זה חוקי להזיז את הרגליים בזמן דדליפט בתחרות ?כשאתה מוריד את המוט אתה זורק ומכניס את האצבעות של הרגליים פנימה.
ו/או
לא עושה סומו הכי רחב שאפשר אלא כמו לדוג׳ מארק בל.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה חוקי להזיז את הרגליים בזמן דדליפט בתחרות ?כשאתה מוריד את המוט אתה זורק ומכניס את האצבעות של הרגליים פנימה.
ו/או
לא עושה סומו הכי רחב שאפשר אלא כמו לדוג׳ מארק בל.
רק אתה האצבעות ורק בהורדה...זה חוקי להזיז את הרגליים בזמן דדליפט בתחרות ?
ואם עושים סט לחזרות אז כל חזרה מזיזים את האצבעות ? מה קורה בT&G ?רק אתה האצבעות ורק בהורדה...
לא ראיתי חוק נגד זה + ככה עשו בסומו
כן , אז לא עושים t&g או שפשוט לא עומדים הכי רחב שאפשרואם עושים סט לחזרות אז כל חזרה מזיזים את האצבעות ? מה קורה בT&G ?
אני לא חושב שהגוף שלך מסיים את כל תהליך העיכול בשעה , וזה אפילו נשמע כמו שטות מוחלטת .
א. לפי מה שאתה מציג אל תתפנה שתשמר האנרגיה
ב. אם אתה מתפנה זה כולל את הסוכר בדם ובשרירים
עדיף בלי,זה עלול להשתחרר בסקוואט..אתה באמת חושב שאם תשאיר צואה במעיים זה יתן לך יותר אנרגיה באימון ? 🤦♂️😵
אתה באמת חושב שאם תשאיר צואה במעיים זה יתן לך יותר אנרגיה באימון ? 🤦♂️😵
אין שום מצב בעולם שאתה אוכל ומחרבן את מה שאכלת בדיוק רק במצב מעובד תוך שעהממש לא - אני לא, הבעיה שלי זה שאני חושב שהאוכל לא נספג בגוף ואז אני לא מקבל את הערכים שאני אמור לקבל לפני אימון.
אין שום מצב בעולם שאתה אוכל ומחרבן את מה שאכלת בדיוק רק במצב מעובד תוך שעה
אני מחרבן מיד אחרי ארוחת הבוקר באופן קבוע זה אומר שאני מחרבן בדיוק את מה שאכלתי ?חחחחחח אתה רוצה שאני אצלם ?
מלאווח עם גבינה משפר לחיצות?
https://www.lbs.co.il/threads/43881/מלאווח עם גבינה משפר לחיצות?
תלוי בבן אדם, עקרונית אם הוא עבד נכון אז יהיה קשה מאוד לאבד את השריר הזה בנייטרלי, אבל אימוני כוח יעשו את זה וודאי1-אם בן אדם מגיע למטרה שלו , מספיק אם הוא ישאר על מאזן ניטרלי ולא יתאמן ? איזה סיבה יש לשריר להיהרס אם הגוף לא במאזן שלילי ?
אין לי תשובה חד משמעית, פחות מאישפוז ;)2-כמה עולה בערך לחודש הוצאות על תוספי תזונה [ לא מדבר על אוכל , אלא רק על ויטמנים , קריטאין , אבקת חלבון וכו' ] אני יודע שזה משתנה אבל מי שעונה לי שיגיד על עצמו.
חצי קילו3-כמה עולים בשבוע במשקל במסה ? בחיטוב לדוגמא קראתי שאידאלי לרדת -800-600 גרם בשבוע , כמה עולים במסה ? וכמה מתוך זה שריר ?
בחיטוב כן אבל גם לא לתקופה ארוכה אלא רק להתחלה זה בסדר, במסה יש יותר חשיבות לתרגילים המרכזיים4-בחיטוב יש מצב לוותר על סקוואטים וכל מיני תרגילים 'מיוחדים' ? לא מתוך פחד או עצלנות , אני פשוט חדש בכל התחום והייתי מעדיף להתחיל בתרגילים פשוטים הרבה יותר. עד שאני אכיר חברים במכון שישפרו לי טכניקה והכל.