עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
א) אם אתה רוצה שאענה לך להבא תצטט אותי או תתייג כי לא הבנתי תהקשר של ההודעהלהתנפח הכוונה - לגדול במסת השריר (ולא בשומן).
אפשרי עם הורמון גדילה לדוגמה?
נכון אחרי בישול הוא שוקל פחות, לכן ערכים שונים ל 100 גרם. במחשבון שאתה משתמש אמור ליות מצויין אם זה לפני בישול (צליה, טיגון...) או אחרי. קח בחשבון שאם זה טיגון עם שמן אז יש גם את כמות השמן ששמתכשאני שם במחשבון 200 גרם חזה עוף, זה לפני או אחרי בישול?
כי אחרי הבישול הוא בטח מאבד נוזלים קצת, ושוקל פחות.
שקול ביקור אצל הרופא.אשכול השאלות המפגרות שלום, היום בלעתי זרעי פשתן האם אני בהריון?
חחחחח כן לא נורא אבל תנסי שהכמות בשר תהיה זהה.אמא שלי קונה אוכל מוכן לשישי מאולם בשם "תבל"
זה סבבה אם אני אוכל 2 שניצלים קטנים כאלו אחרי אימון במקום להכין חזה עוף ?
חחחחח כן לא נורא אבל תנסי שהכמות בשר תהיה זהה.
שאם את אוכלת ברגיל 200 גרם חזה עוף תנסי לאכול אותה כמות של שניצלים שתגיעי לערכים זהים.מה זאת אומרת כמות בשר זהה ? חחח אני נשמעת מהזה סתומה
נגיד שאת מכינה 200 גרם חזה עוף, תאכלי 200 וקצת גרם שניצל (תלוי בעובי ציפוי שטויות)מה זאת אומרת כמות בשר זהה ? חחח אני נשמעת מהזה סתומה
זה לא אמור להיות 250 קלוריות ל-100 גרם, ועם פחות פחמימות?בסדר גמור
בסופו של דבר אתה צריך שהערכים שלך בסוף היום יהיו נכונים. אל תכנס לקטנות. הלחם הזה בסדר גמור.זה לא אמור להיות 250 קלוריות ל-100 גרם, ועם פחות פחמימות?