עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הרשמה סופית [משקלי פתיחה] וקטג' סופיות יתבצעו ביום השקילה, יחד עם התשלום.תודה. נרשמתי עכשיו עם כל הפרטים וזה אישר לי ואיחל לי הצלחה בתחרות, זה הכל? זה לא עולה כסף או משהו? אני כבר רשום פשוט?
אגב, יש לך עמוד עם כל השיאים (קטגוריות גילאים שונות ומשקלים)?
הרשמה סופית [משקלי פתיחה] וקטג' סופיות יתבצעו ביום השקילה, יחד עם התשלום.
כל המידע, שיאים וכו' מופיעים גם בפייסבוק: https://www.facebook.com/groups/osher.the.LOSER/תודה על התשובה אבל עדיין לא ברורים לי כמה דברין (תחרות ראשונה). יום השקילה, מהו? ואיך אני יודע יום ושעות שבהן אני מתחרה? בחרתי בפאוורליפטינג, אני משער שהכוונה היא לבנץ' סקוואט, ודדליפט.
ובקשר לרשימת שיאים, יש לך משהו כזה?
כל המידע, שיאים וכו' מופיעים גם בפייסבוק: https://www.facebook.com/groups/osher.the.LOSER/
יום השקילה הוא יום לפני התחרות, או בבוקר התחרות בו אתה נשקל ונכנס לקטג' משקל סופית, משלם, כותב משקלי פתיחה ומחכה לתת בראש ביום התחרות למחרת.
לוח זמנים של התחרות יתפרסם בקרוב, הוא יפורסם בקבוצה בפייסבוק ואני גם העלאה אותו לפורום כאשר הוא יגיע לידי.
כן, מקצה פאוורליפטינג - הינו סקוואט, בנץ ודדליפט.
טבלת השיאים מופיעה בפייסבוק, תחת קבצים.
תתווסף לקבוצה בפייסבוק..יש שם עדכונים כל הזמן.איך אני אמור לדעת מתי בדיוק לבוא להישקל? באיזה יום ושעה?
יש בקיץ ויש עוד אחת בחנוכהסליחה שאני נידחף לנושא
אני רוצה להתחרות אבל נוסע בערב חג פסח לשבוע ולא אוכל להתחרות באפריל
יש תחרויות בקיץ?
RAW100%יש בקיץ ויש עוד אחת בחנוכה
בחנוכה כן בקיץ IPCRAW100%
תודה אחי אני אבדוק איך מסתדר ליבחנוכה כן בקיץ IPC
תתווסף לקבוצה בפייסבוק..יש שם עדכונים כל הזמן.
אם אתה רוצה יש משלחת לאוקראינההבנתי שהתחרות הקרובה של RAW 100 היא תחרות שאפשר לשבור בה רק שיאים ישראליים ולא שיאי עולם, זה נכון? ואם כן, האם יש תחרות עולם של אחד מהארגונים הנחשבים עד אמצע אוגוסט? אחרי אוגוסט כבר אעלה בקטגוריית הגיל והמצב יהיה שונה.
אם אתה רוצה יש משלחת לאוקראינה
לא אין,אם אתה רוצה יש משלחת לאוקראינהאני רציני בנאדם. יש איזושהי תחרות עד אוגוסט בישראל שיהיה אפשר לשבור בה שיא עולם שייחשב? הבנתי שבתחרות הקרובה של RAW 100 שיאי עולם לא ייחשבו אלא רק שיאי ישראל.