נק' מוניטין:
18,720
- 5,678
- 4,021
- מכון חלודה
אני בא״ש גבוה וממשיך לעלות עד התחרות(פחות מחודשיים) ככה שאני מתכנן את החיטוב כבר מעכשיו ואין לי איפה לדחוף תרגילי עזר לפלג גוף עליון אז חשבתי לעשות טיפה קרוספיט אז יש לי כמה שאלות...
ראיתי כמה טענות שמטקון שורף הרבה יותר שומן מאירובי רגיל ואני בראש שכל מה שחשוב בסופו של יום זה הקלוריות וברמות מתקדמות משחקים עם האינסולין גם יועילו (פחמימות) אז יש למישהו הסבר מעמיק למה מטקון> אירובי רגיל מבחינת ״שריפת שומן״ או שזה בכלל לא נכון?
אם אני בחד״כ רגיל יש לי מקום לבצע תרגילים אולימפיים במידה ובקיצור להניף לדחוק להסקביט ללחוץ ולדדלפט אבל נגיד מתח ומקבילים אין אפשרות כי זה בצד השני
יש איזשהם wodים בסיגנון? או שאולי אני יכול סתם להוציא wodים מהראש סתם דוגמא:
21-9-5 דדליפט + האנד סטאנד פוש אפ בהישענות על הקיר 8 חזרות כל פעם
ו
20 סיבובים
3 פאוורקלין- 2 פרונט סקוואט- 1 דחיקה
אולי יש איזשהו מדריך / ספר שנותן דגשים לבניית wodים ? יש חיה כזאת?
ושאלה 3 אפשרי לבצע מטקון אחרי אימון כוח נכון? די בטוח שאפשר לפי מה שראיתי בלוגים....
שאלה אחרונה קטנטנה אני מכיר את האתר של קלי של המובילטי ווד אבל יש לך אולי המלצות לסרטונים ספציפיים בעיקר לגמישות שתתבטא בדדליפט (אגן והמסטרינג כאילו...) פשוט יש שם איזהמיליון סירטונים ....
@Crossfiter @MikeRozner
ראיתי כמה טענות שמטקון שורף הרבה יותר שומן מאירובי רגיל ואני בראש שכל מה שחשוב בסופו של יום זה הקלוריות וברמות מתקדמות משחקים עם האינסולין גם יועילו (פחמימות) אז יש למישהו הסבר מעמיק למה מטקון> אירובי רגיל מבחינת ״שריפת שומן״ או שזה בכלל לא נכון?
אם אני בחד״כ רגיל יש לי מקום לבצע תרגילים אולימפיים במידה ובקיצור להניף לדחוק להסקביט ללחוץ ולדדלפט אבל נגיד מתח ומקבילים אין אפשרות כי זה בצד השני
יש איזשהם wodים בסיגנון? או שאולי אני יכול סתם להוציא wodים מהראש סתם דוגמא:
21-9-5 דדליפט + האנד סטאנד פוש אפ בהישענות על הקיר 8 חזרות כל פעם
ו
20 סיבובים
3 פאוורקלין- 2 פרונט סקוואט- 1 דחיקה
אולי יש איזשהו מדריך / ספר שנותן דגשים לבניית wodים ? יש חיה כזאת?
ושאלה 3 אפשרי לבצע מטקון אחרי אימון כוח נכון? די בטוח שאפשר לפי מה שראיתי בלוגים....
שאלה אחרונה קטנטנה אני מכיר את האתר של קלי של המובילטי ווד אבל יש לך אולי המלצות לסרטונים ספציפיים בעיקר לגמישות שתתבטא בדדליפט (אגן והמסטרינג כאילו...) פשוט יש שם איזהמיליון סירטונים ....
@Crossfiter @MikeRozner