הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול
אשמח לקבל הסבר על ההבדל בין 3 סטים עצימים מול פירמידה x5 במדאקו מבחינת התקדמות, מה עדיף יותר?
x5 פירמידה מרגיש לי קל יותר לביצוע אך אם אני לא טועה זה יותר נפח, אז באמת כדאי בתקיעה ב- x3 עצים לעבור ל - x5 פירמידה?

איזה סיכון יש לשורש כף היד בעת עשיית סקוואט ששמים רצועות שורש כף יד ?

איזה סיכון יש לשורש כף היד בעת עשיית סקוואט ששמים רצועות שורש כף יד ?
כל עוד אין כאב אין סיכון
דווקא הפוך, אם זה עוזר להגן עליך מאי נוחות וכאב אז זה עוזר למנוע נזק

חשוב לחגור בשביל למנוע פציעות?
ממה שקראתי מומלץ לחגור כאשר מגיעים לסקואט של כ1.5 משקל גוף ודדליפט של פי 2. בסקואט אני עברתי את ה1.5, בדדליפט עוד לא.
השאלה אם אני ממשיך בלי חגורה אני עלול להפצע, כרגע אני מצליח לעלות במשקלים כל שבוע שבועיים.
קראתי בפורום הודעות מהעבר, האם היום יש תשובה יותר חד משמעית?

חשוב לחגור בשביל למנוע פציעות?
ממה שקראתי מומלץ לחגור כאשר מגיעים לסקואט של כ1.5 משקל גוף ודדליפט של פי 2. בסקואט אני עברתי את ה1.5, בדדליפט עוד לא.
השאלה אם אני ממשיך בלי חגורה אני עלול להפצע, כרגע אני מצליח לעלות במשקלים כל שבוע שבועיים.
קראתי בפורום הודעות מהעבר, האם היום יש תשובה יותר חד משמעית?
חגורה לא מונעת פציעות, זה מה שהמחקרים מראים.
אבל במידה ויש לך פציעה קיימת וחגורה מונעת גירוי של הפציעה אז תשתמש בה מתי שצריך, ואם היא נותנת לך ביטחון ככה שתוכל להתקדם ולא תבצע דברים בפחד, מה שיכול להוביל לפציעה, אז גם אין מניעה

תודה רבה לך Kotzer על כל העזרה!

אשמח לקבל מחקרים שתומכים בתסוף אומגה 3 לאנשים בריאים. חבר טוען שכל התעשייה הזאת היא תרמית, אשמח למחקרים נגדיים.

חברה של חבר שלי מעוניינת לקנות את הגומיות האלה, מאיפה כדאי?

קבצים מצורפים

• WhatsApp Image 2018-03-10 at 12.04.23.jpeg
    WhatsApp Image 2018-03-10 at 12.04.23.jpeg
    KB 38 · צפיות: 108
חברה של חבר שלי מעוניינת לקנות את הגומיות האלה, מאיפה כדאי?
עליאקספרס בלבד, גם ככה מייצרים אותן בסין, עדיף לחתוך את המתווך הישראלי שירצה לדפוק אתכם במחיר

• אהבתי
Reactions: Ger
אני מתאמן במשך שעתיים שלוש פעמים בשבוע באימונים אינטנסיביים מאוד.
זה אימון ארוך מידי?

אני מתאמן במשך שעתיים שלוש פעמים בשבוע באימונים אינטנסיביים מאוד.
זה אימון ארוך מידי?
תלוי מאוד בתוכנית וברמה שלך, אבל מי שצריך שעתיים-שלוש אימון זה בדרך כלל אנשים מתקדמים מאוד, מה שאני בטוח לחלוטין שאתה לא, אז אני מאמין שזה ארוך מדי לצרכים שלך

האימון הוא fbw וכל אימון כולל 4*8 מתח, 4*8 סקווטים , 4*8 דדליפט, אימון יד קידמית/ אחורית, חזה , גב ועשר דקות בטן. אחרי כל סט 9 שכיבות שמיכה ( כ 400) באימון.
אני רץ ככה בערך שלושה חודשים.

האימון הוא fbw וכל אימון כולל 4*8 מתח, 4*8 סקווטים , 4*8 דדליפט, אימון יד קידמית/ אחורית, חזה , גב ועשר דקות בטן. אחרי כל סט 9 שכיבות שמיכה ( כ 400) באימון.
זו כמות גדולה מאוד של עבודה, שלא לדבר על כמות מגוחכת של שכיבות שמיכה שלא עוזרים בכלום.
אני אומר לתכנן מסלול מחדש ולקחת תוכנית פרקטית יותר

השאלה אם זה עלול לעשות נזק?
אני אוהב להתאמן. אם לא היו מחכים בבית 4 ילדים ואישה הייתי מתאמן בכיף שלוש שעות

השאלה אם זה עלול לעשות נזק?
אני אוהב להתאמן. אם לא היו מחכים בבית 4 ילדים ואישה הייתי מתאמן בכיף שלוש שעות
זה פשוט כמות עבודה מיותרת שאתה כנראה יכול להשיג יותר משעה אימון 3 פעמים בשבוע

על איז חלק מהאימון כדאי לוותר בחלק מהשבוע כדי לקצר את האימון?

על איז חלק מהאימון כדאי לוותר בחלק מהשבוע כדי לקצר את האימון?
דבר ראשון על השכיבות שמיכה האלה.
בטח בידיים וכתפיים אפשר להוריד המון, יותר מתרגיל לכל אחד מהם יהיה מיותר בשלב הזה.
גם את הבטן אפשר להוריד, במידה ואתה עושה סקוואט ודדליפט כנראה זה לא באמת נחוץ לך כרגע, מקסימום תעשה כמה סטים בסוף האימון.
ותנהל את הזמן שלך טוב יותר במכון.

תרגיל אחד ליד אחורית ואחד ליד קידמית וזהו??
כן, למה שתשקיע על תרגילים מבודדים לשריר יותר יותר משאתה משקיע על תרגילים שעובדים על כל הגוף?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית