הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Norris - 1850@198 lbs Raw, (839@90kgs) 19 years old, All-time WR in total, squat and deadlift!

• פותח/ת השרשור rud
  • פורסם בתאריך

rud

משתמש קבוע
1,761
449
נק' מוניטין:
1,062
1,761
449
CROSSFIT

הולי שיט. אם הייתי מלאנצ'ייב הייתי מתחיל לפחד.

מם לתיאור הסיטואציה הבאה:
jDKSc.jpg

yes, fuck me.

גם בנדיקט ובולטון.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הוא יותר גדול ממנו בשנה
RPG-RAPTOR-SHARK-YOUR-ARGUMENT-IS-INVALID.jpg
אפילו חן לא יכול להוסיף 110 קילו בשנה לטוטאל שלו(ולהוריד 4 קילו)
במיוחד שמדובר על תחרות ושלא יהיה לו מונוליפט 😃 אם כמה שאני מכבד את חן שהוא חייה רעה)

נערך לאחרונה:
אפילו חן לא יכול להוסיף 110 קילו בשנה לטוטאל שלו(ולהוריד 4 קילו)
במיוחד שמדובר על תחרות ושלא יהיה לו מונוליפט 😃 אם כמה שאני מכבד את חן שהוא חייה רעה)

אם לא הייה צבא חן הייה מעלה גם 200 קילו לטוטאל שלו

• פותח/ת השרשור
והוא רק בן 19, הולי שיט.
במידה והוא ממשיך בקצב הזה הוא ישאיר את בולטון ומגנוסון מאחור, אולי נזכה ממנו לראות סוף סוף הרמה כלשהי של חצי טון

אני לא יודע על איזו פלנטה אתם חיים, מה קשור בין שיאן העולם עד 90 ק"ג לבנדיקט ובולטון (150~ קילו). הוא בן 19 וכרגע שיאן עולם בלי רצועות, ועדיין הוא רחוק כמעט 100 ק"ג משיא העולם בדדליפט. יש לדעתי יותר מ100 איש שמשכו 800+ פאונד, ועוד איזה 10-15 איש שמשכו 900+ אבל עדיין אף אחד לא קרוב בכלל לבולטון ובנדיקט, אפילו לא הם עצמם (בולטון משך 410 לאחרונה, ובנדיקט 400).

לגבי ההשוואה של חן לנוריס, חן עשה 707 עם רצועות, משמע פחות מ700 בלי רצועות. אם נתעלם מהעובדה שחן מתגייס, להוסיף 160+ קילו לטוטאל? באמת? בלי לעלות במשקל גוף? נשמע לי כמו משהו שהיה יכול להיות אפשרי אולי אולי אולי ב5 שנים ומעלה ברמות כאלה.

אני לא יודע על איזו פלנטה אתם חיים, מה קשור בין שיאן העולם עד 90 ק"ג לבנדיקט ובולטון (150~ קילו). הוא בן 19 וכרגע שיאן עולם בלי רצועות, ועדיין הוא רחוק כמעט 100 ק"ג משיא העולם בדדליפט. יש לדעתי יותר מ100 איש שמשכו 800+ פאונד, ועוד איזה 10-15 איש שמשכו 900+ אבל עדיין אף אחד לא קרוב בכלל לבולטון ובנדיקט, אפילו לא הם עצמם (בולטון משך 410 לאחרונה, ובנדיקט 400).

לגבי ההשוואה של חן לנוריס, חן עשה 707 עם רצועות, משמע פחות מ700 בלי רצועות. אם נתעלם מהעובדה שחן מתגייס, להוסיף 160+ קילו לטוטאל? באמת? בלי לעלות במשקל גוף? נשמע לי כמו משהו שהיה יכול להיות אפשרי אולי אולי אולי ב5 שנים ומעלה ברמות כאלה.

דווקא בגלל שהוא מתחת ל 90 קילו זה כל כך מרשים.

• פותח/ת השרשור
והוא רק בן 19, הולי שיט.
במידה והוא ממשיך בקצב הזה הוא ישאיר את בולטון ומגנוסון מאחור, אולי נזכה ממנו לראות סוף סוף הרמה כלשהי של חצי טון
כן,

הוא בן 19 ושוקל 90 קילו -> 35 שוקל 150, אין שום סיבה שלא יסקביט או ימשוך באיזור ה470 קילו.
לא צריכים להיתפס לגיל ולמשקל שנתתי לו, אני רק אומר שעם עוד 15-10 שנה של אימונים ועלייה מאסיבית במשקל גוף, אין שום סיבה שהוא לא יהיה הגדול מכולם. יש לו 800 פאונד דדליפט ו700 פאונד סקוואט במשקל גוף נמוך מאוד(שיא עולם!!) אני לא רוצה לחשוב מה יקרה שהוא יעלה 20 קילו במשקל גוף.

יש אנשים שחושבים שהתקדמות שלהם זה עדיין התקמות שבועיים\חודשיית
ומעניין כמה נקיי הבחור הזה אם שיא עולם כזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית