רק ויטמינים מסוימים, וזה נכון לכל המאכלים
אני יודע, אבל ויטמין זה לא ''רכיב''? כן זה כן.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רק ויטמינים מסוימים, וזה נכון לכל המאכלים
כל עוד אין כאב אין סיכוןאיזה סיכון יש לשורש כף היד בעת עשיית סקוואט ששמים רצועות שורש כף יד ?
חגורה לא מונעת פציעות, זה מה שהמחקרים מראים.חשוב לחגור בשביל למנוע פציעות?
ממה שקראתי מומלץ לחגור כאשר מגיעים לסקואט של כ1.5 משקל גוף ודדליפט של פי 2. בסקואט אני עברתי את ה1.5, בדדליפט עוד לא.
השאלה אם אני ממשיך בלי חגורה אני עלול להפצע, כרגע אני מצליח לעלות במשקלים כל שבוע שבועיים.
קראתי בפורום הודעות מהעבר, האם היום יש תשובה יותר חד משמעית?
עליאקספרס בלבד, גם ככה מייצרים אותן בסין, עדיף לחתוך את המתווך הישראלי שירצה לדפוק אתכם במחירחברה של חבר שלי מעוניינת לקנות את הגומיות האלה, מאיפה כדאי?
תלוי מאוד בתוכנית וברמה שלך, אבל מי שצריך שעתיים-שלוש אימון זה בדרך כלל אנשים מתקדמים מאוד, מה שאני בטוח לחלוטין שאתה לא, אז אני מאמין שזה ארוך מדי לצרכים שלךאני מתאמן במשך שעתיים שלוש פעמים בשבוע באימונים אינטנסיביים מאוד.
זה אימון ארוך מידי?
זו כמות גדולה מאוד של עבודה, שלא לדבר על כמות מגוחכת של שכיבות שמיכה שלא עוזרים בכלום.האימון הוא fbw וכל אימון כולל 4*8 מתח, 4*8 סקווטים , 4*8 דדליפט, אימון יד קידמית/ אחורית, חזה , גב ועשר דקות בטן. אחרי כל סט 9 שכיבות שמיכה ( כ 400) באימון.
אני רץ ככה בערך שלושה חודשים.
השאלה אם זה עלול לעשות נזק?האימון הוא fbw וכל אימון כולל 4*8 מתח, 4*8 סקווטים , 4*8 דדליפט, אימון יד קידמית/ אחורית, חזה , גב ועשר דקות בטן. אחרי כל סט 9 שכיבות שמיכה ( כ 400) באימון.
אני רץ ככה בערך שלושה חודשים.
זה פשוט כמות עבודה מיותרת שאתה כנראה יכול להשיג יותר משעה אימון 3 פעמים בשבועהשאלה אם זה עלול לעשות נזק?
אני אוהב להתאמן. אם לא היו מחכים בבית 4 ילדים ואישה הייתי מתאמן בכיף שלוש שעות
דבר ראשון על השכיבות שמיכה האלה.על איז חלק מהאימון כדאי לוותר בחלק מהשבוע כדי לקצר את האימון?
כן, למה שתשקיע על תרגילים מבודדים לשריר יותר יותר משאתה משקיע על תרגילים שעובדים על כל הגוף?תרגיל אחד ליד אחורית ואחד ליד קידמית וזהו??