![]()
בתכלס,מתי שאתה מרגיש מוכן (ככה אני עושה לפחות)
וברצינות...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
![]()
בתכלס,מתי שאתה מרגיש מוכן (ככה אני עושה לפחות)
וברצינות...
הדגשתי לך[/QUOTE][QUOTE="nlr666, post: 1271114, member: 2035"]בתכלס,מתי שאתה מרגיש מוכן (ככה אני עושה לפחות)
התאזנות של הדופקובנוגע להסברים "המדעיים" שאני מקבל אח"כ בנוגע למולקולות ATP וכו' ?
איך ארנולד אומראיך לדעת אם עליתי בשריר או בשמו?
לאאיך ארנולד אומר
“If it giggles, it’s fat”
שאלה:
האם אימונים בגיל צעיר (לפני סיום הגדילה) של משקלים גבוהים יכולה להשפיע על הגובה העתידי?
באבקת חלבון (טעם שוקו) יש כל מיני קטנים כאלה לבנים לא ברורים. זה חדש מהקופסה. של גולד סטנדרט. מישהו יודע מה זה?
כן, זה סוכר לכל דברזה אפשרי לשתות סוכר ענבים עם תה?
זה אפשרי לשתות סוכר ענבים עם תה?
פסטה/פתיתים/קוסקוסשאלות שבאמת מפגרות אבל חשובות בשבילי מאוד -
1. אם אני מכין לי ביצים קשות לילה לפני ואוכל יום אחרי, יש חשיבות לכמות חלבון שיש בביצה? כמו נגיד שמבשלים דברים אחרים וצריכים לאכול מיד אחרת הם מאבדים לאט לאט עם הזמן את המרכיבים שלהם...
2. מה אתם מציעים לאכול עם חזה עוף? (כוסמת / אורז כבר נמאס...)
שאלות שבאמת מפגרות אבל חשובות בשבילי מאוד -
1. אם אני מכין לי ביצים קשות לילה לפני ואוכל יום אחרי, יש חשיבות לכמות חלבון שיש בביצה? כמו נגיד שמבשלים דברים אחרים וצריכים לאכול מיד אחרת הם מאבדים לאט לאט עם הזמן את המרכיבים שלהם...
2. מה אתם מציעים לאכול עם חזה עוף? (כוסמת / אורז כבר נמאס...)
פסטה/פתיתים/קוסקוס
1) ביצים לא מאבדים מכמות החלבון שלהם עקב טיגון או בישול / אם תאכל יום אחרי.
2) פסטה אפשרות מעולה, נותן טעם עם היובש של החזה עוף.
פסטה/פתיתים/קוסקוס
1) ביצים לא מאבדים מכמות החלבון שלהם עקב טיגון או בישול / אם תאכל יום אחרי.
2) פסטה אפשרות מעולה, נותן טעם עם היובש של החזה עוף.
שום מזון לא מאבד עם הזמן מהמרכיבים שלו, אלא אם הוא נרקב כל כך הרבה שהוא מתחיל להיעלםכמו נגיד שמבשלים דברים אחרים וצריכים לאכול מיד אחרת הם מאבדים לאט לאט עם הזמן את המרכיבים שלהם...
שום מזון לא מאבד עם הזמן מהמרכיבים שלו, אלא אם הוא נרקב כל כך הרבה שהוא מתחיל להיעלם
רק ויטמינים מסוימים, וזה נכון לכל המאכליםירקות כן.