יש סיכוי שפתאום יבוא לו פריצת דיסק באמצע ריצה?שלב לפני פריצת דיסק.
תריץ חיפוש בגוגל
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש סיכוי שפתאום יבוא לו פריצת דיסק באמצע ריצה?שלב לפני פריצת דיסק.
תריץ חיפוש בגוגל
לא רוצה לקחת אחריות, אבל לי אישית לא כואב לרוץ כרגע... התחלתי מ 5 דקות ריצה בקצב 9 והוספתי דקות כל ריצה וריצה עד שהגעתי לחצי מרתון. בהתחלה כאב קצת אבל לאט לאט המצב השתפריש סיכוי שפתאום יבוא לו פריצת דיסק באמצע ריצה?
הבנתי אותך,תודה רבה על התשובותלא רוצה לקחת אחריות, אבל לי אישית לא כואב לרוץ כרגע... התחלתי מ 5 דקות ריצה בקצב 9 והוספתי דקות כל ריצה וריצה עד שהגעתי לחצי מרתון. בהתחלה כאב קצת אבל לאט לאט המצב השתפר
לא חושב.. אני מתכוון לרוץ בחמישי ולעשות אימון בוקר בשישיהאם תהיה בעיה להתאמן יום חמישי? יום לפני יום כיפור. האם האימון ישפיע איך שהוא על הצום?
אני כבר כמעט 24 שעות אחרי האימון ואני יכול לאכול עכשיו מלא. מרגיש כאילו לא משנה מה אני אוכל אני לא אשבעאם הוספת נפח הוספת צורך בקלוריות - גם בגלל הסטים שנוספו, וגם בגלל ההתאוששות אח"כ. מעשית, התוספת עצמה דיי זניחה.
עצה שלי - אחרי האימון תרביץ כי בא לך, אבל תתחשב בערכים הסופיים היומיים, ותקזז. כי אם אתה בשבוע נייטרלי, לא כדאי להתפרע (אני מניח שאתה יוצא מחיטוב).
לא נראה שזה קשור לאימון, אלא גל של רעב שיכול להיות מקרי ויכול להיות כתוצאה מחיטוב. הרי גם במהלך חיטוב עובדים בעצימות גבוהה ואוכלים מעט, והגוף מתאושש מזה בצורה כמעט מלאה.אני כבר כמעט 24 שעות אחרי האימון ואני יכול לאכול עכשיו מלא. מרגיש כאילו לא משנה מה אני אוכל אני לא אשבע
אכלתי כ 200 קלוריות יותר. ככה יצא
אבל עדיין אני ממש רעב.
השאלה היא אם זה יפגע לי בהתאוששות או לא
יותר בכיוון של 3 אימונים, ואני שואל כי זאת ממש לא הפעם הראשונה שזה קורה לי (גם בחיטוב זה קרה).לא נראה שזה קשור לאימון, אלא גל של רעב שיכול להיות מקרי ויכול להיות כתוצאה מחיטוב. הרי גם במהלך חיטוב עובדים בעצימות גבוהה ואוכלים מעט, והגוף מתאושש מזה בצורה כמעט מלאה.
בכל מקרה, אחרי אימון אחד זה לא יפגע בהתאוששות. אימון אחד זה מעט מדי לקבוע לכאן או לכאן. למשך התקופה של אחרי החיטוב - הייתי יותר נזהר מריבאונד של שומן מאשר מחוסר התאוששות.
בכיף.יותר בכיוון של 3 אימונים, ואני שואל כי זאת ממש לא הפעם הראשונה שזה קורה לי (גם בחיטוב זה קרה).
אני יותר מפחד מאימון יתר ומפגיעה במסת שריר. בכל מקרה אני אשתדל לסתום את עצמי עם ירקות ופירות ולהצמד לתפריט.
תודה אחי
חיובי.זה נכון שככל שיש יותר שומן בגוף כך יותר קל להוריד שומן?
כאילו מישהו עם 20% שומן לעומת מישהו עם 15% שומן לזה עם ה20% יהיה יותר קל להוריד
לפני או אחרי? לא ככ הבנתי...@talp מתוך התעניינות, איך מרגישים לפני בלט דיסק? כאב ממושך? מרגישים כאב של בשרירים או בחוליות?
החילוף חומרים נהיה מהיר יותר אם אתה עולה במשקל (שריר,שומן ואפילו אם אתה עדיין גדל וגובהה) אבל ההבדלים מאוד קטנים. במקרה הטוב עוד 50 קלוריות לקילו, לא משהו ,אמור לשנות, אבל רצוי לעלות את המאזן אם אתה נתקע במשקל גוף או במשקלי עבודה.יכול להיות לבן אדם מצב של חילוף חומרים "משתנה" או "דינמי" (או איך שזה לא נקרא)? כלומר נגיד מישהו רוצה לעלות במשקל, הוא אוכל ומתאמן ונשאר באותו משקל, אז הוא מתחיל לעלות את כמות הקלוריות (בלי לשנות את כמות הפעילות גופנית) ועדיין נשאר באותו משקל, זתומרת הוא מתחיל לאכול יותר והחילוף חומרים מתחיל להיות יותר מהיר. יש דבר כזה?
לי אין בעיה לעלות במשקל גוף 😃החילוף חומרים נהיה מהיר יותר אם אתה עולה במשקל (שריר,שומן ואפילו אם אתה עדיין גדל וגובהה) אבל ההבדלים מאוד קטנים. במקרה הטוב עוד 50 קלוריות לקילו, לא משהו ,אמור לשנות, אבל רצוי לעלות את המאזן אם אתה נתקע במשקל גוף או במשקלי עבודה.