בשביל מה ענית? זה שהוא חזק זה לא קשה להבין.איש חזק
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בשביל מה ענית? זה שהוא חזק זה לא קשה להבין.איש חזק
כן אתה תגדל.אני במסה עכשיו ואני בן 16 ולא צריך לעשות סייקלים כי אני עדיין קטן וכדי לגדול אפשרי עם אני עם תפריט טוב תוכנית טובה ולוקח תוספי תזונה חלבון+קראיטין אני יכול לגדול ?
כן אתה יכול לגדול. ממליץ לך מאוד להתחיל לקרוא בפורטל קילוגרם בדגש על המאמר הזה http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/אני במסה עכשיו ואני בן 16 ולא צריך לעשות סייקלים כי אני עדיין קטן וכדי לגדול אפשרי עם אני עם תפריט טוב תוכנית טובה ולוקח תוספי תזונה חלבון+קראיטין אני יכול לגדול ?
אז למה אנשים עושיים סייקלים ?כן אתה תגדל.
במידה ואתה מתאמן נכון ואוכל נכון
תוספי תזונה הם לא חובה. אפשר גם בלי כל עוד אתה שומר על 2 גרם חלבון על כל קילו משקל גוף.
כדי לגדול מהר יותר ובשביל להגיע לגודל שהוא מעל הפוטנציאל שלךאז למה אנשים עושיים סייקלים ?
יש לי 350 קילו סקוואט אז תקשיב לילמה אם יש חוב לראק ולא מעלים סרטון אז מקבלים באן? זה רציני או הומוריסטי?
וסטרואידים זה חוקי?
מה זה סייקל?
כדאי לקחת טטוסטרון? מה זה נותן?
אתה בן 16 יש לך מספיק טסטוסטורוןעם אני לוקח תוספי תזונה כמו ויטמין D אבץ זה מעלה לי את רמת הטסטוסטרון?
לא. אלא אם יש לך חוסר בטסטוסטרון שנגרם מחוסר באבץ או ויטמין D.עם אני לוקח תוספי תזונה כמו ויטמין D אבץ זה מעלה לי את רמת הטסטוסטרון?
אהה טוב תודהלא. אלא אם יש לך חוסר בטסטוסטרון שנגרם מחוסר באבץ או ויטמין D.
יד קדמיתעל מה הסקוואט עובד ?
יד קדמית
גם וגם הוא הרי תרגיל מורכבוואלה ? אני חשבתי על שורש כף היד....
וואלה ? אני חשבתי על שורש כף היד....
הוא עובד על עוד דברים כמו רחב גבי וחזה אבל זה פחות... בעיקר יד קדמיתגם וגם הוא הרי תרגיל מורכב