הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה אני חושב שזה הבילדר הכי פרופורציונאלי אי פעם

Vosegus

משתמש משקיע
3,382
2,115
נק' מוניטין:
5,837
3,382
2,115
בכל מקרה,
עד לא ממזמן רק ראיתי תמונות שלו פה ושם ולא ממש ידעתי את השם
אז מסתבר שקוראים לו Frank Zane, ולדעתי הוא פשוט מדהים, זכה 3 פעמים באולימפיה אגב.

images

803962527.jpg

Well, בהשוואה לרמה שהייתה פעם, שלטעמי - היא הייתה פרופורציונלית. אכן היה לו גוף מדהים, היום הוא ברמת פיטנס ורחוק מלהיות באולימפיה.

• פותח/ת השרשור
Well, בהשוואה לרמה שהייתה פעם, שלטעמי - היא הייתה פרופורציונלית. אכן היה לו גוף מדהים, היום הוא ברמת פיטנס ורחוק מלהיות באולימפיה.
מה שנכון נכון...אבל הפרופורציות שלו מדהימות.
בכללי הבילדרים של היום..מפלצתיים מדי לטעמי. לא יודע, משהו בחבר'ה מפעם קונה אותי יותר.

מה שנכון נכון...אבל הפרופורציות שלו מדהימות.
בכללי הבילדרים של היום..מפלצתיים מדי לטעמי. לא יודע, משהו בחבר'ה מפעם קונה אותי יותר.

פעם הם היו בטעם טוב, היום זה הפך להיות תחרות של מי יותר מפלצת ואסטטי מהשני, ולכן ישנם עוד קטגוריות של ספורטאים שמעניין אותם פיטנס ולא בילדינג.

• פותח/ת השרשור
פעם הם היו בטעם טוב, היום זה הפך להיות תחרות של מי יותר מפלצת ואסטטי מהשני, ולכן ישנם עוד קטגוריות של ספורטאים שמעניין אותם פיטנס ולא בילדינג.
הבנתי..
וסתם שאלה, אותם חומרים שיש היום גם היו פעם לא?

הבנתי..
וסתם שאלה, אותם חומרים שיש היום גם היו פעם לא?

אותם חומרים שיש היום גם היו פעם, ראה את הראיון עם דוריאן ייטס.

פשוט היום, יש יותר ידע כיצד לשפר ולשמר הישגים, ויותר מכך, כיצד לשמור על הפוריות.

ישלו גוף מאוד אסתטי זה נכון , אבל ארנולד למרות הרגליים היחסית קטנות יש לו גוף כל כך יפה:wub:

אישית אני לא אהבתי איך שהוא נראה
אהבתי את פרנקו קולמבו הוא מבחינתי הבילדר עם הגוף הכי יפה לטעמי (יש הרבה ליפטרים שהייתי רוצה להידמות אליהם למרות שהרוב לא היה רוצה להיראות ככה)

הבחור לא אם נתונים בשמיים 175 על 84 קילו בתחרות ועדיין לדעתי לוקח את כל הבהמות מסה ששוקלים 30 קילו מעל הגובה שלהם

😃

אישית אני לא אהבתי איך שהוא נראה
אהבתי את פרנקו קולמבו הוא מבחינתי הבילדר עם הגוף הכי יפה לטעמי (יש הרבה ליפטרים שהייתי רוצה להידמות אליהם למרות שהרוב לא היה רוצה להיראות ככה)
סקוט מנדלסון ?

תראו פטר מולנר-זה הבודיבילדר בין האהובים עליי ביותר,הכי פרופורציונלי ומדהים שאני מכיר

Back
למעלה תחתית