יחידה, אז מה אתה אומר זה סבבה?

תקשיב קד"צ זה אומר ללמוד ע"ח הצבא לפני הגיוס, משמע ללכת ללמוד משהו. להיות נהג יחידה בטנדר לא צריך רשיון מיוחד פשוט רשיון נהיגה צבאי רגיל. בקד"צ אתה לומד לנסוע על משאית, או רכב גדול אחר. אין שום הגיון לשבץ אותך כנהג יחידה שעושה בית זונות, הצבא שופך עליך כסף בקד"צ.

• פותח/ת השרשור
תקשיב קד"צ זה אומר ללמוד ע"ח הצבא לפני הגיוס, משמע ללכת ללמוד משהו. להיות נהג יחידה בטנדר לא צריך רשיון מיוחד פשוט רשיון נהיגה צבאי רגיל. בקד"צ אתה לומד לנסוע על משאית, או רכב גדול אחר. אין שום הגיון לשבץ אותך כנהג יחידה שעושה בית זונות, הצבא שופך עליך כסף בקד"צ.
יש לי איזה מישהו שאני מכיר שמשרת שם בלשכה של הקדצ נהיגה, הוא אמר שממש רוב הסיכויים שאני יהיה נהג יחידה, והוא אולי גם יעזור לי להגיע לזה או משהו בסגנון, אז שווה לי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית