הוא מתכוון ל PULLOVERשם: לחיצה צרפתית/Lying Triceps Extension
שרירים: יד אחורית בעיקר
Dumbbell Pullover
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא מתכוון ל PULLOVERשם: לחיצה צרפתית/Lying Triceps Extension
שרירים: יד אחורית בעיקר
טוב זה ממש לא מה שחשבתי..הוא מתכוון ל PULLOVER
Dumbbell Pullover
למה באתר הזה זה מראה את התרגיל בחזה ובאחר לגב?הוא מתכוון ל PULLOVER
Dumbbell Pullover
שניהםלמה באתר הזה זה מראה את התרגיל בחזה ובאחר לגב?
אתה יודע איזה מהם נכון?
זה עד ה-15 לחודש, ב-3:29 בצהרים. והחישוב ממש היה מסתבך בחודש של 31 יום בשנה מעוברת.יש לי כדורי מגנזיום ותאריך התפוגה שלהם הוא: 6/16
מתוך עניין, זה עד ה 1.6 או עד סוף החודש?
למה לא 11:59 בבוקר?ב-3:29 בצהרים
עד 1979 זה היה AM. תתעדכן לפני שאתה פולט שטויות.למה לא 11:59 בבוקר?
באמת? זה נשמע ממש חרטא (השעה), אבל ה 15 של אותו חודש זה באמת?זה עד ה-15 לחודש, ב-3:29 בצהרים. והחישוב ממש היה מסתבך בחודש של 31 יום בשנה מעוברת.
כתוב עד יוני זה אומר כשיוני מגיע זה פג תוקף, מכאן מבינים שזה עד ה1.6יש לי כדורי מגנזיום ותאריך התפוגה שלהם הוא: 6/16
מתוך עניין, זה עד ה 1.6 או עד סוף החודש?
לא... אם לענות ברצינות, הייתי מבין שזה טוב עד סוף החודש.באמת? זה נשמע ממש חרטא (השעה), אבל ה 15 של אותו חודש זה באמת?
טווח תנועה.למה בשראגס אפשר להרים כל כך הרבה משקל?
זה תרגיל מבודד שהשריר היחיד שעובד בו זה הטרפזים, איך זה הגיוני שמרימים בו יותר משקל מתרגיל מורכב שמערב חצי מהשרירים בגוף כמו דדליפט?
טווח תנועה.
אתה רוצה לדון או לקבל תשובה?לא חושב שיש קשר, יש גורמים יותר חשובים שמשפיעים על הפקת הכוח, טווח התנועה זה גורם שולי.
לוטם הסביר את זה מאוד טוב פה דיון - אחוז שומן גבוהה עוזר?
@לוטם
תוכל לענות על השאלה? אני לא חושב שיש פה מישהו שיוכל לענות על זה יותר טוב ממך.
כשטווח התנועה מתקצר פי איזה 10 (השוואה בין דדליפט לשרגס) זה כבר לא גורם שוליטווח התנועה זה גורם שולי.
מה הקשר? אם הוא חושב שאתה ואני טועים זכותו לא לקבל את התשובה.אתה רוצה לדון או לקבל תשובה?