שלום לכולם, אני עומד להתחיל סייקל קלן, הקלן שרכשתי הוא של בלקן 40 מק״ג, אני שוקל 74 על גובה 1.72, כרגע התפריט שלי הוא 1300 קלוריות והחלוקה היא: 83 גרם חלבון, 190 גרם פחמימה, 25 גרם שומן. האיש שממנו רכשתי את הקלן שבמקרה הוא גם אחד המאמנים במכון כושר אמר לי לקחת ככה:
יום 1-7 40 מק״ג
יום 7-14 80 מק״ג
הוא אמר לי לאכול לפי התפריט הנוכחי שלי ולעשות אירובי לא משנה איזה סוג (אינטרוולים, רגיל)
עכשיו אני שמעתי מחבר שבפורום הזה יש אנשים שמבינים קצת יותר מהאיש הזה, אז באתי לשאול פה כמה שאלות לפני תחילת הסייקל, השאלות שלי הם:
1- בלקן זה ברנד טוב ואמין?
2- האם אני צריך לקחת במינון יותר גבוה ככה שבסוף השבועיים אני אגיע ל- 120 מק״ג?
3- בשבועיים אפשר לראות תוצאות טובות? אם לא אז איך להשתמש בקטוטיפן, והאם למרות השימוש בקטוטיפן ייתכן סיכון בהמשכת הסייקל ל- 6 שבועות?
4- מומלץ לקחת איזה תוספים להקלה על התופעות לוואי של הקלן? (טאורין, קפאין, מגנזיום)
5- איזה תפריט הכי מומלץ (דל פחמימה, להשאר כמו שעכשיו) וכמה מינוס קלורי?
מי שיעזור לי שיבורך
יום 1-7 40 מק״ג
יום 7-14 80 מק״ג
הוא אמר לי לאכול לפי התפריט הנוכחי שלי ולעשות אירובי לא משנה איזה סוג (אינטרוולים, רגיל)
עכשיו אני שמעתי מחבר שבפורום הזה יש אנשים שמבינים קצת יותר מהאיש הזה, אז באתי לשאול פה כמה שאלות לפני תחילת הסייקל, השאלות שלי הם:
1- בלקן זה ברנד טוב ואמין?
2- האם אני צריך לקחת במינון יותר גבוה ככה שבסוף השבועיים אני אגיע ל- 120 מק״ג?
3- בשבועיים אפשר לראות תוצאות טובות? אם לא אז איך להשתמש בקטוטיפן, והאם למרות השימוש בקטוטיפן ייתכן סיכון בהמשכת הסייקל ל- 6 שבועות?
4- מומלץ לקחת איזה תוספים להקלה על התופעות לוואי של הקלן? (טאורין, קפאין, מגנזיום)
5- איזה תפריט הכי מומלץ (דל פחמימה, להשאר כמו שעכשיו) וכמה מינוס קלורי?
מי שיעזור לי שיבורך
קבצים מצורפים
נערך לאחרונה: