התוכנית מחולקת ל2 (או יותר) אימונים שונים שכל אחד מהם עובד על קבוצות שרירים אחרות. לדוגמא בAB, לרוב בA נעבוד על חזה כתפיים ואחורית ובB נעבוד על רגליים גב וקדמית בABC נחלק את קבוצות השרירים ל3 אימונים וכן הלאה.מה זה אומר לעבור לתוכנית של פיצול?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התוכנית מחולקת ל2 (או יותר) אימונים שונים שכל אחד מהם עובד על קבוצות שרירים אחרות. לדוגמא בAB, לרוב בA נעבוד על חזה כתפיים ואחורית ובB נעבוד על רגליים גב וקדמית בABC נחלק את קבוצות השרירים ל3 אימונים וכן הלאה.מה זה אומר לעבור לתוכנית של פיצול?
אז שאומרים תוכנית פיצול/מפוצלת, מתכוונים AB? אז מה ההבדל בין התוכנית פיצול לAB/ABC.התוכנית מחולקת ל2 (או יותר) אימונים שונים שכל אחד מהם עובד על קבוצות שרירים אחרות. לדוגמא בAB, לרוב בA נעבוד על חזה כתפיים ואחורית ובB נעבוד על רגליים גב וקדמית בABC נחלק את קבוצות השרירים ל3 אימונים וכן הלאה.
לא בהכרח AB כשאומרים תוכנית פיצול זה אומר שיש פיצול כלשהו, יש AB ABC ABCD ABCDE ועוד כל מיני פיצולים מוזרים כמו ABCDEF (כל עוד זה עובד על אנשים מי אני שיצא נגד פיצול שכזה) ההבדל הוא שככל שמפצלים יותר מוסיפים יותר נפח לכל שריר יותר סטים/תרגילים.אז שאומרים תוכנית פיצול/מפוצלת, מתכוונים AB? אז מה ההבדל בין התוכנית פיצול לAB/ABC.
הבנתי, תודה 😃לא בהכרח AB כשאומרים תוכנית פיצול זה אומר שיש פיצול כלשהו, יש AB ABC ABCD ABCDE ועוד כל מיני פיצולים מוזרים כמו ABCDEF (כל עוד זה עובד על אנשים מי אני שיצא נגד פיצול שכזה) ההבדל הוא שככל שמפצלים יותר מוסיפים יותר נפח לכל שריר יותר סטים/תרגילים.
לא.האם זה טוב לעשות אימון AB שבו כל האימון יהיה סופר סט?(לא A ו-B, אלא רק אחד מיהם יהיה אימון סופר סט)
למה לא טוב? מפני שאין זמן מנוחה מספיק?
אם אתה ממהר זה בסדרהאם זה טוב לעשות אימון AB שבו כל האימון יהיה סופר סט?(לא A ו-B, אלא רק אחד מיהם יהיה אימון סופר סט)
אינדיביאולי ותלוי מה עשיתתגידו כמה זמן בערך פאמפ מחזיק? חצי שעה ככה?
בשביל זה קיים פוטושופ.תגידו כמה זמן בערך פאמפ מחזיק? חצי שעה ככה?
אינדיביאולי ותלוי מה עשית
מאמין שבין 5 דקות לרבע שעה
בשביל זה קיים פוטושופ.
🤦♂️ זה לא משנה.יש לי דייט עוד שעה, צריך לדעת כל כמה זמן אני יוצא לשירותים בשביל לדפוק שכיבות שמיכה..
סתם, אני אחרי חדכ, ורוצה לדעת כמה זמן יקח לי עד שאוכל לעשות תמונת מעקב
תמונה עם פאמפ תהיה לא מייצגת 😃🤦♂️ זה לא משנה.
אם כל התמונות שלך היו ללא פאמפ אז היא תהיה מייצגת.תמונה עם פאמפ תהיה לא מייצגת 😃
הפוךאם כל התמונות שלך היו ללא פאמפ אז היא תהיה מייצגת.
אה? אם כל התמונות שלו היו ללא פאמפ היו רואים שינוי מהותי ולא פעם בעם פאמפ ופעם בלי. מה ההגיון?הפוך
אם כל התמונות שלו היו בלי פאמפ ועכשיו הוא ישים תמונה עם פאמפ שהוא נראה יותר שרירי מן הסתם אז איך היא תהיה מייצגת?אה? אם כל התמונות שלו היו ללא פאמפ היו רואים שינוי מהותי ולא פעם בעם פאמפ ופעם בלי. מה ההגיון?
אה. לא קראתי מה הוא כתב טעות שלי. חשבתי שהוא אמר שתמונה עם פאמפ תהיה מייצגת טעות שלי. נתעלם מהפיגור שלי בהתחשב בעובדה שאני עייף וזה אשכול השאלות המפגרות.אם כל התמונות שלו היו בלי פאמפ ועכשיו הוא ישים תמונה עם פאמפ שהוא נראה יותר שרירי מן הסתם אז איך היא תהיה מייצגת?
טוב נסלח הפעם בתנאי שאתה יוצא מהפורום והולך לישון ברגע זה 😛אה. לא קראתי מה הוא כתב טעות שלי. חשבתי שהוא אמר שתמונה עם פאמפ תהיה מייצגת טעות שלי. נתעלם מהפיגור שלי בהתחשב בעובדה שאני עייף וזה אשכול השאלות המפגרות.