הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא עולה במשקל

• פותח/ת השרשור Tonyd
  • פורסם בתאריך

Tonyd

משתמש קבוע
1,035
281
נק' מוניטין:
375
1,035
281
אני לאחר ירידה של 30 ק"ג נמצא בתפריט מסה.
א.ש מעריך באזור ה12-13.
מנסה לעלות במשקל ולא מצליח. אתמול שקלתי 74.2, היום 73.6 עם תפריט קבוע.
משום מה אני פשוט תקוע במשקל ולא מצליח לעלות, כבר כמה חודשים.
בבקשה לא להציק לי בנושא הפחמימה, אני מעדיף להשאיר אותה על 150-155 ולא לעלות בה כדי לא להתפוצץ בנוזלים עקב נטייה לאגור כמות מטורפת של נוזלים.
התפריט:
קלוריות: 2756
חלבון: 185
שומן: 155
פחמימה: 155
בסוף אימון ריצה בקצב 8 קמ"ש על ההליכון למשך 10 דקות סביבות 100 קלוריות
אימון SS של כשעה - סביבות 100 קלוריות
RMR סביבות 2200.

סה"כ מאזן ניטרלי לאחר חישוב האימון: 2400.
נמצא במאזן חיובי של 350 קלוריות בערך.
נמצא כרגע בתכנית SS, מצליח לעלות במשקלים כמו שצריך, אך המשקל גוף פשוט לא עולה.
יש הסבר למה שקורה פה?

תנסה להעלות קלוריות..תוסיף עוד קצת שומנים אולי זה יהיה הכי קל (מבין אותך לגבי הפחמימות גם אני כנראה אעשה מסה כזו - אשמח לראות התפריט שלך)

ואם אתה כבר לא מסוגל לאכול אז תוריד האירובי

• פותח/ת השרשור
תמיד מסוגל לאכול, ימי שישי זה העמסה / שחיתות / שם אחר למצב של אוכל ללא הגבלה, אני מכניס בסביבות 10K קלוריות
לא מצליח להבין את החוסר גדליה הזה בכמעט 2800 קלוריות פשוט
תפריט SS.JPG

בסביבות ה300 גרם בשבוע הראשון שלדעתי היו נוזלים
סביר להניח..הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה או שאתה לא מחשב נכון את הRMR שלך, או שאתה לא מחשב נכון את ההוצאה שלך באירובי.
תנסה השבוע לקצץ את האירובי כמה שאפשר ותראה מה קורה

תעשה שבוע הפסקה מכל האימונים, גם עולה במשקל וגם נותן לגוף מנוחה ואתחול. אחרי זה אתה תעלה טיק טאק..
בהצלחה

תעשה שבוע הפסקה מכל האימונים, גם עולה במשקל וגם נותן לגוף מנוחה ואתחול. אחרי זה אתה תעלה טיק טאק..
בהצלחה
לא הייתי אומר את זה בוודאות, בגלל האסתמה אני לא יודע מה להגיד. התפריט נראה לי טוב, אני הייתי מחכה לתשובה של משה

כמה אופציות:
1. אתה יורד בשומן וגם מעלה בשריר ( newibe effect). זה יגמר מהר מאוד אבל, במיוחד עם SS
2. השריפה הקלורית עם SS, במיוחד כשעולים במשקלים כל אימון, היא גבוהה מאוד ולכן סביר מאוד שאתה בסופו של יום על נטרלי או אפילו במאזן שלילי.
הייתי אומר להוסיף עוד 50 גרם פחמימה, לאזור ה 200 גרם ולהוסיף עוד קצת אירובי כדי להוריד את ההפרש של הנוזלים (עוד 5 דקות לאחר כל אימון יספיק). 200 גרם זה מספר טוב להשאר עליו לזמן מה ואין צורך להעלות יותר. נסה את זה ותראה איך זה עובד לך.

אני הייתי הולך לכיוון אחר.. ומשאיר את הפחמימה באזור ומעלה בשומנים .
כמו שקורה בחיטוב שהגוף מתרגל לכמות מסויימת של קלוריות ומאט את חילוף החומרים כך קורה גם במסה..
תנסה להוסיף שומנים כמו אבוקדו , חמאה שמנת להקצפה, שמנת חמוצה באיזור 30-40 גר', ותראה איך מתקדם.
ע''פ החוקים היבשים אין סיבה שלא תעלה במשקל , אבל אנחנו כל כך שונים אחד מהשני שלפעמים ניסוי וטעייה ישפיעו אחרת .

• פותח/ת השרשור
הסיבה שפתחתי את הנושא היא שכל הזמן אני עולה בקלוריות ולא עולה במשקל, כאילו הגוף מתרגל מאוד מהר לקלוריות האלו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית