עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הדיאטה האנאבולית היא לא דיאטת עלייה טובה כלכך לדעתי...
לא יודע, צריך לקרוא את הספר של הממציא ולא רק את הבסיס הכללי.
הגיוני שהעלייה היא ללא נוזלים, אבל ללא שומן?
איך בלי פחמימות אפשר לעשות אימונים אפקטיביים?
במצב מדולל ובקטוזיס איך תתרחש היפרטרופיה בסדר גודל סביר?
זה שכמה אנשים מרוצים ממנה לא אומר שהיא טובה יותר מדיאטות אחרות. כמו בכל מקרה אחר ,ראיתי גם אנשים שטענו שהיא ממש לא עבדה בשבילם ושהם אפילו ירדו איתה.
זה נראה לי מאוד חשוד ולא בהכרח יעיל.
ברק, ההעמסה בהחלט ממלא את המאגרים כמו שג'וקר אמר מעלי.
בנוגע לזה שיש איברים כמו המוח שזקוקים לפחמימה כדי לתפקד, המחבר של הדיאטה מביא רפרנס שזה לא נכון והגוף יכול להתשמש בשומן שיעשה את העבודה.
בכנות, מה שכתבת כרגע נקרא לי פחות או יותר כמו רצף של שטויות חסרות ביסוס. אני אצטרך לבדוק על אילו ניירות הוא מסתמך כי מה שאתה מתאר מנוגד לגמרי למה שאני מכיר .מה שכן, הוא מסביר את העליה הנקיה יחסית בכך שאתה כמעט ולא נוגע בפחמימה בימות השבוע ולכן רמת האינסולין נשארת נמוכה מה שמונע מהגוף לאגור שומן בעוד שרמת הטסט ו ה IGF-1 גדלים. בסוף השבוע (שישי-שבת) אתה ממלא את כל המאגרים ומקפיץ את האינסולין.
ברק, כן זה בסה"כ carb-cycling חיובי... בפעם הראשונה שקראתי את זה עלה לי רעיון למתי כדאי להשתמש בשיטה...
אוטוטו אני נכנס למסה, בקיץ חיטוב ואז כמובן מאזן נייטלי, בין זה לבין ספטמבר יש חודש+- של זמן שאפשר לבצע את שיטה זו כדי לשמור על אחוזי השומן ונוזלים נמוכים יחסית, מה לא עושים בשביל הים.