הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קפאין

apophiss

משתמש מתחיל
44
1
נק' מוניטין:
1
44
1
קפאין בתבליות כמה מומלץ למשקל 84

לפני אימון על מנת שבאמת יהיה אפקטיבי

כמה מיליגרם?

אם אתה לא רגיל לקפאין, הייתי מציע לך להתחיל מכדור אחד(במידה והוא 200מג), תראה איך ישפיע עליך(במידה ולא ישפיע תעלה ל400).

מחזק את motti.
בנוסף, אחת לתקופה כנראה תרגיש שהקפאין כבר לא כ"כ משפיע. במקרה כזה - הפסק את הצריכה ל-10-14 יום (לא רק של הכדורים אלא גם של קפה וכו') וחזור לקחת שוב בצורה סטנדרטית (קודם 200 וכשההשפעה יורדת לעלות ל-400).

אתה שוכח דבר עיקרי- ההתמכרות לקפאין, שאצלי לפחות הרבה יותר קשה מההתמכרות לסיגריות לדוגמא. כדי לנקות את הגוף אתה צריך להיות נקי מקפאין לגמרי ומאוד מאוד קשה להפסיק לצרוך קפאין לאחר תקופה של שימוש, אם זה כדורים או כוס קפה. קרא על זה בגוגל לפני שאתה מתחיל להשתמש, שלא תתחרט

האמת שאני אישית לא מכיר כזאת תופעה. יכול להיות שהיא קיימת אבל כנראה שלא אצל כלל האוכלוסייה. היו תקופות ששתיתי 6 כוסות קפה בשחור והפסקתי מיד כשרציתי.

ההתמכרות לקפאין, שאצלי לפחות הרבה יותר קשה מההתמכרות לסיגריות לדוגמא
וואו! אני צורך קפאין בכמות גדולה על בסיס יומי, אבל אם במקרה לא יוצא לי זה לא מהווה בעיה רצינית. לעומת זאת בתקופה שהייתי מכור לניקוטין הייתי מטפס על קירות אם הייתי נשאר בלי סיגריות.

אם במקרה איכשהו מסיבה כלשהי לא שתיתי קפה עד שעתיים אחרי שהתעוררתי מתחילים כאבי ראש חזקים שגם אדוויל לא מעביר וכמובן העייפות של הבוקר לא עוברת לעומת סיגריות שלא עישנתי כבר יומיים כי קצת כואב לי בריאות ואני יחסית בסדר, חוץ מזה שאני עצבני על כולם. (מעשן 10 סיגריות ליום בערך, בשיא הייתי על 2 קופסאות ביום)

מעולם לא בדקתי את זה, כשהייתי חולה וכאב הראש הייתה הבעיה הקטנה ביותר לא שתיתי קפה ואחרי בערך 2-3 ימים הגוף התרגל למצב שהוא לא מקבל קפאין והסתדר מצוין בלעדיו, אבל כמו שאתה יודע, התמכרות היא גם פסיכולוגית ובסוף חוזרים אליה 👎

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית