הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ החלפת מכון באימוני בית וstreet workout

אבי11

משתמש מתחיל
84
4
נק' מוניטין:
10
84
4
שלום חברים,
אני מתאמן במכון כבר שנתיים וחצי בערך ,כמו שאמרתי באשכולות הקודמים שלי - עם מסות וחיטובים לסירוגין ,וכמה חיטובים שלא הלכו הכי טוב בגלל אי ידיעה בנושאים שונים,כרגע נמצא באמצע חיטוב שהולך טוב.
בן 18, לפני חודש ושבוע המשקל היה 75 וגובה לא בדקתי הרבה זמן אז לדעתי 168-169 (+-).
היום הייתי בתחרות של כושר קרבי ברמת גן ובאמת שהחברה של street workout הראו שהאימונים שלהם משתלמים..
המנוי שלי במכון מסתיים עוד שבוע וחשבתי לקנות משקולות ולהתחיל להתאמן בבית איתן, פלוס אימונים בחוץ של ריצות,מקבילים,מתח ועוד (דרך אגב זה יעזור לי כי בקרוב אחרי שאסיים תיכון אני הולך למכללה ללמוד ושם אין חדר כושר ,ככה שאני אצטרך לקנות משקולות ולהתאמן לבד בכל זאת).
למרות כל זה, אני חושב שיהיה לי די קשה לוותר על המכון כי יש לי אפשרות לאימונים של חצי שנה שם, ומצד שני את האימונים בבית שגם יהיו עם משקל וגם בחוץ קצת.
1.רציתי לדעת את הדעה שלכם בנוגע לדילמה הזו ומה אתם חושבים שעלי לעשות? החלטה של שבוע בערך שצריך לקחת ..
2. האם יש תחליפים לתרגילי בסיס כגון: בנץ' פרס ,דדליפט,סקווט ? אם כן מה הם ? (בתחליפים התכוונתי לדרך אחרת לעשות את התרגיל ולא לבטלו לגמרי מהאימון)

תודה על העזרה !😃

למה שלא תשלב מתח ומקבילים במכון? אפשר לעשות אימונים במכון על תרגילים כאלה בלי בעיה. גם ריצות אפשר במכון... ויש לך הרבה יותר גיוון בתרגילים ובמשקלים במכון

• פותח/ת השרשור
למה שלא תשלב מתח ומקבילים במכון? אפשר לעשות אימונים במכון על תרגילים כאלה בלי בעיה. גם ריצות אפשר במכון... ויש לך הרבה יותר גיוון בתרגילים ובמשקלים במכון

ברור שאני עושה מתח ומקבילים במכון , פשוט חשבתי שאפשר בכסף של מנוי לחצי שנה -לקנות משקולות ולהתחיל בבית לבד..
זה לא שאני חדש באימונים ואם אני יודע אז חשבתי למה לא ..

ברור שאני עושה מתח ומקבילים במכון , פשוט חשבתי שאפשר בכסף של מנוי לחצי שנה -לקנות משקולות ולהתחיל בבית לבד..
זה לא שאני חדש באימונים ואם אני יודע אז חשבתי למה לא ..
אם יש לך הכול במכון למה כן? 😣

אפשר לקנות משקולות גם בכסף של מכון לחודשיים. השאלה היא למה לך להמיר את זה אם יש שם הכול ומשקולות לא ייתנו לך את האופציות שיש במכון

• פותח/ת השרשור
אם יש לך הכול במכון למה כן? 😣

אפשר לקנות משקולות גם בכסף של מכון לחודשיים. השאלה היא למה לך להמיר את זה אם יש שם הכול ומשקולות לא ייתנו לך את האופציות שיש במכון

אתה צודק בעיקרון:P:, אבל מצד שני ,בעוד חצי שנה אני אהיה חייב לעשות את זה אז חשבתי למה לא מעכשיו?
ולגבי השאלה השנייה שלי מה אתה אומר ?

אני דווקא ממש נהנה מsw יש שם צרגילים ממש טובים.
אתה יכול להתאמן על כמה שיותר מתח, יותר מקבילים . יותר משקל עליך וכדומה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית