הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול
כשיש לכם בנץ כבד אתם מבקשים ממישהו לשמור עליכם?
מצד אחד אם אני לוקח ספוטר ולא משנה כמה אני אומר לו לו לגעת אלא אם מתחיל ליפול לי הוא מרים לי ברגע שאני הופך לאדום שזה קורה תוך שנייה וזה גם מפריע לי טיפה
מצד שני אימון אחרון לא ביקשתי מאף אחד סט ראשון ושני הלך מצויין ובשלישי נפל לי על החזה בחזרה האחרונה ואז איזה מאמן בא בלהרים את המוט והיה לי קצת אדום(יכול להיגמר קשה יותר)
Know your strength.
Or Practice the "roll of shame"

מצד אחד אם אני לוקח ספוטר ולא משנה כמה אני אומר לו לו לגעת אלא אם מתחיל ליפול לי הוא מרים לי ברגע שאני הופך לאדום שזה קורה תוך שנייה וזה גם מפריע לי טיפה
מצד שני אימון אחרון לא ביקשתי מאף אחד סט ראשון ושני הלך מצויין ובשלישי נפל לי על החזה בחזרה האחרונה ואז איזה מאמן בא בלהרים את המוט והיה לי קצת אדום(יכול להיגמר קשה יותר)
תמיד מבקש שישמרו עליי אם אני לא בטוח במשקל או שאני מרגיש לא בשיא...
תדע ממי לבקש, ממי שכמה שנים מתאמן ואתה רואה שהוא יחסית מרים כבד, מי שמרים כבד ועובד עם משקלים יש לו אגו כמו שלנו שרוצה לעבוד לבד, לא כמו הבילדרים המפגרים האלה שאתה עושה להם 5 חזרות רצוף בבנץ בתור ספוטר והם רוצים להגיע לכשל כל סט 5 חזרות כמו מפגרים

איך יש שני סוגים של מזדה 3?
@yujinius מצטער שזה לא קשור פשוט אני לא מבין איך זה הגיוני
למה העולם לא שטוח?

למה כל חודשיים שלושה צריך לנוח לשבוע?

מה המטרה של ההמלצה הזו? חוזרים יותר חזקים? כמו שהבנתי שלפני תחרות לנוח שבוע יכול לעזור במשקלים
אין המלצה כזאת.
נחים כשחולים ולא יכולים לצאת מהמיטה. או בקבר.

או שתבקש או שתדע לזהות מתי החזרה האחרונה שלך ללא כשל.
תשאיר את האגו בכניסה למכון אם החלטת לא לבקש עזרה. לא ממליץ.

תדע ממי לבקש, ממי שכמה שנים מתאמן ואתה רואה שהוא יחסית מרים כבד,
מי שמרים כבד הרבה פעמים לא מדד לעד כמה ספוטר טוב הוא יהיה

Know your strength.
Or Practice the "roll of shame"

אני מכיר את זה, הלחץ הזה על כל הבטן ועד למטה לא מסוכן?
למה העולם לא שטוח?

אין המלצה כזאת.
נחים כשחולים ולא יכולים לצאת מהמיטה. או בקבר.

או שתבקש או שתדע לזהות מתי החזרה האחרונה שלך ללא כשל.
תשאיר את האגו בכניסה למכון אם החלטת לא לבקש עזרה. לא ממליץ.
אני לא בא עם שום אגו,אני פשוט לא רוצה לוותר לעצמי. היו פעמים שחזרה אחת לפני האחרונה בקושי נעלתי והצלחתי את ההבאה.

אני מכיר את זה, הלחץ הזה על כל הבטן ועד למטה לא מסוכן?

אני לא בא עם שום אגו,אני פשוט לא רוצה לוותר לעצמי. היו פעמים שחזרה אחת לפני האחרונה בקושי נעלתי והצלחתי את ההבאה.

קצת מסוכן, אבל אתה לא אמור לעשות את זה בכל סיום סט. זה רק למקרה שבטעות עשית עוד חזרה שאתה לא מסוגל לסיים ואין לך ספוטר.

קצת מסוכן, אבל אתה לא אמור לעשות את זה בכל סיום סט. זה רק למקרה שבטעות עשית עוד חזרה שאתה לא מסוגל לסיים ואין לך ספוטר.
כן אני יודע
אולי אני אתחיל לעשות בנץ בכלוב עם הברזלים בצדדים

כן אני יודע
אולי אני אתחיל לעשות בנץ בכלוב עם הברזלים בצדדים
אני אישית בעד ללמוד את הגבולות שלך.

אני לא עובד אף פעם עם ספוטר, אף פעם לא קרה לי שהייתי בבעיה.

עכשיו שדיברת אני רואה איך היום נופל עלי המוט.
😕
חס וחלילה 😃
גם אני הייתי בדעה הזאת, עד שיום אחד נכשלתי בסינגל בנץ' והמכון היה ריק.
למזלי לא שמתי סוגרים בצדדים ויכלתי להטות את המוט כדי להפיל את הפלטות.

אבל אז אני בעצם מוותר בגלל שאני לא מנסה את המקסימום,אתה לא חושב ככה?
אולי ברזלים בכלוב זה יהיה הפיתרון כי אני מקשית את הגב אז אני יכול לשים אותם טיפה גבוהים ואז בכשל אני מתיישר והמוט יהיה באוויר עליהם

מה הבנץ' שלך?
איך זה אפשרי להגיע למשקלים כבדים בלי להגיע לכשל? זה לא עניין של ללמוד את הגבולות כי לא תמיד אפשר לדעת, זה המון קשור למנטליות ולאותו רגע בדיוק ולא תמיד ליכולת, לפעמים בן אדם שיכול לעשות 100 בנץ' נגיד יכשל גם ב-95 סתם כי הוא נפל על יום חרא או שהתחרבשה לו הטכניקה.

מה הבנץ' שלך?
איך זה אפשרי להגיע למשקלים כבדים בלי להגיע לכשל? זה לא עניין של ללמוד את הגבולות כי לא תמיד אפשר לדעת, זה המון קשור למנטליות ולאותו רגע בדיוק ולא תמיד ליכולת, לפעמים בן אדם שיכול לעשות 100 בנץ' נגיד יכשל גם ב-95 סתם כי הוא נפל על יום חרא או שהתחרבשה לו הטכניקה.

אני יודע מתי לא כדאי לי לנסות עוד חזרה.
כשאני משלים 3x8 בבנצ' אני מעלה משקל. העלתי משקל מאימון קודם ועכשיו אני בערך מצליח עם 90 קילו 3x5 ומנסה להתקדם לכיוון ה3x8.
אחרי הסטים של העבודה אני עושה Drop set.
אני חושב שזה מספיק, זה עובד טוב, אני מתקדם יפה ואני בחיטוב.

אני יודע מתי לא כדאי לי לנסות עוד חזרה.
כשאני משלים 3x8 בבנצ' אני מעלה משקל. העלתי משקל מאימון קודם ועכשיו אני בערך מצליח עם 90 קילו 3x5 ומנסה להתקדם לכיוון ה3x8.
אחרי הסטים של העבודה אני עושה Drop set.
אני חושב שזה מספיק, זה עובד טוב, אני מתקדם יפה ואני בחיטוב.

אם זה בחיטוב אז זה בסדר כי לא אמורה להיות התקדמות גדולה, אבל עשית את זה גם במסה?

אם זה בחיטוב אז זה בסדר כי לא אמורה להיות התקדמות גדולה, אבל עשית את זה גם במסה?
אני אעשה את זה גם במסה.
שוב, לא חושב שיש בזה משהו רע. לפעמים אני מגיע לכשל, רוב הפעמים זה קרוב מאוד לכשל. ואם לא אז הדרופסט סוגר את זה. לדעתי...

יש את התרגיל ששוכבים ומרימים דאמבל מאחורי הראש ועד הקו עם החזה
לאיזה שריר התרגיל הזה מיועד ואיזה עוד שרירים זה מערב

יש את התרגיל ששוכבים ומרימים דאמבל מאחורי הראש ועד הקו עם החזה
לאיזה שריר התרגיל הזה מיועד ואיזה עוד שרירים זה מערב
שם: לחיצה צרפתית/Lying Triceps Extension
שרירים: יד אחורית בעיקר

שם: לחיצה צרפתית/Lying Triceps Extension
שרירים: יד אחורית בעיקר
זה לא התרגיל שאני מתכוון
התרגיל שאני מתכוון אליו הוא בלי פשיטה של המרפק
הידיים כמעט נעולות, אני חושב שזה לגב אבל לא בטוח

מצב