קשה לי להגיד מה אתה צריך לעשות בשביל להתכונן לתחרות, כי אין משהו אחד שמתאים לכולם.נגיד אני מתכונן לתחרות אז אני עושה בלוק של עצימות ובלוק של נפח?(לא בטוח שזה נכון)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קשה לי להגיד מה אתה צריך לעשות בשביל להתכונן לתחרות, כי אין משהו אחד שמתאים לכולם.נגיד אני מתכונן לתחרות אז אני עושה בלוק של עצימות ובלוק של נפח?(לא בטוח שזה נכון)
סתם נתתי דוגמה שכוללת את המילה בלוקקשה לי להגיד מה אתה צריך לעשות בשביל להתכונן לתחרות, כי אין משהו אחד שמתאים לכולם.
משקל גוף ללא שומןמה זה מסת גוף רזה ? ראיתי את זה במאמרים פה ולא הבנתי ..
כן. פעילות יומית רגועה לא אמורה להגדיל את מסת השריר שלךועוד שאלה , פלוס קלורי ללא אימונים זה בהכרח נטו עליה בשומן ?
יש המון מוטות.. מוט אולימפי פר הגדרה זה 20 קילו, מוט W זה באזור ה12 ואז יש את כל השאר..מה המשקל של גדלים שונים במוט? לא הצלחתי לייצב את המוט האולימפי אז לקחתי מוט קצר יותר ואני רוצה לדעת מה המשקל שלו.
תשקול ואז תדע. מוט אולימפי אמור להיות 20 אבל אצלי במכון למשל יש מוטות שנראים אולימפיים במבט ראשון והם 17.5מה המשקל של גדלים שונים במוט? לא הצלחתי לייצב את המוט האולימפי אז לקחתי מוט קצר יותר ואני רוצה לדעת מה המשקל שלו.
שקלתי אצלי והם 8. יודע שלא מעניין אותך מוטות w אבל אולי מישהו יתעניין 😃מוט W זה באזור ה12
סקוואט כדאי לעשות גם בלי קשר לבטן. גלגל בטן עובד על כל הבטן.Ab wheel , עובד על כל הבטן ? או שעדיף לבודד או לעשות סקוואט
זה תלוי בתכנית ובמטרות שלך ובתרגילים.אם מכשיר מסוים תפוס האם ניתן בינתיים לעבור למכשיר אחר או שכדאי לעבוד לפי הסדר?
אם כן אפשר להתקדם למכשיר אחר בינתיים, האם יש הבדל בין מעבר למכשיר שעובד על אותו שריר לבין מכשיר שעובד על שריר אחר?
AB זה אומר שאתה עושה קבוצות שרירים מסויימות ב A ואחרות ב B. אני מניח שאתה עושה מתח באימון גב, ובאימון השני הגב אמור לנוח. לכן לא הייתי עושה מתח כל אימון ב ABשאלה נוספת,
האם יש פסול בלעשות מתח כל אימון (מתאמן 3 פעמים בשבוע A/B)
אז בעצם עדיף לחכות לא משנה כמה זמן (לתרגיל ראשי) ולא להחליף תרגיל?סקוואט כדאי לעשות גם בלי קשר לבטן. גלגל בטן עובד על כל הבטן.
זה תלוי בתכנית ובמטרות שלך ובתרגילים.
למשל אם אתה עושה בנץ' פרס בתור תרגיל ראשי ופרפר בתור תרגיל עזר, אז אם תעשה פרפר לפני כי הבנץ' תפוס, זה יפגע לך בבנץ' ותוכל להרים פחות.
AB זה אומר שאתה עושה קבוצות שרירים מסויימות ב A ואחרות ב B. אני מניח שאתה עושה מתח באימון גב, ובאימון השני הגב אמור לנוח. לכן לא הייתי עושה מתח כל אימון ב AB
כן.אז בעצם עדיף לחכות לא משנה כמה זמן (לתרגיל ראשי) ולא להחליף תרגיל?
אם התרגיל של הכתפיים הוא לחיצה כלשהי אז זה יכול להיות בעייתי כי היד האחורית שמשתתפת בלחיצה תהיה עייפה אחרי התרגיל יד אחורית שתעשה. אם זה למשל הנפות דאמבלים (לצדדים, קדימה, אחורה) אז אין בעיה.ואם נגיד אני באמצע כתפיים לדוגמה, בתרגיל השני, אך הוא תפוס, יש פסול בלעבור בינתיים לתרגיל יד אחורית לדוגמה?
נסה להוציא חזה כדי ליישר גב עליון, זה לרוב מה שמתעגל.ישיבה זקופה - איזה שריר אוכל לאמן על מנת לשפר את הרגלי הישיבה ? כי הגב שלי מתעגל בטירוף בזמן ישיבה , ab wheel זה הפתרון? כי הישיבה הזאת לא בריאה , לא יפה ולא נוחה ... השאלה אם זה רק שרירי בטן עובדים בזמן הישיבה שגורמים לעיגול הזה בגב
שאלה: האם עלי להשתמש בפלטות של 15 או 10 קילו בדדליפט, כך שאוכל לקבל טווח תנועה גדול יותר?
לא. השתמשו בפלטות של ה-20 קילו. אין צורך לבצע דדליפט בטווחים שונים של תנועה בשלב הזה של האימונים שלכם (טירון/מתחיל). למדו לעשות את התרגיל עם גודל הפלטות הסטנדרטי בכל צד של המוט. אתם יכולים לכלול דדליפט עם פלטות מתחת לרגליים או דדליפט עם פלטות קטנות יותר בשלב מאוחר יותר, לאחר שצברתם זמן מתחת למוט.