הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סיירת קלן

מצב
השרשור נעול

Yonatan15

משתמש מתחיל
12
4
נק' מוניטין:
11
12
4
שלום לכולם, אני עומד להתחיל סייקל קלן, הקלן שרכשתי הוא של בלקן 40 מק״ג, אני שוקל 74 על גובה 1.72, כרגע התפריט שלי הוא 1300 קלוריות והחלוקה היא: 83 גרם חלבון, 190 גרם פחמימה, 25 גרם שומן. האיש שממנו רכשתי את הקלן שבמקרה הוא גם אחד המאמנים במכון כושר אמר לי לקחת ככה:
יום 1-7 40 מק״ג
יום 7-14 80 מק״ג
הוא אמר לי לאכול לפי התפריט הנוכחי שלי ולעשות אירובי לא משנה איזה סוג (אינטרוולים, רגיל)
עכשיו אני שמעתי מחבר שבפורום הזה יש אנשים שמבינים קצת יותר מהאיש הזה, אז באתי לשאול פה כמה שאלות לפני תחילת הסייקל, השאלות שלי הם:
1- בלקן זה ברנד טוב ואמין?
2- האם אני צריך לקחת במינון יותר גבוה ככה שבסוף השבועיים אני אגיע ל- 120 מק״ג?
3- בשבועיים אפשר לראות תוצאות טובות? אם לא אז איך להשתמש בקטוטיפן, והאם למרות השימוש בקטוטיפן ייתכן סיכון בהמשכת הסייקל ל- 6 שבועות?
4- מומלץ לקחת איזה תוספים להקלה על התופעות לוואי של הקלן? (טאורין, קפאין, מגנזיום)
5- איזה תפריט הכי מומלץ (דל פחמימה, להשאר כמו שעכשיו) וכמה מינוס קלורי?
מי שיעזור לי שיבורך

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 68.9 · צפיות: 134
נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הכותרת התבלבלה לי בגלל התיקון האוטומטי של האייפון, אמור היה להיות כתוב סייקל קלן

אני לא מבין כלכך בקלן לכן לא יגיד כלום בנושא הזה ...
אבל התפריט שלך לדעתי גרוע ביותר ?

רק 1300 קלוריות ?
190 פחמימה ? 83 חלבון ?
25 שומן ?

אולי ישלך איזשהי סיבה לערכים כאלה אבל לפי מה שידועה לי אתה אמור לאכול חלבון לפחות 2 גרם לכל קילו ... וגם ישלך המון פחמימה .. וקצת שומן ...
לדעתי עדיף שתסדר קודם את התפריט שלך ואז תחשוב על הקלן .

1. בלקן בסדר גמור.
  2. ממליץ לך לקרא את הנעוץ בראש הפורום העוסק ב-"שורפי שומן". כעקרון כן.
  3. התוצאות עם שימוש בקטוטיפן עדיפות בהרבה מאחר והסייקל מוארך מחד ומאידך האפקטיביות שלו משתפרת.
  4. טאורין הוא חובה. נמצא שקלן מדלדל את מאגרי הטאורין בגוף, לכן צריכה של 3-5 גרם טאורין היא חובה. לגבי שאר התוספים המומלצים ניתן להסתפק במים (והרבה) אם ההקשר הוא קלנבוטרול.
  5. התפריט המומלץ הוא דל פחמימה אך בשום אופן לא "אפס פחמימה" וללא העמסות.

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין כלכך בקלן לכן לא יגיד כלום בנושא הזה ...
אבל התפריט שלך לדעתי גרוע ביותר ?

רק 1300 קלוריות ?
190 פחמימה ? 83 חלבון ?
25 שומן ?

אולי ישלך איזשהי סיבה לערכים כאלה אבל לפי מה שידועה לי אתה אמור לאכול חלבון לפחות 2 גרם לכל קילו ... וגם ישלך המון פחמימה .. וקצת שומן ...
לדעתי עדיף שתסדר קודם את התפריט שלך ואז תחשוב על הקלן .
קודם כל זה התפריט חיטוב שלי שאיתו ירדתי מ-23% שומן ל-17% אז זה תפריט חיטוב טוב, העניין הוא אם כדי להוריד באמת את הפחמימה טיפה
  1. בלקן בסדר גמור.
  2. ממליץ לך לקרא את הנעוץ בראש הפורום העוסק ב-"שורפי שומן". כעקרון כן.
  3. התוצאות עם שימוש בקטוטיפן עדיפות בהרבה מאחר והסייקל מוארך מחד ומאידך האפקטיביו. שלו משתפרת.
  4. טאורין הוא חובה. נמצא שקלן מדלדל את מאגרי הטאורין בגוף, לכן צריכה של 3-5 גרם טאורין היא חובה. לגבי שאר התוספים המומלצים ניתן להסתפק במים (והרבה) אם ההקשר הוא קלנבוטרול.
  5. התפריט המומלץ הוא דל פחמימה אך בשום אופן לא "אפס פחמימה" וללא העמסות.
תודה רבה על התשובה לעניין, אני יתחיל כנראה בשבוע הבא כאשר אני יקנה את כל מה שצריך.
עוד דבר קטן, כמה גרם פחמימה מומלץ לאכול וכמה גרם חלבון בדל פחמימה?
לגבי התופעות לוואי, אני תלמיד בבית ספר, כמה התופעות לוואי נוראיות, זה יגיע לרמה שאני לא יתרכז בשיעורים?

קודם כל זה התפריט חיטוב שלי שאיתו ירדתי מ-23% שומן ל-17% אז זה תפריט חיטוב טוב, העניין הוא אם כדי להוריד באמת את הפחמימה טיפה
תודה רבה על התשובה לעניין, אני יתחיל כנראה בשבוע הבא כאשר אני יקנה את כל מה שצריך.
עוד דבר קטן, כמה גרם פחמימה מומלץ לאכול וכמה גרם חלבון בדל פחמימה?
לגבי התופעות לוואי, אני תלמיד בבית ספר, כמה התופעות לוואי נוראיות, זה יגיע לרמה שאני לא יתרכז בשיעורים?
אז מה לך ולקלן?!
אל תהיה עצלן, לך תתאמן, קלן לא מתאים עבורך.

• פותח/ת השרשור
אז מה לך ולקלן?!
אל תהיה עצלן, לך תתאמן, קלן לא מתאים עבורך.
אני כבר בחיטוב שלושה חודשים בגלל שאחותי מתחתנת באמצע מרץ ואני יצאתי מהמסה בשביל להראות טוב במיוחד לאירוע הזה שכל המשפחה כלכך מחכה לו, אני רוצה לתת את הפוש האחרון להוריד את הבטן ולא נוגע בזה יותר בחיים,תבין גם שיש לי דדליין שאני אמור לגמור את החיטוב אז לפעמים צריך לנקוט באמצעים כשרוצים להשיג את המטרה, ותאמין לי טום שאחרי הסייקל הקטנטן הזה אני חוזר למסה נקייה יפה וטבעית לפחות עד גיל 21, ואתה נראה לי בחור אינטיליגנט ואם אתה לא תשפוט אותי עכשיו ותגיד שאני אידיוט עצלן או משהו כזה בגלל שאני בחרתי להשתמש בקלן למרות הגיל שלי, אני יעריך זאת עד מאוד, גם בסך הכל קלן זה חומר ממש בדיחה המינון שלו ומה שהוא עושה לגוף זה ממש לא ביג דיל, זה לא שחס וחלילה אני מזריק לעצמי טסט ובולע דיבול.
בכל מקרה תודה רבה על העצות ממקודם גבר, מקווה שתבין אותי ולא תנעל לי את האשכול

אני כבר בחיטוב שלושה חודשים בגלל שאחותי מתחתנת באמצע מרץ ואני יצאתי מהמסה בשביל להראות טוב במיוחד לאירוע הזה שכל המשפחה כלכך מחכה לו, אני רוצה לתת את הפוש האחרון להוריד את הבטן ולא נוגע בזה יותר בחיים,תבין גם שיש לי דדליין שאני אמור לגמור את החיטוב אז לפעמים צריך לנקוט באמצעים כשרוצים להשיג את המטרה, ותאמין לי טום שאחרי הסייקל הקטנטן הזה אני חוזר למסה נקייה יפה וטבעית לפחות עד גיל 21, ואתה נראה לי בחור אינטיליגנט ואם אתה לא תשפוט אותי עכשיו ותגיד שאני אידיוט עצלן או משהו כזה בגלל שאני בחרתי להשתמש בקלן למרות הגיל שלי, אני יעריך זאת עד מאוד, גם בסך הכל קלן זה חומר ממש בדיחה המינון שלו ומה שהוא עושה לגוף זה ממש לא ביג דיל, זה לא שחס וחלילה אני מזריק לעצמי טסט ובולע דיבול.
בכל מקרה תודה רבה על העצות ממקודם גבר, מקווה שתבין אותי ולא תנעל לי את האשכול
קלן הוא לא "חומר ממש בדיחה". יש אנשים שמרגישים נרמסים בדריסה חוזרת ונשנית תחת תופעות הלוואי הכ"כ ניכרות של קלן.
אתה לא אידיוט, אתה ילד. וכן, אתה קצת עצלן.
תתגבר על העצלנות, החיים שלך הם כמו של תינוק, ללא דאגות וללא מחוייביות (כנראה). תרים תתחת מהמיטה וצא לריצת בוקר.
אני אטיף לך קצת מוסר טרם אנעל את האשכול.

• פותח/ת השרשור
קלן הוא לא "חומר ממש בדיחה". יש אנשים שמרגישים נרמסים בדריסה חוזרת ונשנית תחת תופעות הלוואי הכ"כ ניכרות של קלן.
אתה לא אידיוט, אתה ילד. וכן, אתה קצת עצלן.
תתגבר על העצלנות, החיים שלך הם כמו של תינוק, ללא דאגות וללא מחוייביות (כנראה). תרים תתחת מהמיטה וצא לריצת בוקר.
אני אטיף לך קצת מוסר טרם אנעל את האשכול.
אוקיי רק אם אני יכול לכתוב הודעה אחרונה לפני שתסגור את האשכול, אני רוצה להגיד לך שאתה באמת צודק במובן מסויים, ובאמת שאני לא הייתי משתמש בזה אם לא היה את העניין של הזמן, הזמן זה עניין קריטי, באמת שאני לא הייתי משתמש בדבר הזה אם לא הייתי צריך להגיע לאיזשהי איכות גופנית מסויימת עד לתאריך מסויים.
אני מעריך מאוד את זה שאתה מנסה להגן עליי מפני הדברים השליליים והלא בריאים האלו, אבל את הסייקל אני יבצע כי החתונה של אחותי זה הדבר הכי חשוב שיש לי בראש עכשיו, אחרי סיום הסייקל אני ינסה לגרום לך לשנות את הדעה שלך עליי ואני גם יגיד לך אם זה היה שווה את זה או אם זה לא היה שווה את זה ואתה צדקתה.
אתה יכול לסגור את האשכול, אני מבין את זה שזה לא לעניין שאני מדבר על הנושא הזה בגיל שלי והנהלת הפורום מחוייבת לדכא את זה, אבל אם בכל זאת תרצה להמשיך לדבר אפשר בפרטי או במייל, יש לי עדיין כמה שאלות אלייך בנוגע לקלן שעדיף שאני יפנה אלייך באופן פרטי, לילה טוב

אוקיי רק אם אני יכול לכתוב הודעה אחרונה לפני שתסגור את האשכול, אני רוצה להגיד לך שאתה באמת צודק במובן מסויים, ובאמת שאני לא הייתי משתמש בזה אם לא היה את העניין של הזמן, הזמן זה עניין קריטי, באמת שאני לא הייתי משתמש בדבר הזה אם לא הייתי צריך להגיע לאיזשהי איכות גופנית מסויימת עד לתאריך מסויים.
אני מעריך מאוד את זה שאתה מנסה להגן עליי מפני הדברים השליליים והלא בריאים האלו, אבל את הסייקל אני יבצע כי החתונה של אחותי זה הדבר הכי חשוב שיש לי בראש עכשיו, אחרי סיום הסייקל אני ינסה לגרום לך לשנות את הדעה שלך עליי ואני גם יגיד לך אם זה היה שווה את זה או אם זה לא היה שווה את זה ואתה צדקתה.
אתה יכול לסגור את האשכול, אני מבין את זה שזה לא לעניין שאני מדבר על הנושא הזה בגיל שלי והנהלת הפורום מחוייבת לדכא את זה, אבל אם בכל זאת תרצה להמשיך לדבר אפשר בפרטי או במייל, יש לי עדיין כמה שאלות אלייך בנוגע לקלן שעדיף שאני יפנה אלייך באופן פרטי, לילה טוב
אין שום סיכוי שתמצא בי צד התומך בשימוש בקלן בגיל 15.
מזל טוב לחתונת האחות.
ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית