הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקיעה בחיטוב

LiftHeavy

משתמש קבוע
1,128
1
נק' מוניטין:
8,748
1,128
1
חבר'ס, אני כבר חודשיים בחיטוב, ירדתי 8 קילו.
מ83 ל76-75
מ18% ל14%.
עכשיו הגיע הזמן לתת פוש ולסיים את החרא הזה. המטרה שלי היא 10% שומן.
אני כבר שבועיים וקצת על 76.5 ק"ג ולא יורד.
אני עושה אירובי על בסיס יום יומי ועדיין- אין הבדל על המשקל.
התפריט שלי כולל 1500 קלוריות בערך. 170 גרם חלבון,50 שומן ו60-70 פחמימה, העמסת פחמימות כל שבוע.
איך אני יכול לזרז את החיטוב? עוד חודש אני רוצה להגיע ל10%- האם אני יוכל לעשות את זה בזמן היחסית קצר הזה? האם אני צריך להישתמש בשיטות חיטוב "מיוחדות"? [UD2, PSMF וכו']

תודה מראש.

• פותח/ת השרשור
כמה אירובי?
מה הגובה?
איך נראות העמסות?
איך נראה התפריט ותוכנית האימונים?

20 דקות אירובי ליום.
הגובה שלי הוא 1.81 בערך.
ההעמסות הן פעם בשבוע,8-6 גרם פחמימה פר קילו לגוף.
התפריט:
100 גרם ברנפלקס+2- 1 וחצי כוסות חלב.
קוטג'
3 ביצים
200 גרם חזה עוף
שייק חלבון [50 גרם חלבון, אני מוסיף חלב]
100 גרם פסטרמה.

תוכנית האימונים היא AB, אימון A חזה טרייספס כתפיים, אימון B גב ובייספס.
אני לא עובד על הרגליים בחיטוב.

אופציות:
1. תוריד חלבון תעלה שומן עם אפשרות לעשות את אחד הפרוטוקולים לשומן העיקש
2. לעלות מעט פחממה (וקלוריות נגיד ב100-200 קלוריות) ולעלות אירובי בצורה ניכרת (200~ דקות בשבוע)

• פותח/ת השרשור
אופציות:
1. תוריד חלבון תעלה שומן עם אפשרות לעשות את אחד הפרוטוקולים לשומן העיקש
2. לעלות מעט פחממה (וקלוריות נגיד ב100-200 קלוריות) ולעלות אירובי בצורה ניכרת (200~ דקות בשבוע)

א- משה, ראיתי אותך כותב את זה כבר כמה פעמים [להוריד חלבון ולהעלות שומן], אפשר לדעת איך זה תומך בחיטוב?
ב- 200 דקות בשבוע זה לא העלאה ניכרת, 5-10 דקות כולה. מצדי- אני יכול לעשות את שני האופציות שהזכרת.

א- משה, ראיתי אותך כותב את זה כבר כמה פעמים [להוריד חלבון ולהעלות שומן], אפשר לדעת איך זה תומך בחיטוב?
ב- 200 דקות בשבוע זה לא העלאה ניכרת, 5-10 דקות כולה. מצדי- אני יכול לעשות את שני האופציות שהזכרת.
1. לכמות כזו של חלבון בהתאם למשקל שלך אין שום תועלת
2. לשומן יש תפקידים רבים המשפיעים על הורמונים כאלה ואחרים בגוף אשר בין היתר אחראים בסופו של דבר להורדה במשקל.
3. שומן משביעה יותר
4. שומן טעים יותר

מהסיבה ששומן זה מקור האנרגיה העיקרי של הגוף, ואחראי להרבה תהליכים בגוף כגון הורמונים שונים.

• פותח/ת השרשור
2. לשומן יש תפקידים רבים המשפיעים על הורמונים כאלה ואחרים בגוף אשר בין היתר אחראים בסופו של דבר להורדה במשקל.
3. שומן משביעה יותר
4. שומן טעים יותר

אוקיי. אני חושב שאני ילך על כיוון הלהוריד בחלבון ולהעלות בשומן.
כמה גרם שומן אתה ממליץ לי לצרוך ביום?

לדעתי אין סיכוי לרדת 4 אחוזי שומן בחודש.
אחרי שאתה חודשיים בדיאטה שלך, הדי חריפה, היתי דווקא מכניס שבוע-שבועיים נייטרליים לתת לגוף להתאושש.

אבל כשיש לך לחץ של זמן, קשה לייעץ.

3. שומן משביעה יותר
4. שומן טעים יותר

מושון דווקא כשאתה על כמות פחמימה כזאת לא רצוי לצרוך חלבון בכמויות של 2.2-2.5 גרם פר קילו? גם לפי הספר בדיאטה דלת פחמימות לא ראיתי שרשום שהשומן משחק תפקיד רב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית