דיון אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול
בכל חיטוב חייבים לבצע העמסות ? או שיש כמות פחמימות שממנה מתחילים העמסות?

כמה שאחות לגבי ss

* מה עובד יותר חזק על הבטן ? דדליפט או היי בר סקוואט ?

* מה עדיף ? מתח עד כשל או חמישיות עם הוספת משקלים בעקביות ?

* מתח או חתירה ? מה מהם כדאי יותר

ועוד שאלה לא קשורה ל ss:
* Abs wheel , כאשר עושים נכון - הוא עדיין פוגע בעמוד השדרה ?

* הבטן שלי ממש חלשה כך שזה פוגע לי בהתקדמות - כדאי להכניס גלגל בטן ? ואם כן כמה פעמים בשבוע

איזה דגני בוקר הכי בריא לאכול בחיטוב?

וגם איזה חטיפים טעימים אפשר לאכול? הורדתי את כל השוקולדים והמתוקים,אני אוכל נטו בריא בלי חטיפים,מעניין אותי פשוט לדעת אם אני לא מגזים ויש דברים שכן מותר?

נערך לאחרונה:
בהנחה שאדם מסויים יודע לתת אגרוף בצורה נכונה, האם זה אומר שכמה שהוא יותר חזק בלחיצות ככה האגרוף שהוא נותן יהיה חזק יותר?

בהנחה שאדם מסויים יודע לתת אגרוף בצורה נכונה, האם זה אומר שכמה שהוא יותר חזק בלחיצות ככה האגרוף שהוא נותן יהיה חזק יותר?
לא בהכרח, יש פחות חשיבות למסת שריר ויותר לתנועה וכוח מתפרץ.
יש לי חבר ששנים התאמן באיגרוף תאילנדי ברמה באמת גבוהה, הבנץ שלו נמוך אבל אגרוף אחד ממנו ואתה רואה כוכבים.
במכונות שמודדות עוצמה של אגרוף הוא מגיע למספר הכמעט מקסימלי שזה הזוי.

לא בהכרח, יש פחות חשיבות למסת שריר ויותר לתנועה וכוח מתפרץ.
יש לי חבר ששנים התאמן באיגרוף תאילנדי ברמה באמת גבוהה, הבנץ שלו נמוך אבל אגרוף אחד ממנו ואתה רואה כוכבים.
במכונות שמודדות עוצמה של אגרוף הוא מגיע למספר הכמעט מקסימלי שזה הזוי.
ייתכן שאם הוא ישתפר בבנץ' אז האגרוף שלו יהיה עוד יותר חזק לא?
ובכללי מעניין אותי, מי שפאוורליפטר (לא שוקל הרבה אלא רטיו) עלול להיות חזק במכות?

זה משפיע לרעה על פיתוח הגוף אם בתוכנית AB אני עושה לחיצת חזה בדאמבלים במקום במוט?
המטרה שלי היא בודיבילדינג (כוח פחות מעניין אותי)

זה משפיע לרעה על פיתוח הגוף אם בתוכנית AB אני עושה לחיצת חזה בדאמבלים במקום במוט?
המטרה שלי היא בודיבילדינג (כוח פחות מעניין אותי)
לא בעייתי בכלל, אבל הבעיה העיקרית תהיה היכולת לעלות במשקלים, בגלל שאתה מחוייב לעליה של בערך 5 קילו כל פעם
הפיתרונות האפשריים הם או micro plates של חצאי קילו, או לעלות בחזרות עד שאתה יכול לעלות במשקל

4-6 סטים של בטן + סטטי (פלאנק) זה יותר מדי לאימון בטן?

למה לא צריך בכלל אימון בטן?

כשאתה עושה סקוואט ודדליפט(במיוחד כשהם כבדים) אתה לא תצטרך אקסטרה כי אתה תרגיש את הבטן מאוד. ב-2 התרגילים הבטן "מחזיקה" את המשקל בין אם תרצה ובין אם לא ככה שהיא עובדת.

1. 10 חזרות במשקל 10 קילו או 12 חזרות במשקל 8 קילו?

מטרה מסה
זה תלוי גם בכמות הסטים, כדי לבנות מסה צריך נפח גבוה, אתה צריך להעלות את הנפח בעליה הדרגתית כל כמה זמן
נפח = משקל X סטים X חזרות

2. אבקת חלבון,רק לאחר אימון או גם בימים ללא אימון?
לא חייב לא זה ולא זה, אבקת חלבון היא כדי להשלים חלבון בתזונה במידה ואתה לא מצליח לאכול מספיק, אם אתה אוכל מספיק חלבון מלא אז אין צורך באבקת חלבון, ואם אתה לא מצליח אז אתה יכול להוסיף אותה מתי שאתה רוצה

כמה זמן מהרגע שמכינים את השייק חלבון ניתן לשתות אותו על מנת לא לאבד את הערכים? לא מדבר על ימים כמובן , אלא אם בסדר לשתות אותו אחרי שעתיים שלוש?
הוא לא מאבד אף פעם מהערכים שלו, רק מתקלקל עם הזמן, כמו כל מזון
אפשר עקרונית לשתות אחרי שעתיים שלוש, אבל אם הוא מחוץ למקרר אז יש סיכוי שהוא יתחיל להסריח

אם רוב תרגילי הגב עובדים גם על כתף אחורית אז למה מבודדים אותה באימון כתפיים?

אם רוב תרגילי הגב עובדים גם על כתף אחורית אז למה מבודדים אותה באימון כתפיים?
אם אתה עושה בנצ' ופרס אז למה אתה תרצה לעבוד על יד אחורית?
זה ששריר מעורב לא אומר שהוא מקבל תמיד את הגירוי שהוא צריך לגדול
אבל כמו שלא כל תוכנית צריכה עבודה על יד אחורית, לא כל תוכנית צריכה עבודה על כתף אחורית, ובאמת שכמעט אף פעם אין צורך בעבודה ספציפית על כתף אחורית, אולי חוץ מעניין קטן של אסתטיקה

מה לעשות אם הקאתי ואני במסה?
לאכול את זה בחזרה כי חבל על הקלוריות.
וברצינות, לבדוק אם יש לך איזו בעיה רפואית כי בד"כ לא מקיאים בלי סיבה. אם לא אז תמשיך כרגיל, לא משהו להתייחס אליו מבחינת קלוריות

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית