עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן, עליתי בשנה וקצת האחרונה משו כמו 33 קילו והגובה אני לא בטוח, משו באזור הזה והטכניקה שלי אימון לפני הייתה מעולהאתה 1.66 אחי? גדלת חחחחחחחח
דרך אגב, הטכניקה נוראית, עזוב תאגו כמו שאמרת לי בעבר ותשב על הטכניקה.
תשאר אז על המשקל, לא טוב תרד. :Dכן, עליתי בשנה וקצת האחרונה משו כמו 33 קילו והגובה אני לא בטוח, משו באזור הזה והטכניקה שלי אימון לפני הייתה מעולה
אין לי מושג מה קרה פה
תוריד את התחת עוד קצת נראה לי
כן כמו שאמרתי אני אתן עוד שתי אימונים ניסיון אם לא ילך אני יעשה ריסטתשאר אז על המשקל, לא טוב תרד. :D
הסתכלתי לצד כדי לראות אם המאמן שלי מסתכלאולי הראייה שלי התחרבנה אבל זה לא נראה לי כל כך גרוע, תדאג להפסיק להסתכל לצדדים ולהפסיק לעשות את הטוורק הזה בין החזרות ולהוציא חזה יותר.
החזרה החמישית באמת לא הייתה לך
סבבה תודהלא כ"כ גרוע.
סובב אגן טיפה יותר, תשפר מעט את הכיווץ בגב, תנעל שכמות,ותישען מעט אחרוה לפני ההרמה [תרגיש את המשקל יושב על העקבים].
מה אתה אומר... זה טכניקה נוראית? אולי אני צריך לפרוש מהתחום, השתיים הראשונות היו טובות, השלישית הייתה עייפה אבל בהחלט לא נוראית והרביעית הייתה מאולצת כי איך לא - נגמר הכוח. אה, בשום אופן אל תרים עוד תחת (איזו מן עצה זאת בדיוק?!).אתה 1.66 אחי? גדלת חחחחחחחח
דרך אגב, הטכניקה נוראית, עזוב תאגו כמו שאמרת לי בעבר ותשב על הטכניקה.
המליצו לי להוריד לא להעלותמה אתה אומר... זה טכניקה נוראית? אולי אני צריך לפרוש מהתחום, השתיים הראשונות היו טובות, השלישית הייתה עייפה אבל בהחלט לא נוראית והרביעית הייתה מאולצת כי איך לא - נגמר הכוח. אה, בשום אופן אל תרים עוד תחת (איזו מן עצה זאת בדיוק?!).
אין שום בעיה עם הטוורק. כמובן תפסיק לאבד ריכוז ושמור על הכיווץ בגב.
התכוונתי בשום אופן אל תוריד, הבנת אותי, אל תהיה קטנוני 😃המליצו לי להוריד לא להעלות
אני אנסה לשמור על יותר ריכוז בפעם הבאה
תודה