הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר מישהו שעשה Intermittent Fasting

regev19978

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
0
21
0
שלום,
אני מדבר כאן רק לכאלו שעברו IF. חשבתי לנסות בחודש הקרוב IF כשאני אוכל קצת מעל מאזן קלורי (200-500) ב7 שעות ביום (צם מ0:0 עד 17:0 פחות או יותר, בשאר אוכל).
אני מתכוון לשבור את השיטה פעם בשבוע, פעמיים במקרים חריגים.
אז ככה:
1. מה היה המאזן הקלורי שלכם?
2. איזה תוצאות ראיתם?
3. איך היה בהתחלה וכמה זמן לקח לכם להתרגל?
4. התאמנתם במצב של הצום? אם כן אז עד כמה זה נורא בהתחלה?
5. איך התאמנתם? איזה סוג אימונים (אירובי, אירובי עצים, ווליום גבוה, ווליום נמוך וכו')?
6. היו ימים רגילים אצלכם שלא אכלתם בהם לפי השיטה? אם כן אז כמה ימים בשבוע/חודש?
7. כמה זמן התנהלתם עם השיטה?

אני יודע, הרבה שאלות.
תודה רבה לכל העונים!

1. מה היה המאזן הקלורי שלכם?
המאזן הקלורי נקבע בהתאם לנתונים הפיזיולוגים ורמת המתאמן, יחד עם תוכנית האימונים. 500 זה סביר בתור התחלה.

2. איזה תוצאות ראיתם?
לא משהו מיוחד. זו לא שיטה שלדעתי כדאי לחיות לפיה מאחר והיא לא נוחה כלל. מנגד, יש הרבה אנשים שיאכלו כך כל החיים כי זה מסתדר עם אורח החיים שלהם.

3. איך היה בהתחלה וכמה זמן לקח לכם להתרגל?
לוקח להתרגל כ-3 שבועות ולא מומלץ לשבור את הדיאטה פעם או פעמיים בשבוע כמו שאתה רוצה לעשות, כי אתה תהיה רעב ותתקשה להסתגל.

4. התאמנתם במצב של הצום? אם כן אז עד כמה זה נורא בהתחלה?
לפעמים. במידה וכן, צרכתי חומצות אמינו. לרוב לא.

5. איך התאמנתם? איזה סוג אימונים (אירובי, אירובי עצים, ווליום גבוה, ווליום נמוך וכו')?
תלוי בגורמים רבים, בעיקר רמת המתאמן. אירובי תמיד מומלץ, עד 100 דקות לערך (אלא אם יש התאמות מיוחדות) בהעלאה במסת השריר.

6. היו ימים רגילים אצלכם שלא אכלתם בהם לפי השיטה? אם כן אז כמה ימים בשבוע/חודש?
כן, ככה לומדים שזה לא אידאלי ותהיה רעב שבוע שלם לאחר מכן כי אתה ״דופק״ את רוב מה שניסית להשיג ימים שלמים לפני כן.

7. כמה זמן התנהלתם עם השיטה?
כמה חודשים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית