הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול
יש מישו באזור המרכז(חולון, ראשל"צ, בת-ים)

שיש לו חגורה של RDX ויוכל לעזור לי מאוד אם יתן לי למדוד אותה(בעיקר מידות M או L)

אני רוצה להזמין לי חגורה ואני מאוד מתלבט בין המידות.

יש מישו באזור המרכז(חולון, ראשל"צ, בת-ים)

שיש לו חגורה של RDX ויוכל לעזור לי מאוד אם יתן לי למדוד אותה(בעיקר מידות M או L)

אני רוצה להזמין לי חגורה ואני מאוד מתלבט בין המידות.
זה לא ממש קריטי... לדעתי פשוט לך על המידה הגדולה יותר בהתלבטות שלך, מקסימום תעשה עוד חורים עם מקדחה או אצל איזה נגר.. זה בכלל לא סיפור

זה לא ממש קריטי... לדעתי פשוט לך על המידה הגדולה יותר בהתלבטות שלך, מקסימום תעשה עוד חורים עם מקדחה או אצל איזה נגר.. זה בכלל לא סיפור

אז זהו אחי שאני לא אעשה...

בגלל שאין לי זמן, וזה יראה מכוער תחת.

אני לובש מידה M אבל עם החברות האמריקאיות אי אפשר לדעת כי הכל גדול יותר. גם המידות.

אז זהו אחי שאני לא אעשה...

בגלל שאין לי זמן, וזה יראה מכוער תחת.

אני לובש מידה M אבל עם החברות האמריקאיות אי אפשר לדעת כי הכל גדול יותר. גם המידות.
אם אתה קונה חגורה בשביל היופי כנראה עדיף שלא תקנה

אפשר לשאול כאן גם שאלות שלא קשורות לאימונים?

מה ההבדל בין ליפטינג לבילדינג?

מה ההבדל בין ליפטינג לבילדינג?
בליפטינג המטרה להרים כמה שיותר משקל בסקוואט, בנצ' פרס ודדליפט ובבילדינג המטרה היא להיות כמה שיותר גדול, חטוב ועם סימטריה בשרירים.

אם אני למשל אוכל חזה עוף שעתיים שלוש לפני אימון ואז מתאמן,הכמות חלבון שאכלתי נכנס בשקילול הכולל של החלבון שאני צריך לצרוך באותו יום?או שהשריר לא משתמש בזה ונבנה כי האוכל כבר התעקל

כשאומרים "4 פלטות" מתכוונים בכל צד או סה"כ על המוט ?

אם אני למשל אוכל חזה עוף שעתיים שלוש לפני אימון ואז מתאמן,הכמות חלבון שאכלתי נכנס בשקילול הכולל של החלבון שאני צריך לצרוך באותו יום?או שהשריר לא משתמש בזה ונבנה כי האוכל כבר התעקל
כל מה שאוכלים נכנס לשקלול היומי

יש לי פלטפוס הרגל שלי שטוחה לחלוטין וקניתי מדרסים. לשים אותם באולסטאר או שזה רק יפריע?

מדרסים שמים רק לנעליים רחבות שבנויות לזה,אולסטר היא ממש לא הנעל האידיאלית

התמונה נלקחה מספייס חולון ששבוע הבא הולך להיפתח, מישהו יכול להגיד לי מ'זה ?
10489852_722034044500851_5134075923152327085_n.jpg

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית