הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון חישוב מעלות בריצה

theking950

משתמש מתחיל
29
4
נק' מוניטין:
4
29
4
אני רץ עם תוכנת ריצה חישבתי במסלול שלי שחלקו עליות בדקתי את העליות אחת האורך שלה היא 2.1 קילומטר ועליה בגובה של 83 מטר
עוד קטע אורך של 790 מטר עלייה בגובה של 37 מטר

זוית a מעניינת אותך ומחשבים אותה לפי מה שאמרתי
בוא נסכם:
אחוז שיפוע 100% קורה כאשר H שווה ל-D
כאשר H שווה ל-D, הזוית של אלפא היא 45 מעלות.
אם אתה מסכים אם השורה הראשונה, שורה 2 היא מסקנה, אם אתה לא מסכים עם השורה הראשונה לא הבנת את ההגדרה של אחוז שיפוע

• פותח/ת השרשור
כן נכון מה שאתה אבל בשביל לחשב את זוית a עושים גובה לחלק ליתר ואז סינוס של זה זה הזוית של העליה שרצת יש כמה דרכים כנראה לחשב מעלות אחת מהם היא הדרך שלי גובה לחלק ליתר שזה העליה שרצת ואז shift sinos של זה

שיעור טריגונמריה חינם:

זוית ניתן לחשב לפי סינוס, קוסינוס או טנגנס, זוית אלפא היא טנסגנס הזוית של H לחלק ל-D, במקרה הזה הערך שווה 1, טנגנס 1 שווה 45 מעלות.

אם ממש בא לך לחשב לפי סינוס, היתר במשולש ישר זוית ושווה שוקיים, הוא הצלע כפול שורש 2, במקרה. כלומר הסינוס הוא בערך 0.71 ושוב קיבלנו את אותה הזוית של 45 מעלות.

לילה טוב, בני גורן קורא לך 😃

• פותח/ת השרשור
יותר קל פשוט מי שרץ עם תוכנת ריצה יש לך גובה לפי הנתונים ויש לך את העליה שאתה עולה ואז קל יותר לחשב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית