דיון אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול
גם אצלי זה נהפך למטלה במיוחד כשאני מתחיל חימום עם פלטות של 10 ו-15 ואז זה פחות אסתטי. במקום לשים ישר 2 פלטות כל צד עם עוד פלטה של 10 מכל צד.

שאלה קצת מפגרת ... אבל שבאמת מסקרנת אותי -

איך אתם מתמודדים עם בניית המוט בדדליפט ? במשקלים של 100 קילו ומעלה זה מתחיל להיות אימון בפני עצמו.
יש פה גם אנשים עם 200 ו300 והם מצליחים להתמודד.

חיפשתי ולא ממש מצאתי את היתרונות לפעילות אנאירובית.

אולי לא כזאת מפגרת אבל..

נגיד ועליתי כמה קילו בודדים של נוזלים אחרי דל פחמימה ומתחיל מאזן חיובי , לבסס על את ה RMR על המשקל היה בסוף החיטוב שהייתי יבש או על המשקל החדש עם הנוזלים? חשוב גם לכמות חלבון.. 😃

שאלה, תרגילים שמבצעים לכל יד בנפרד, כמו חתירה בדאמבלים, איך סופרים את הסטים?
לדוגמא אני צריך לבצע 5 סטים, זה 5 לכל יד או 5 סה"כ? 😣

שאלה, תרגילים שמבצעים לכל יד בנפרד, כמו חתירה בדאמבלים, איך סופרים את הסטים?
לדוגמא אני צריך לבצע 5 סטים, זה 5 לכל יד או 5 סה"כ? 😣

לכל יד.

מזה סייכל?
כאילו מתכוונים לעוד סיבוב של מסה ואז חיטוב?

1.שרוולי ברכיים לובשים רק בסקוואט?
2.יש הבדל כזה משמועתי בין rehband 7051 ל7751 כי מצאתי 7751 ב130 שקל סך הכל לעומת זאת 7051 בפי 2 מחיר. אז מה עדיף?

נערך לאחרונה:
1.שרוולי ברכיים לובשים רק בסקוואט?
2.יש הבדל כזה משמועתי בין rehband 7051 ל7751 כי מצאתי 7751 ב130 שקל סך הכל לעומת זאת 7051 בפי 2 מחיר. אז מה עדיף?
1. אם אתה עובד על 4 הגדולים אז כן, רק סקוואט. אם אתה עושה סנאצ', PC ופרונט סקוואט אז גם שם.
2. ההבדל הוא 2 מילימטר עובי בין ה-7751 לטובת ה-7051. הדק יותר בעיקרון מומלץ ל-WL משום שהוא מספק תמיכה לברך
אבל ברמה כזו שלא תגביל אותך כשאתה יורד לעומק של משקולן. אם אתה עושה רק סקוואט\פרונט אז עדיף ללכת על העבה יותר,
מספק יותר תמיכה לברך.

קח בחשבון שהמחיר שאתה רואה הוא ליחידה אחת. ואל תשכח שיש עוד משלוח.

1. אם אתה עובד על 4 הגדולים אז כן, רק סקוואט. אם אתה עושה סנאצ', PC ופרונט סקוואט אז גם שם.
2. ההבדל הוא 2 מילימטר עובי בין ה-7751 לטובת ה-7051. הדק יותר בעיקרון מומלץ ל-WL משום שהוא מספק תמיכה לברך
אבל ברמה כזו שלא תגביל אותך כשאתה יורד לעומק של משקולן. אם אתה עושה רק סקוואט\פרונט אז עדיף ללכת על העבה יותר,
מספק יותר תמיכה לברך.

קח בחשבון שהמחיר שאתה רואה הוא ליחידה אחת. ואל תשכח שיש עוד משלוח.

המחיר הוא כולל המשלוח ה7551 מצאתי ב130 שקל וה7051 ביותר מ260!
יש לך אולי מקום יותר זול ל7051? כי אני לא חושב שממש שווה לשלם יותר מפי 2 רק בגלל עובי

המחיר הוא כולל המשלוח ה7551 מצאתי ב130 שקל וה7051 ביותר מ260!
יש לך אולי מקום יותר זול ל7051? כי אני לא חושב שממש שווה לשלם יותר מפי 2 רק בגלל עובי
איפה מצאת את השרוולים במחיר כזה? המחיר שאתה רואה הוא ליחידה, אלא אם כן רשום אחרת

שוב אני אומר, זה לא לזוג אלא ליחידה.
וה-7751 גם טובים, רק דקים יותר. מומלץ את העבים, אבל תעשה את השיקול שלך

אה עכשיו הבנתי חחחח
אז זה אומר ששרוולים עולים 400+? זה עולה כמו חגורת אינזר

מה אתה חושב על השרוולים של טיטאן?

כן, זוג שרוולים יוצא בערך 400 שקל.
הטיטאן גם טובים מאוד, שווים ברמה שלהם ל-REHBAND ממה שהבנתי, יוצא עם משלוח משהו כמו 80 דולר

בטיטאן משלוח עולה 56$ ובLL אין במלאי
כן, זוג שרוולים יוצא בערך 400 שקל.
הטיטאן גם טובים מאוד, שווים ברמה שלהם ל-REHBAND ממה שהבנתי, יוצא עם משלוח משהו כמו 80 דולר
שרוולים טובים מאוד

איך אלו? http://www.ebay.com/itm/Pair-5mm-Po...t=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item3f3771a2c2

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית