הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול
הגוף שלי התפתח קצת בפיגור בגלל שהייתי בעודף משקל קיצוני כל הילדות. בגיל 16 הזריקו לי טסט והורמוני גדילה ומאז זה השתפר קצת. היום אני בן 21 ויש לי גוף ופנים של ילד בן 17. מעולם לא היה לי זקן, שתבינו. כאילו, צומחות לי שיערות על הפנים אבל לא הרבה ובקצב מאד איטי.

בכל מקרה, לפני חצי שנה הפסקתי להיות צמחוני ומאז אני אוכל בשר ודגים. וכמובן מתאמן ומתייעץ פה בפורום וכד'. בזמן האחרון אני שם לב שהשיער פנים שלי צומח מהר יותר (אחרי גילוח) מבדרך כלל. האם זה קשור לזה שאני אוכל בשר או מתאמן? 😁

כדאי לי לעשות פליאו ל-24 שעות ביום העצמאות? מסתדר מעולה עם המנגל.

הרי ממילא אוכלים מלא בשר ביום הזה... 😃
אני לא מבין.
אתה כאילו בחיטוב ואתה רוצה לעשות יום אחד של פליאו?..
(נצא מנקודת הנחה שפליאו זו לא שטות מוחלטת)
אני לא חושב שיום אחד של פליאו יגרום לעלייה או ירידה במשקל. זה לא מספיק דרסטי.

אם הכנתי סיר אורז, שמתי אותו לילה במקרר ויום אחרי חיממתי את הסיר, אפשר להכניס אותו למקרר שוב ואז עוד פעם לחמם(את הסיר כולו) או שזה לא טוב?(לדוגמה כמו שאסור להפשיר עוף ואז להקפיאו שוב[רוב העופות סביר להניח הופשרו ל״טריים״ אבל נעזוב את זה])

למה לחמם את כל הסיר?

כי לא חשבתי על זה וזה כבר נעשה

כל עוד זה לא מזיק אין בעיה

לאכול 100 גרם אגוזי מלך\פקאן כל יום זה בריא? שמעתי שיש כל מיני מאכלים כמו אגוז ברזילאי או שקדים מרים שאסור להגזים עם זה..
ואני במסה אם זה משנה, אני יודע שיש בזה המון שומן.

יש לי שאלה אני חושב קצת באמת מפגרת חחחח
למה כשעושים דד ליפט אז מחזיקים כף יד אחת שתהיה מופנת קדימה וכף יד שניה לכיוון הנגדי?

יש לי שאלה אני חושב קצת באמת מפגרת חחחח
למה כשעושים דד ליפט אז מחזיקים כף יד אחת שתהיה מופנת קדימה וכף יד שנייה לכיוון הנגדי?

לרוב אחרי שאתה מגיע למשקל שכבר מאתגר אותך וקשה לך להחזיק אותו מחליפים לאחיזה משולבת

יכול להיות שפיזיולוגית צד ימין של החזה יותר קטן מצד שמאל?
שמתי לב לזה אצל המון אנשים, לא בצורה ממש דרסטית אבל כן יש הבדל (לדעתי זה בגלל המיקום של הלב)

יכול להיות שפיזיולוגית צד ימין של החזה יותר קטן מצד שמאל?
אני בספק, יכולה להיות א-סימטריה שנבנתה עם הזמן בעקבות פעילויות מחוץ לחדר כושר.

לאכול 100 גרם אגוזי מלך\פקאן כל יום זה בריא? שמעתי שיש כל מיני מאכלים כמו אגוז ברזילאי או שקדים מרים שאסור להגזים עם זה..
ואני במסה אם זה משנה, אני יודע שיש בזה המון שומן.

אשמח לתשובה על זה גם כן

מישהו יכול להסביר לי מה זה pd-1
Programmed cell death protein 1.
ניסיתי לעשות תרגום לדף בויקיפדיה אבל זה מתרגם נורא.
*אם מישהו מעוניין לעזור לי לחקור על התרופה קיטרודה(פמברוליזומב) בנושא הכימי יותר ממוזמן.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית