עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מאמין שזה משער גם את מרכז הכובד של המוט, אבל זאת רק השערה.חוץ מזה שהמוט אינו יושב טוב ומתנדנד אילו עוד חסרונות יש לפוסי פד על המוט ?
לא יודע, פשוט אחרי אימון המצב נראה ממש רע ולפניו בינוני עד רעאיך אתה רואה הבדל באקנה בפרק זמן קצר שכזה? אולי הפצעים קצת יותר אדומים בגלל עליה בלחץ דם אבל יותר מזה לא נראה שיש השפעה
אל תנעלהאם בסקוואט כשאני בעלייה נועל מהר את הבריכיים זה מסוכן?
למה שלא ינעל?אל תנעל
נעילת ברכיים לא מוסיפה שום טווח תנועהלמה שלא ינעל?
לא יודע לגבי הטווח תנועה, למרות שלדעתי דווקא כן הגיוני שהיא מוסיפה טווחנעילת ברכיים לא מוסיפה שום טווח תנועה
אני לא מתכוון לעלות חצי דרך. פעם הבאה כשתעשה סקוואט תנסה לנעול ברכיים עם מוט ריק ואז לכופף אותן ממש טיפה רק בשביל שהן לא יהיו נעולות ואז תראה שאין הבדל בטווחלא יודע לגבי הטווח תנועה, למרות שלדעתי דווקא כן הגיוני שהיא מוסיפה טווח
אבל בלי קשר סקוואט זה לא תרגיל שבדרך כלל אתה מחפש להשאיר מתח לאורך כל התרגיל, לא רואה את עצמי מסיים סט כבד בלי לנעול ברכיים ולהתכונן שניה לחזרה הבאה (אלא אם אתה עושה את זה למטרה מסויימת, שגם אז הייתי עושה את זה בתרגיל עזר ולא בסקוואט)
הבנתי מה התכוונתאני לא מתכוון לעלות חצי דרך. פעם הבאה כשתעשה סקוואט תנסה לנעול ברכיים עם מוט ריק ואז לכופף אותן ממש טיפה רק בשביל שהן לא יהיו נעולות ואז תראה שאין הבדל בטווח
אני לא מתכוון לעלות חצי דרך. פעם הבאה כשתעשה סקוואט תנסה לנעול ברכיים עם מוט ריק ואז לכופף אותן ממש טיפה רק בשביל שהן לא יהיו נעולות ואז תראה שאין הבדל בטווח
אין הבדל בתנועה. למה שתהיה לי בעיה לקחת אויר?אי אפשר להגיד שאין הבדל בטווח כי עובדתית יש, אם אתה מסיים את טווח התנועה ס"מ לפני נעילה אז הטווח קטן בס"מ.
מה שכן, ההבדל הזה לא משנה כי גם ככה אין הרבה עומס על השרירים כשאתה מגיע לשלב הזה בסקוואט.
ואם אתה לא נועל ברכיים איך אתה נח ומסדיר נשימות לפני כל חזרה?
אין הבדל בתנועה. למה שתהיה לי בעיה לקחת אויר?
תסתכל על העריכהכי אתה עדיין מעמיס על השריר אם אתה לא נועל ברכיים?
עדיין יש עומס על השרירתסתכל על העריכה
אתה צוחק נכון? הנעילת ברכיים לא מוסיפה עוד טווח תנועה לתרגיל. תעמוד ותנסה לשחק עם זה אולי ככה תבין. אני מתאמן ככה כבר כמה זמן ואני לא מרגיש שום עומס ושום עייפות. המטרה של זה היא למנוע כאבי ברכייםבטח שיש הבדל בטווח תנועה, לא הבנתי איך התמונה מוכיחה שאין.
אבל שוב פעם, זאת לא הבעיה פה כי גם ככה השלב הזה בתרגיל לא כל כך משנה.
הבעיה פה היא שהמנוחה יותר קשה ככה כי נופל יותר עומס על השריר, תנסה לנוח כשהברכיים נעולות ותראה שזה יותר קל.
ולמה בכלל לא לנעול ברכיים?