דיון אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול
האם יש איזשהו קשר בין העלאת משקלים בתרגילים לכוח גברא ?

לבישת חגורה במיקום גבוה (מתחת לחזה) יכולה לגרום לי לסדוק צלע ? (המדריך אמר לי את זה ולא לקחתי ברצינות אבל עדיין מהרהר )

אני במסה עכשיו ואני בן 16 ולא צריך לעשות סייקלים כי אני עדיין קטן וכדי לגדול אפשרי עם אני עם תפריט טוב תוכנית טובה ולוקח תוספי תזונה חלבון+קראיטין אני יכול לגדול ?

אני במסה עכשיו ואני בן 16 ולא צריך לעשות סייקלים כי אני עדיין קטן וכדי לגדול אפשרי עם אני עם תפריט טוב תוכנית טובה ולוקח תוספי תזונה חלבון+קראיטין אני יכול לגדול ?
כן אתה תגדל.
במידה ואתה מתאמן נכון ואוכל נכון
תוספי תזונה הם לא חובה. אפשר גם בלי כל עוד אתה שומר על 2 גרם חלבון על כל קילו משקל גוף.

כן אתה יכול לגדול. ממליץ לך מאוד להתחיל לקרוא בפורטל קילוגרם בדגש על המאמר הזה http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

כן אתה תגדל.
במידה ואתה מתאמן נכון ואוכל נכון
תוספי תזונה הם לא חובה. אפשר גם בלי כל עוד אתה שומר על 2 גרם חלבון על כל קילו משקל גוף.
אז למה אנשים עושיים סייקלים ?

למה אם יש חוב לראק ולא מעלים סרטון אז מקבלים באן? זה רציני או הומוריסטי?
וסטרואידים זה חוקי?
מה זה סייקל?
כדאי לקחת טטוסטרון? מה זה נותן?

למה אם יש חוב לראק ולא מעלים סרטון אז מקבלים באן? זה רציני או הומוריסטי?
וסטרואידים זה חוקי?
מה זה סייקל?
כדאי לקחת טטוסטרון? מה זה נותן?
יש לי 350 קילו סקוואט אז תקשיב לי
- אנשים שמגיע להם חוב לראק

סטרואידים זה לא חוקי
אם אתה שואל שאלות כאלה מראש אני אומר לך אין לך מה להתקרב לנושא לפחות שנתיים שלוש....

עם אני לוקח תוספי תזונה כמו ויטמין D אבץ זה מעלה לי את רמת הטסטוסטרון?

על מה הסקוואט עובד ?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית