כן, ברור. ומביא כטיעון איזה כמה משפטים של לוטם שנסתרו אחריי שתי תגובות. ממש "דיון".מה הקשר? אם הוא חושב שאתה ואני טועים זכותו לא לקבל את התשובה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן, ברור. ומביא כטיעון איזה כמה משפטים של לוטם שנסתרו אחריי שתי תגובות. ממש "דיון".מה הקשר? אם הוא חושב שאתה ואני טועים זכותו לא לקבל את התשובה.
אף אחד לא אמר כאן את המילה "דיון" חוץ ממך. הבנאדם שאל שאלה, ענית לו, הוא לא סומך עליך בעיניים עצומות ורוצה לראות תשובות והסברים מעוד אנשים.כן, ברור. ומביא כטיעון איזה כמה משפטים של לוטם שנסתרו אחריי שתי תגובות. ממש "דיון".
זו שאלה מצויינת, שאינה צריכה להיות באשכול השאלות המפגרות.למה בשראגס אפשר להרים כל כך הרבה משקל?
זה תרגיל מבודד שהשריר היחיד שעובד בו זה הטרפזים, איך זה הגיוני שמרימים בו יותר משקל מתרגיל מורכב שמערב חצי מהשרירים בגוף כמו דדליפט?
כפי שאני זוכר הם לא בדיוק נסתרו, טווח התנועה הוא לא הגורם העיקרי, והוא גם לא המשמעותי ביותר, אלא אם כן משווים תרגילים שבהם הטווחי תנועה מתקצרים בצורה משמעותית כמו שראגס ודדליפט.כן, ברור. ומביא כטיעון איזה כמה משפטים של לוטם שנסתרו אחריי שתי תגובות. ממש "דיון".
והתשובה שאתה נתת היא אבסולוטית?כן, ברור. ומביא כטיעון איזה כמה משפטים של לוטם שנסתרו אחריי שתי תגובות. ממש "דיון".
היא לא האבסולוטית, אבל אם זה לא היה הגורם הכי משמעותי במקרה הזה הייתי כותב את זה.והתשובה שאתה נתת היא אבסולוטית?
News flash: אתה לא יודע הכל, אתה יכול לטעות, אנשים לא חייבים לקבל את מה שאתה אומר כאמת מוחלטת.היא לא האבסולוטית, אבל אם זה לא היה הגורם הכי משמעותי במקרה הזה הייתי כותב את זה.
😱😱😱News flash: אתה לא יודע הכל, אתה יכול לטעות, אנשים לא חייבים לקבל את מה שאתה אומר כאמת מוחלטת.
כשאני יודע שזו לא האמת הבלעדית אני כותב שהיא לא.News flash: אתה לא יודע הכל, אתה יכול לטעות, אנשים לא חייבים לקבל את מה שאתה אומר כאמת מוחלטת.
כשאני יודע
אתה מוזמן לעבור על התגובות שלך שוב ולהבין למה אני מתכוון.News flash: אתה לא יודע הכל, אתה יכול לטעות,
זו שאלה מצויינת, שאינה צריכה להיות באשכול השאלות המפגרות.
כמות גדולה של שרירים שמעורבים אינו אומר שיהיה יותר משקל על המוט, למשל פאוורקלין מפעיל יותר שרירים מסקוואט ועדיין מרימים בו פחות.
השאלה היא איפה מומנט הכוח ואיפה מומנט ההתנגדות, כמה מסת שריר אחראית על ההרמה, באיזה אורך מתח עובדים אותם שרירים, מה המסלול שהמוט עובר וכו'..
ניקח לדוגמא את התרגיל שעושים לתאומים, הרמת עקב בעמידה, אפשר להרים שם משקלים ענקיים, ויש מסת שריר קטנה יחסית שמעורבת ביחס לסקוואט למשל, אבל, מומנט הכוח נמצא בעקב, מומנט ההתנגדות באמצע כף הרגל, והציר נמצא באצבעות, באופן כזה מומנט הכוח אכן נמצא ביתרון מכאני עצום על פני מומננט ההתנגדות, תוסיף לכך את טווח התנועה הקצר שמוט עובר ותקבל תרגיל פשוט שאפשר להרים בו הרבה מאוד משקל.
במקרה של הטרפזים, טווח התנועה אכן עושה הבדל, מדובר על טווח תנועה קצר מאוד ביחס לדדליפט, לרוב גם אנשים מנטרלים את הגריפ עם רצועות אחרת הם לא ירימו הרבה, השרירי ליבה לא מעורבים הרבה, ומעבר לכך הטרפז הוא שריר חזק וגדול מאוד (הגדול ביותר בפלג גוף עליון ביחד עם הרחב גבי)
כפי שאני זוכר הם לא בדיוק נסתרו, טווח התנועה הוא לא הגורם העיקרי, והוא גם לא המשמעותי ביותר, אלא אם כן משווים תרגילים שבהם הטווחי תנועה מתקצרים בצורה משמעותית כמו שראגס ודדליפט.
שלום.
מה זה רטיו? תודה.
הבנתי, תודה רבה!יחס בין משקל גוף למשקל עבודה בתרגיל מסויים.
למשל אם אני שוקל 50 והבנץ' שלי 100 אז הרטיו הוא 2.
לא. תלוי בתכנון אימונים.בלוק=6 אימונים?
בלוק=מס אימונים כלשהו?לא. תלוי בתכנון אימונים.
בגדול כן. המספר עצמו תלוי בתכנון אימונים של זה שעושה את הבלוק.בלוק=מס אימונים כלשהו?
בכללי מתאמנים כדי להגיע למטרה כלשהי נכון? לא ממש הבנתי את השאלה ולא בטוח איך להסביר לך מה זה בדיוק בלוק.זה פשוט עוזר להגיע למטרה כלשהי?
נגיד אני מתכונן לתחרות אז אני עושה בלוק של עצימות ובלוק של נפח?(לא בטוח שזה נכון)בכללי מתאמנים כדי להגיע למטרה כלשהי נכון? לא ממש הבנתי את השאלה ולא בטוח איך להסביר לך מה זה בדיוק בלוק.