עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי בולטון נקי ביותר! רק אפק1ת ניפ1ח טבעי1ת!!!יש אנשים שחושבים שהתקדמות שלהם זה עדיין התקמות שבועיים\חודשיית
ומעניין כמה נקיי הבחור הזה אם שיא עולם כזה
.על כל בן אדם חזק מאוד בקטגוריה מסויימת יד עוד בן אדם בערך כמוהו רק על חומרים מה שגורם לו להיות חזק יותר. יצא לי לדבר עם פאוורליפטר רוסי וותיק שאמר לי שבסייקלים בראשונים הוא חווה כ30% עלייה בכוח - מטורף.יש אנשים שחושבים שהתקדמות שלהם זה עדיין התקמות שבועיים\חודשיית
לא יודע, הבן אדם הזה מתקדם בקצב מסחרר ואתה גם שוכח שהוא בקטג' משקל נמוכה.יש אנשים שחושבים שהתקדמות שלהם זה עדיין התקמות שבועיים\חודשיית
יש אנשים שחושבים שהתקדמות שלהם זה עדיין התקמות שבועיים\חודשיית
כשתגדל, תבין.לא יודע, הבן אדם הזה מתקדם בקצב מסחרר ואתה גם שוכח שהוא בקטג' משקל נמוכה.
תאר לך מה יקרה שהוא ירשה לעצמו לעלות מעל הSMW ?
דרך אגב אני ממש לא חיי בסרט, הוא פשוט הולך להוכיח לכם שאתם טועים. (כמובן שבמידה ולא יהיו פציעות/פרישות ואנערךף)
שלום מר "אני יכול להיות אבא שלך". 😵💫🥊כשתגדל, תבין.
פגשתי את אמא של,הוא באמת יכול 🖕שלום מר "אני יכול להיות אבא שלך". 😵💫🥊
האגדה מספרת שאמא שלו הייתה מטפטפת טרן למטרנה שלוהוא כולה בן 19, מעניין מאיזה גיל הוא כבר לא טבעי...
אני לא הבנתי תבדיחה. אם הבנתי אז לוקח הכל בהומור, רק שתדע שאתה פותח פה מלחמה :nono:פגשתי את אמא של,הוא באמת יכול 🖕
הכל בהומור אני מקווה שאתה לא נעלב ואם כן אז מצטער
אני יודע בגלל זה מעצבן אותי שאנשים פה משווים את חן לדבר הזה ..על כל בן אדם חזק מאוד בקטגוריה מסויימת יד עוד בן אדם בערך כמוהו רק על חומרים מה שגורם לו להיות חזק יותר. יצא לי לדבר עם פאוורליפטר רוסי וותיק שאמר לי שבסייקלים בראשונים הוא חווה כ30% עלייה בכוח - מטורף.
אין מה לביטפל למחשבב הזאת דל " הוא לוקח חומרים .." כולם ברמות האלה לוקחיפ ולפעמים בגלל זה הם ברמות האלה. אין מה להשוות בחור טיבעי למישהו על חומרים.
BRING IT ON !אני לא הבנתי תבדיחה. אם הבנתי אז לוקח הכל בהומור, רק שתדע שאתה פותח פה מלחמה :nono: