עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא שוקל פחות מחן+מרים יותר בשלושת התרגילים אחי, אם כל הכבוד לחן, להשאיר לו אבק הוא לא יכול.תוציא את חן מהצבא ותוך שנה הוא משאיר לו אבק
הוא יותר גדול ממנו בשנההוא שוקל פחות מחן+מרים יותר בשלושת התרגילים אחי, אם כל הכבוד לחן, להשאיר לו אבק הוא לא יכול.
אפילו חן לא יכול להוסיף 110 קילו בשנה לטוטאל שלו(ולהוריד 4 קילו)הוא יותר גדול ממנו בשנה
![]()
אפילו חן לא יכול להוסיף 110 קילו בשנה לטוטאל שלו(ולהוריד 4 קילו)
במיוחד שמדובר על תחרות ושלא יהיה לו מונוליפט 😃 אם כמה שאני מכבד את חן שהוא חייה רעה)
אה נכון!נתן בראש בRUM7
נתן בראש בRUM7
אה נכון!
זה הזה שגילגל את המוט בדדליפט
הכבוד לחן הוא לא הרים בשנה האחרונה יותר מ100 קילו לטוטאל שלו.אם לא הייה צבא חן הייה מעלה גם 200 קילו לטוטאל שלו
אני לא יודע על איזו פלנטה אתם חיים, מה קשור בין שיאן העולם עד 90 ק"ג לבנדיקט ובולטון (150~ קילו). הוא בן 19 וכרגע שיאן עולם בלי רצועות, ועדיין הוא רחוק כמעט 100 ק"ג משיא העולם בדדליפט. יש לדעתי יותר מ100 איש שמשכו 800+ פאונד, ועוד איזה 10-15 איש שמשכו 900+ אבל עדיין אף אחד לא קרוב בכלל לבולטון ובנדיקט, אפילו לא הם עצמם (בולטון משך 410 לאחרונה, ובנדיקט 400).
לגבי ההשוואה של חן לנוריס, חן עשה 707 עם רצועות, משמע פחות מ700 בלי רצועות. אם נתעלם מהעובדה שחן מתגייס, להוסיף 160+ קילו לטוטאל? באמת? בלי לעלות במשקל גוף? נשמע לי כמו משהו שהיה יכול להיות אפשרי אולי אולי אולי ב5 שנים ומעלה ברמות כאלה.
כן,והוא רק בן 19, הולי שיט.
במידה והוא ממשיך בקצב הזה הוא ישאיר את בולטון ומגנוסון מאחור, אולי נזכה ממנו לראות סוף סוף הרמה כלשהי של חצי טון
הוא בן 19 ושוקל 90 קילו -> 35 שוקל 150, אין שום סיבה שלא יסקביט או ימשוך באיזור ה470 קילו.אני לא יודע על איזו פלנטה אתם חיים, מה קשור בין שיאן העולם עד 90 ק"ג לבנדיקט ובולטון (150~ קילו). הוא בן 19 וכרגע שיאן עולם בלי רצועות, ועדיין הוא רחוק כמעט 100 ק"ג משיא העולם בדדליפט. יש לדעתי יותר מ100 איש שמשכו 800+ פאונד, ועוד איזה 10-15 איש שמשכו 900+ אבל עדיין אף אחד לא קרוב בכלל לבולטון ובנדיקט, אפילו לא הם עצמם (בולטון משך 410 לאחרונה, ובנדיקט 400).
לגבי ההשוואה של חן לנוריס, חן עשה 707 עם רצועות, משמע פחות מ700 בלי רצועות. אם נתעלם מהעובדה שחן מתגייס, להוסיף 160+ קילו לטוטאל? באמת? בלי לעלות במשקל גוף? נשמע לי כמו משהו שהיה יכול להיות אפשרי אולי אולי אולי ב5 שנים ומעלה ברמות כאלה.