הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול
כשאתה מוריד את המוט אתה זורק ומכניס את האצבעות של הרגליים פנימה.
ו/או
לא עושה סומו הכי רחב שאפשר אלא כמו לדוג׳ מארק בל.
זה חוקי להזיז את הרגליים בזמן דדליפט בתחרות ?

לא עושים סומו

חייב לשאול את השאלה הזאת מפני שזה כבר קרה לי כמה וכמה פעמים:

בחודש האחרון אני עושה את האימונים שלי בערך בשעות הצהריים(12,11)

ואני אוכל את הארוחות שלי בבוקר כדי שיספגו כמו שצריך בגוף איזה שעה, שעתיים ואז הולך לאימון.

הבעיה אצלי זה כשכל פעם שאני אוכל בבוקר - אחרי שעה אני כבר בשירותים ומוריד את מה שאכלתי.

האם זה משו שבהחלט יכול למנוע ממני לקבל את הערכים התזונתיים ולהגיע חלש למכון ולא להרים את המשקלים שאני מרים ?

אני לא חושב שהגוף שלך מסיים את כל תהליך העיכול בשעה , וזה אפילו נשמע כמו שטות מוחלטת .

א. לפי מה שאתה מציג אל תתפנה שתשמר האנרגיה

ב. אם אתה מתפנה זה כולל את הסוכר בדם ובשרירים

אני לא חושב שהגוף שלך מסיים את כל תהליך העיכול בשעה , וזה אפילו נשמע כמו שטות מוחלטת .

א. לפי מה שאתה מציג אל תתפנה שתשמר האנרגיה

ב. אם אתה מתפנה זה כולל את הסוכר בדם ובשרירים

לא חשבתי שהוא מסיים את תהליך העיכול בשעה.

א. חשבתי לעשות זאת אבל לצערי הגוף שלי "שולט" בעניינים.

אתה באמת חושב שאם תשאיר צואה במעיים זה יתן לך יותר אנרגיה באימון ? 🤦‍♂️😵

אתה באמת חושב שאם תשאיר צואה במעיים זה יתן לך יותר אנרגיה באימון ? 🤦‍♂️😵

ממש לא - אני לא, הבעיה שלי זה שאני חושב שהאוכל לא נספג בגוף ואז אני לא מקבל את הערכים שאני אמור לקבל לפני אימון.

תאכל ספוג לפני הארוחה

ממש לא - אני לא, הבעיה שלי זה שאני חושב שהאוכל לא נספג בגוף ואז אני לא מקבל את הערכים שאני אמור לקבל לפני אימון.
אין שום מצב בעולם שאתה אוכל ומחרבן את מה שאכלת בדיוק רק במצב מעובד תוך שעה

מלאווח עם גבינה משפר לחיצות?

יש לי כמה שאלות מפגרות אבל אני באמת רוצה לדעת את התשובות

1-אם בן אדם מגיע למטרה שלו , מספיק אם הוא ישאר על מאזן ניטרלי ולא יתאמן ? איזה סיבה יש לשריר להיהרס אם הגוף לא במאזן שלילי ?
2-כמה עולה בערך לחודש הוצאות על תוספי תזונה [ לא מדבר על אוכל , אלא רק על ויטמנים , קריטאין , אבקת חלבון וכו' ] אני יודע שזה משתנה אבל מי שעונה לי שיגיד על עצמו.
3-כמה עולים בשבוע במשקל במסה ? בחיטוב לדוגמא קראתי שאידאלי לרדת -800-600 גרם בשבוע , כמה עולים במסה ? וכמה מתוך זה שריר ?
4-בחיטוב יש מצב לוותר על סקוואטים וכל מיני תרגילים 'מיוחדים' ? לא מתוך פחד או עצלנות , אני פשוט חדש בכל התחום והייתי מעדיף להתחיל בתרגילים פשוטים הרבה יותר. עד שאני אכיר חברים במכון שישפרו לי טכניקה והכל.

1-אם בן אדם מגיע למטרה שלו , מספיק אם הוא ישאר על מאזן ניטרלי ולא יתאמן ? איזה סיבה יש לשריר להיהרס אם הגוף לא במאזן שלילי ?
תלוי בבן אדם, עקרונית אם הוא עבד נכון אז יהיה קשה מאוד לאבד את השריר הזה בנייטרלי, אבל אימוני כוח יעשו את זה וודאי

2-כמה עולה בערך לחודש הוצאות על תוספי תזונה [ לא מדבר על אוכל , אלא רק על ויטמנים , קריטאין , אבקת חלבון וכו' ] אני יודע שזה משתנה אבל מי שעונה לי שיגיד על עצמו.
אין לי תשובה חד משמעית, פחות מאישפוז ;)

3-כמה עולים בשבוע במשקל במסה ? בחיטוב לדוגמא קראתי שאידאלי לרדת -800-600 גרם בשבוע , כמה עולים במסה ? וכמה מתוך זה שריר ?
חצי קילו

4-בחיטוב יש מצב לוותר על סקוואטים וכל מיני תרגילים 'מיוחדים' ? לא מתוך פחד או עצלנות , אני פשוט חדש בכל התחום והייתי מעדיף להתחיל בתרגילים פשוטים הרבה יותר. עד שאני אכיר חברים במכון שישפרו לי טכניקה והכל.
בחיטוב כן אבל גם לא לתקופה ארוכה אלא רק להתחלה זה בסדר, במסה יש יותר חשיבות לתרגילים המרכזיים

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית