הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול
התחלתי להתאמן בחדר כושר וכאני מרים משקולות בתנועה(למעלה או לצד) אני מרגיש את האשכים שלי זזים לכל הכיוונים, בצורה מוגזמת ממש. זה קורה ללא קשר למשקל, גם במשקולות כבדות יחסית וגם בקלות יותר. האם זאת בעיה בריאותית או דבר נורמלי? אני יכול להמשיך להתאמן או שאני צריך להיבדק אצל רופא? עוד מישהו חווה משהו בסגנון?

אשמח לעזרה, תודה.
בחיים לא שמתי לב לזה, כנראה שיש בזה משהו "מיוחד" לאוו דווקא זה חמור כן?
הלכת לראות רופא?

האם השכיבה בלחיצת חזה עם מוט דומה לשכיבה בלחיצת חזה עם משקולת חופשית? והאם מוט יותר עדיף ממש קולות בלחיצת חזה?
(הכוונה שלי לשכיבה זה עם הגב באוויר)

האם השכיבה בלחיצת חזה עם מוט דומה לשכיבה בלחיצת חזה עם משקולת חופשית? והאם מוט יותר עדיף ממש קולות בלחיצת חזה?
(הכוונה שלי לשכיבה זה עם הגב באוויר)
לא אותו הדבר אבל העקרונות זהים:
רגליים יציבות,תחת על הספסל, שכמות משוכות אחורה ולמטה...

עדיף מוט

כשאומרים "מה אתה מטריל" או "הטרלה" למה הכוונה?

לא חושב שזה דורש אשכול

עכשיו אני לא כזה בטוח מה לעשות, מצד אחד אני רוצה להתחיל מצד שני אני רוצה להראות טוב. בן 20 אם זה חשוב. אני רוצה לפתח גוף ולהרים כמה שיותר ולא מפחד גם לקחת אסטרואידים אבל יש זמן עד אז

עכשיו קראתי קצת על תזונה וSS בקילוגרם והבנתי שעולים באחוזי שומן ואני לא רוצה לעלות באחוזי שומן לקראת הקיץ שכבר עוד מעט מתחיל למרות הגשמים המדכאים האלה, אני שמנמן ולא רוצה ממש בטן יותר גדולה (+מסת שריר) לקיץ, אני רוצה להתחטב קצת ככה שבקיץ אני יראה טוב ושבחורף הבא אני יפגיז עם SS

עכשיו אתם חושבים שאני מגזים או שבאמת כדאי לי להתחטב קצת ובקיץ להמשיך?

אגב אפשר להשיג את הספר של ריפטו בארץ?

לא חושב שזה דורש אשכול
עכשיו אני לא כזה בטוח מה לעשות, מצד אחד אני רוצה להתחיל מצד שני אני רוצה להראות טוב. בן 20 אם זה חשוב. אני רוצה לפתח גוף ולהרים כמה שיותר ולא מפחד גם לקחת אסטרואידים אבל יש זמן עד אז
עכשיו קראתי קצת על תזונה וSS בקילוגרם והבנתי שעולים באחוזי שומן ואני לא רוצה לעלות באחוזי שומן לקראת הקיץ שכבר עוד מעט מתחיל למרות הגשמים המדכאים האלה, אני שמנמן ולא רוצה ממש בטן יותר גדולה (+מסת שריר) לקיץ, אני רוצה להתחטב קצת ככה שבקיץ אני יראה טוב ושבחורף הבא אני יפגיז עם SS

תשמע אם אתה רוצה עצה אמיתית, תוסיף פרטים עליך- גיל(רשמת כבר), גובה,משקל גוף. אחוז שומן(אם ידוע) כמה זמן מתאמן, תוסיף תמונה שיוכלה לעזור הרבה!
לגבי הספר של ריפטו כנס לגוגל תרשום את השם המלא של הספר ותוריב בקבצי PDF .

תשמע אם אתה רוצה עצה אמיתית, תוסיף פרטים עליך- גיל(רשמת כבר), גובה,משקל גוף. אחוז שומן(אם ידוע) כמה זמן מתאמן, תוסיף תמונה שיוכלה לעזור הרבה!
לגבי הספר של ריפטו כנס לגוגל תרשום את השם המלא של הספר ותוריב בקבצי PDF .
לא מתאמן

אין לי מצלמה זמינה כרגע

אז ככה אני יתאר כמה שאפשר:
אני לא מהאלה שלוקחים מושב וחצי באוטובוס אבל יש לי בטן בולטת, אין לי משהו בולט מדי בגוף. הייתי אומר שזה מין איזון בן אחוז שומן נמוך לאחוז שומן שכבר נחשב למשקל יתר.

עכשיו אני:
בן 20
גובה 1.60
משקל 66 (משהו מוזר אצלי שבחיים לא עברתי את המשקל הזה לא משנה מה אני אוכל, הייתה לי פעם אחת שמודד אמר 70 קילו אבל יום לפני הוא אמר 66 ויום אחרי הוא אמר גם 66.. 4 קילו ביומיים לא נשמע לי הגיוני אם מישהו מוכן להסביר למה אני לא עובר את 66 זה יעזור)
וכמו שאמרתי לא מתאמן

אה ואני רוצה לקנות את הספר כי
1. אני שונא לקרוא על המסך
2. אם זה הולך לעזור לי לפחות ככה אפשר להגיד תודה
3. יוקר המחיה על הזין

התחלתי להתאמן בחדר כושר וכאני מרים משקולות בתנועה(למעלה או לצד) אני מרגיש את האשכים שלי זזים לכל הכיוונים, בצורה מוגזמת ממש. זה קורה ללא קשר למשקל, גם במשקולות כבדות יחסית וגם בקלות יותר. האם זאת בעיה בריאותית או דבר נורמלי? אני יכול להמשיך להתאמן או שאני צריך להיבדק אצל רופא? עוד מישהו חווה משהו בסגנון?
אשמח לעזרה, תודה.
השאלה שלך כל כך מוזרה שלא יצאה לי מהראש ומצאתי לך פתרון!
תלבש טייסט קצר והדוק מתחת למכנסיים. זה יעשה פעולה כמו גוזיה שבנות לובשות להחזיק את החזה ולמנוע תנועתיות יתר.
מקווה שעזרתי.
מהמילה טרול.
אנשים שנכנסים לפורומים רק כדי לבלבל את המוח, להעליב ולהפריע לדיון.
לא חושב שזה דורש אשכול

השאלה שלך מזכירה לי מישהו עם פיאט שנת 2000 שרוצה להאיץ מ-0 ל100 בפחות מ5 שניות!
מתחילים בהתחלה.
תתחיל בחיטוב עם אימון FBW תלמד לבצע תרגילים, תתחיל להרים, תכנס לשגרה ואחכ תתחיל לחשוב על להיות בודיבילדר ולקחת סטרואידים.
עד הקיץ תוריד קצת במשקל ותעלה קצת שריר לא יותר מזה וגם זה הרבה כי אין דרך אחרת להתחיל!

אני מתכוון לסמית אין לי חופשי בבסיס
לחיצת חזה בסמית מבודדת את החזה, ופחות עובדת הכתפיים והיד אחורית.
פחות יעיל אם אתה רוצה להתחזק ולהגדיל מסה. זה יותר נועד להיות תרגילי שלישי או רביעי בתוכנית ABCD וכו' למתקדמים.
להטריל מישהו זה אומר לעצבן אותו לצורך העצבון.
כלומר, אם אני יודע שאין דבר כזה חלון הזדמנויות אז אני בכוונה רושם למישהו שיש דבר כזה חלון הזדמנויות ומשגע אותו עד שהוא רושם לי את ההסבר המדויק למה אין חלון הזדמנויות, וכל זה רק בשביל הצורך לעצבן ולהיות מעיק.
אנשים כאלה צריך להרוג! אלא אם כן הם עושים את זה לאנשים מפגרים שאומרים שטויות כמו חלון הזדמנויות.
לא חושב שזה דורש אשכול

תתחיל חיטוב. עצם זה שאתה לא אוהב את הגוף שלך וחושב שאתה שמן מידי זה כבר סימן לזה שצריך חיטוב, במיוחד שעכשיו קיץ.
דבר שני אפשר לעשות SS עם פלוס קלורי קטן יחסית, אתה בטוח תתקדם יותר לאט אבל אז החיטוב שלך יהיה קצר יותר.
תחשוב מה אתה מעדיף ותפעל לפי זה.

כנס לפה:
http://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-שאלות-ותשובות/
במידה וזה לא מספיק אתה מוזמן לחפש הורדה של הספר או הסרט של ריפטו בגוגל, ובמידה וכן הבנת תצלם את עצמך עושה את התרגילים ותעלה לפה לביקורת כדי שיגידו לך אם הטכניקה שלך מספיק טובה.

אתה יכול גם לחפש ביוטיוב הסברים קצרים של ריפטו (המחבר של הספר כן?) על התרגילים.

לחיצת חזה בסמית מבודדת את החזה, ופחות עובדת הכתפיים והיד אחורית.
פחות יעיל אם אתה רוצה להתחזק ולהגדיל מסה. זה יותר נועד להיות תרגילי שלישי או רביעי בתוכנית ABCD וכו' למתקדמים.
אז במקרה שלי עדיף משקולת חופשית מאשר הסמית?

אז במקרה שלי עדיף משקולת חופשית מאשר הסמית?
לרוב עדיף משקולות חופשיות.
אתה צריך לבודד רק אחרי שאתה כבר שנים במכון וכבר מיצית תכניות רגילות ופשוטות למתחילים/בינוניים

השאלה שלך מזכירה לי מישהו עם פיאט שנת 2000 שרוצה להאיץ מ-0 ל100 בפחות מ5 שניות!
מתחילים בהתחלה.
תתחיל בחיטוב עם אימון FBW תלמד לבצע תרגילים, תתחיל להרים, תכנס לשגרה ואחכ תתחיל לחשוב על להיות בודיבילדר ולקחת סטרואידים.
עד הקיץ תוריד קצת במשקל ותעלה קצת שריר לא יותר מזה וגם זה הרבה כי אין דרך אחרת להתחיל!
אין לי גישה למכון, לא לבינתיים לפחות. ומה זה FBW?
תתחיל חיטוב. עצם זה שאתה לא אוהב את הגוף שלך וחושב שאתה שמן מידי זה כבר סימן לזה שצריך חיטוב, במיוחד שעכשיו קיץ.
דבר שני אפשר לעשות SS עם פלוס קלורי קטן יחסית, אתה בטוח תתקדם יותר לאט אבל אז החיטוב שלך יהיה קצר יותר.
תחשוב מה אתה מעדיף ותפעל לפי זה.

כנס לפה:
http://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-שאלות-ותשובות/
במידה וזה לא מספיק אתה מוזמן לחפש הורדה של הספר או הסרט של ריפטו בגוגל, ובמידה וכן הבנת תצלם את עצמך עושה את התרגילים ותעלה לפה לביקורת כדי שיגידו לך אם הטכניקה שלך מספיק טובה.

אתה יכול גם לחפש ביוטיוב הסברים קצרים של ריפטו (המחבר של הספר כן?) על התרגילים.
סבבה תודה אחי. נראה לי שעדיף לחכות אחרי הקיץ ואז לעשות SS בגז מלא.

אגב לא מדברים על זה בכתבה, כמה זמן זה יקח? תוך שנה (מסוף הקיץ לתחילת הקיץ הבא) אני יוכל להגיע למסת שריר נחמדה?

אין לי גישה למכון, לא לבינתיים לפחות. ומה זה FBW?
Full Body Workout. לא רלוונטי אם אתה לא מתאמן בחדר כושר.
לא ברור מההודעה שלך עד כמה אתה רציני בכוונה שלך להתחיל אבל אם כן תתחיל בלבנות לעצמך תפריט תזונה שמבוסס על מאזן קלורי שלילי ותוסיף 3-4 אימוני אירובי בשבוע. כך תתחיל לפחות חיטוב ועד הקיץ תוכל לאבד כמה ק"ג ולחשוף בטן קצת יותר שטוחה..
בהצלחה

האם היכולת לגדל זקן מושפעת מכמה פלטות כל צד יש לך בסקוואט?

Full Body Workout. לא רלוונטי אם אתה לא מתאמן בחדר כושר.
לא ברור מההודעה שלך עד כמה אתה רציני בכוונה שלך להתחיל אבל אם כן תתחיל בלבנות לעצמך תפריט תזונה שמבוסס על מאזן קלורי שלילי ותוסיף 3-4 אימוני אירובי בשבוע. כך תתחיל לפחות חיטוב ועד הקיץ תוכל לאבד כמה ק"ג ולחשוף בטן קצת יותר שטוחה..
בהצלחה
למה לא רציני? פשוט אין לי כסף למכון לבינתיים.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית