הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בבחירת מגן שיניים

• פותח/ת השרשור anutkk
  • פורסם בתאריך

anutkk

משתמש מתחיל
236
2
נק' מוניטין:
-20
236
2
שלום לכולם....

אני מחפש מגן שיניים הכי איכותי שיש וראיתי את המגן של חברת "דוקטור שוק" דגם NANO ושמעתי עליו ביקורת טובה.

יש למישהו ניסיון עם המגן הזה?

או שאפשר שתמליצו לי על מגן איכותי.

יש גם אפשרות אצל רופא שיניים לעשות בהתאמה אישית אבל זה נורא יקר ורק מקצועניים משתמשים בזה.

אני מחפש מגן שישרוד לאורך זמן וכמובן ישמור על הלסת והשיניים הכי טוב שרק אפשר.

הנאנו אחלה,יש לי אותו שנתיים,עובד פיקס.אני משקל 95 קילו,אז אם הוא שרד את המכות שאכלתי מהחבר'ה הכי גדולים הוא טוב

• פותח/ת השרשור
תודה על העזרה.

וכמה זמן הכנסתה את המגן לתוך המים חמים?

כי אני קניתי מגן פשוט (15 שקל) והכנסתי אותו 30 שניות לתוך המים החמים והוא עדיין היה קצת קשה, וישר הוצאתי מהמים והכנסתי לפה והוא קיבל טיפה את הצורה של השיניים. כמובן שנגסתי במגן ועשיתי מין וואקום בפה ועדיין בקושי עזר.

תודה על העזרה.

וכמה זמן הכנסתה את המגן לתוך המים חמים?

כי אני קניתי מגן פשוט (15 שקל) והכנסתי אותו 30 שניות לתוך המים החמים והוא עדיין היה קצת קשה, וישר הוצאתי מהמים והכנסתי לפה והוא קיבל טיפה את הצורה של השיניים. כמובן שנגסתי במגן ועשיתי מין וואקום בפה ועדיין בקושי עזר.
קנית כפול או רק עליון?

• פותח/ת השרשור
רק חלק עליון.

הכנסתי אותו 30 שניות למים חמים שזה יחסית המון זמן .

רק חלק עליון.

הכנסתי אותו 30 שניות למים חמים שזה יחסית המון זמן .
יותר מדי זמן..הזמן האידיאלי זה 15 שניות.

אני משום מה לא מסתדר עם עליון,רק מגן כפול (הפשוט ב20 שקל בכל חנויות הספורט)
מחזיק לי יופי עונה וחצי בפוטבול.

• פותח/ת השרשור
גם אחרי שהכנסתי אותו למשך 30 שניות הוא בקושי יתגמש ורק ניהיה סימנים קטנים של השיניים על המגן.

אולי בגלל שחיכית עם המגן באוויר יותר מדי זמן והוא הספיק להתקשות כבר.
זה קרה לי עם המגן הראשון שלי,שמתי 20 שניות במים חמים,הוצאתי,חיכיתי קצת (מה שהיה טעות) ואז זה התקשה..כמובן שזרקתי וקניתי חדש (זה היה מקרה אבוד ).

אני גם השתמשתי בדוקטור שוק, ישב סבבה ואני עדיין עם כל השיניים אז נראה לי שהוא עבד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית