דיון אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול
חוץ מזה שהמוט אינו יושב טוב ומתנדנד אילו עוד חסרונות יש לפוסי פד על המוט ?

חוץ מזה שהמוט אינו יושב טוב ומתנדנד אילו עוד חסרונות יש לפוסי פד על המוט ?
אני מאמין שזה משער גם את מרכז הכובד של המוט, אבל זאת רק השערה.

אני סובל מאקנה כבר די הרבה זמן, ובזמן האחרון התחלתי לשים לב שאחרי אימון האקנה נהיית יותר חריפה למשך בערך שעתיים ואז חוזרת לרמה הרגילה שלה.
ממה זה נגרם? (אני מניח שזיעה אבל לא בטוח)

יש דרך לפתור את זה? (ניסיתי להתאמן עם מגבונים ותוך כדי אימון לנקות את הזיעה ולא עזר)

איך אתה רואה הבדל באקנה בפרק זמן קצר שכזה? אולי הפצעים קצת יותר אדומים בגלל עליה בלחץ דם אבל יותר מזה לא נראה שיש השפעה

איך אתה רואה הבדל באקנה בפרק זמן קצר שכזה? אולי הפצעים קצת יותר אדומים בגלל עליה בלחץ דם אבל יותר מזה לא נראה שיש השפעה
לא יודע, פשוט אחרי אימון המצב נראה ממש רע ולפניו בינוני עד רע

האם בסקוואט כשאני בעלייה נועל מהר את הבריכיים זה מסוכן?

נעילת ברכיים לא מוסיפה שום טווח תנועה
לא יודע לגבי הטווח תנועה, למרות שלדעתי דווקא כן הגיוני שהיא מוסיפה טווח
אבל בלי קשר סקוואט זה לא תרגיל שבדרך כלל אתה מחפש להשאיר מתח לאורך כל התרגיל, לא רואה את עצמי מסיים סט כבד בלי לנעול ברכיים ולהתכונן שניה לחזרה הבאה (אלא אם אתה עושה את זה למטרה מסויימת, שגם אז הייתי עושה את זה בתרגיל עזר ולא בסקוואט)

לא יודע לגבי הטווח תנועה, למרות שלדעתי דווקא כן הגיוני שהיא מוסיפה טווח
אבל בלי קשר סקוואט זה לא תרגיל שבדרך כלל אתה מחפש להשאיר מתח לאורך כל התרגיל, לא רואה את עצמי מסיים סט כבד בלי לנעול ברכיים ולהתכונן שניה לחזרה הבאה (אלא אם אתה עושה את זה למטרה מסויימת, שגם אז הייתי עושה את זה בתרגיל עזר ולא בסקוואט)
אני לא מתכוון לעלות חצי דרך. פעם הבאה כשתעשה סקוואט תנסה לנעול ברכיים עם מוט ריק ואז לכופף אותן ממש טיפה רק בשביל שהן לא יהיו נעולות ואז תראה שאין הבדל בטווח

אני לא מתכוון לעלות חצי דרך. פעם הבאה כשתעשה סקוואט תנסה לנעול ברכיים עם מוט ריק ואז לכופף אותן ממש טיפה רק בשביל שהן לא יהיו נעולות ואז תראה שאין הבדל בטווח
הבנתי מה התכוונת
עדין אתה מפעיל אבל מאמץ על השריר
ולעמוד ככה עם כמה שלא יהיה הסקוואט שלך לדעתי לא יהיה הדבר הכי נכון לעשות. הגוף בנוי לא להפעיל עומס על השריר שהמפרק נעול. אבל שוב זאת דעתי ואת האמת אני לא כל כך מבין באנטומיה ואימוני כח כמו רוב הפורום פה, אז חכה לתשובות מאחרים.

אי אפשר להגיד שאין הבדל בטווח כי עובדתית יש, אם אתה מסיים את טווח התנועה ס"מ לפני נעילה אז הטווח קטן בס"מ.
מה שכן, ההבדל הזה לא משנה כי גם ככה אין הרבה עומס על השרירים כשאתה מגיע לשלב הזה בסקוואט.

ואם אתה לא נועל ברכיים איך אתה נח ומסדיר נשימות לפני כל חזרה?

אי אפשר להגיד שאין הבדל בטווח כי עובדתית יש, אם אתה מסיים את טווח התנועה ס"מ לפני נעילה אז הטווח קטן בס"מ.
מה שכן, ההבדל הזה לא משנה כי גם ככה אין הרבה עומס על השרירים כשאתה מגיע לשלב הזה בסקוואט.

ואם אתה לא נועל ברכיים איך אתה נח ומסדיר נשימות לפני כל חזרה?
אין הבדל בתנועה. למה שתהיה לי בעיה לקחת אויר?
JessielattoufKneeExtFixLR.jpg

הכוונה היא לזה

אין הבדל בתנועה. למה שתהיה לי בעיה לקחת אויר?
צפה בקובץ המצורף 34568

הכוונה היא לזה

בטח שיש הבדל בטווח תנועה, לא הבנתי איך התמונה מוכיחה שאין.
אבל שוב פעם, זאת לא הבעיה פה כי גם ככה השלב הזה בתרגיל לא כל כך משנה.
הבעיה פה היא שהמנוחה יותר קשה ככה כי נופל יותר עומס על השריר, תנסה לנוח כשהברכיים נעולות ותראה שזה יותר קל.
ולמה בכלל לא לנעול ברכיים?

בטח שיש הבדל בטווח תנועה, לא הבנתי איך התמונה מוכיחה שאין.
אבל שוב פעם, זאת לא הבעיה פה כי גם ככה השלב הזה בתרגיל לא כל כך משנה.
הבעיה פה היא שהמנוחה יותר קשה ככה כי נופל יותר עומס על השריר, תנסה לנוח כשהברכיים נעולות ותראה שזה יותר קל.
ולמה בכלל לא לנעול ברכיים?
אתה צוחק נכון? הנעילת ברכיים לא מוסיפה עוד טווח תנועה לתרגיל. תעמוד ותנסה לשחק עם זה אולי ככה תבין. אני מתאמן ככה כבר כמה זמן ואני לא מרגיש שום עומס ושום עייפות. המטרה של זה היא למנוע כאבי ברכיים

אימון שעבר - אני קולט מישהי שעושה סקוואט עם מישהו שמאמן אותה ומראה לה איך לבצע.

הבחורה שוברת לעצמה את הגב, לא פותחת כפות רגליים, לא מוציאה ברכיים, העמידה שלה צמודה ועושה בעצם גוד מורנינג.

אני ניגש לבחור בשביל להסביר לו את זה והבנאדם אומר לי ש"היא מנסה לעבוד על הירכיים פנימיות" אחרי ששמעתי את זה לא המשכתי אפילו לדבר איתו.

מישהו מוכן להסביר או רוצה לנחש על מה לעזאזל הבחור הזה דיבר ?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית