הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חשק מיני

נדאן

משתמש מתחיל
20
1
נק' מוניטין:
1
20
1
סיימתי סייקל לפני שלושה חודשים, לאחר יעוץ בפורם הומלץ לי לעשות pct מחדש, אני כבר בסיום השבוע השליש מpct כלומיד וטמקספין אך עדיין לא מרגיש שחל שיפור ברמת החשק יש לציין שלאחר השבוע הראשון ב pct עשיית בדיקת דם ויצא שהטסט והטסט החופשי והlh נמצאים ברמת האמצע ולא בגבול התחתון, אשמח אם משהו יכול לעזור, כי התחודה קשה מאוד, תןדה

• פותח/ת השרשור
הטסטרון יצא 16.8, (14________-18)
LH.9 יצא ( 1.5___________9 )
Fsh.16 יצא (1.4___________18)
הבדיקה נעשתה שבוע אחרי התחלת ה pct. כשר הרמות לפני כן היו נמוכות ובגבול התחתון. למרות השיפור בממדים, התחושה שלא חל שיפור בלבידומובחשק תודה

סיימתי סייקל לפני שלושה חודשים, לאחר יעוץ בפורם הומלץ לי לעשות pct מחדש, אני כבר בסיום השבוע השליש מpct כלומיד וטמקספין אך עדיין לא מרגיש שחל שיפור ברמת החשק יש לציין שלאחר השבוע הראשון ב pct עשיית בדיקת דם ויצא שהטסט והטסט החופשי והlh נמצאים ברמת האמצע ולא בגבול התחתון, אשמח אם משהו יכול לעזור, כי התחודה קשה מאוד, תןדה
לא בדיוק הומלץ לך לעשות pct מחדש אלא יותר נכון התחלת את ה-pct הרבה לפני הזמן (בהתחשב בכך שהשתמשת בבולדנון במינון גבוה).
לפעמים התאוששות מבחינת חשק מיני אורכת מעט יותר ולעיתים מדובר בעניין פסיכולוגי. לחילופין יתכן שהבדיקות אינן תקינות לחלוטין או חסרות.

• פותח/ת השרשור
טום אתה צודק, העניין שיש עליה בממדים אך התחושה אינה תואמת, עוד שבוע אני מסיים את ה pct כפי שהמלצת, ואעשה עוד בדיקה, השאלה האם מדובר בתהליך הגיוני או שכבר צריך לכנס ללחץ מזה. תודה לגבי הפרולקטין בבדיקה יצא נמוך מהנורמה

טום אתה צודק, העניין שיש עליה בממדים אך התחושה אינה תואמת, עוד שבוע אני מסיים את ה pct כפי שהמלצת, ואעשה עוד בדיקה, השאלה האם מדובר בתהליך הגיוני או שכבר צריך לכנס ללחץ מזה. תודה לגבי הפרולקטין בבדיקה יצא נמוך מהנורמה
רמות פרולקטין נמוכות מהנורמה בהחלט יכולות להוביל לירידה בחשק המיני. במילים אחרות ייתכן שלא הגעת להתאוששות מלאה של המערכת ההורמונלית.

http://m.livescience.com/41322-low-prolactin-men-sexual-impairment.html

• פותח/ת השרשור
מאמר מעניין אחי, אצלי הפרולקטין לא בממדים כה נמוכים כאילו 3 מתחת לקו התחתון, אני תוהה אם זו הסיבה כי פעם קראתי שגם הטומקספין עלול להוריד את הלבידו

מאמר מעניין אחי, אצלי הפרולקטין לא בממדים כה נמוכים כאילו 3 מתחת לקו התחתון, אני תוהה אם זו הסיבה כי פעם קראתי שגם הטומקספין עלול להוריד את הלבידו
אני מציע שתסיים את ה-pct כמו שצריך. כל עוד לא תסיים אין טעם לדון בסיבות לחשק המיני הירוד מאחר והוא יכול להיות קשור כמעט בכל אחד ואחד מההורמונים שהגוף צריך לחזור ולייצר בצורה סדירה ומבוקרת.
לאחר ה-pct תערוך בדיקות דם מלאות (עפ"י רשימת בדיקות הדם מהשרשור הקודם שפתחת בנושא)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית