הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ trt לכל החיים במקום סייקלים.

HAPPY WORKOUT

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
3
32
0
לאחרונה אני חושב הרבה על להפסיק עם הסייקלים שאותם אני עושה כבר מספר שנים ולעבור להיות "על" כל הזמן.
שאני אומר על אין בכוונתי למינונים של הסייקלים אלא לרמת trt של 200-300mg טסט בשבוע.
שאלתי היא האם אפשר להגיע לגוף ברמה יפה מ200-300mg test שיהיה דומה למה שאפשר להשיג בסייקלים.
ומהם ההשלכות של להשאר "על" כל החיים מלבד זה שהיצור הטבעי שלך נעלם.

תודה רבה!

אם אתה מקצוען בתחום בלבד!
לדעתי ולדעת הקהל העולמי במקצוע פיתוח גוף זה אפילו מחייב....כל מתחרי הפרו לא מפסיקים חומרים וזה בדוק

זה תלוי בג׳וק שיש בראש של הבן אדם , יום אחד אתה יכול פשוט לקום ולעשות שיוט ופיצוץ ללא הפסקה עם trt בין לבין .
זה לא בריא זה בטוח ולא מומלץ

לאחרונה אני חושב הרבה על להפסיק עם הסייקלים שאותם אני עושה כבר מספר שנים ולעבור להיות "על" כל הזמן.
שאני אומר על אין בכוונתי למינונים של הסייקלים אלא לרמת trt של 200-300mg טסט בשבוע.
שאלתי היא האם אפשר להגיע לגוף ברמה יפה מ200-300mg test שיהיה דומה למה שאפשר להשיג בסייקלים.
ומהם ההשלכות של להשאר "על" כל החיים מלבד זה שהיצור הטבעי שלך נעלם.

תודה רבה!
לא ניתן להגיע לתוצאות דומות לסייקל משימוש במינון TRT. ביצוע TRT הוא בכדי להחזיק ברמות טסט נורמליות טובות.
רצוי לערוך בדיקות הקשורות בבלוטת הערמונית מדי פעם ולהשתמש בטסט רפואי.

אלא לרמת trt של 200-300mg טסט בשבוע.
זה ממש לא רמות של TRT.
עם 200 מ״ג אתה בוודאות תעבור את הנורמה בעשרות אחוזים ועם 300 מ״ג אתה תעשה חגיגה בנמל.
אם אתה מחפש מינוני TRT שיהיו בנורמה התקינה של אדם ״נורמאלי״ אתה צריך להסתכל לכיוון ה 125-150 מ״ג בשבוע, וגם זה מאוד תלוי ברמות הבסיסיות שיש לך. אם הרמות ה״טבעיות״ שלך גבוהות (לפחות בתור התחלה, עד שה HPTA ירים ידיים), אז סיכוי טוב שתשאר על הנורמות הגבוהות גם מ 75-100 מ״ג בשבוע.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה משה.
אז אם אני מחליט ללכת על קרוז של 200mg כל החיים, ולעבור את הרמות הטבעיות וכך גם את הגוף הטבעי מהם ההשלכות המשוערות של שימוש במינונים כאלה לטווח הארוך במקום סייקלים כל החיים?

תודה רבה משה.
אז אם אני מחליט ללכת על קרוז של 200mg כל החיים, ולעבור את הרמות הטבעיות וכך גם את הגוף הטבעי מהם ההשלכות המשוערות של שימוש במינונים כאלה לטווח הארוך במקום סייקלים כל החיים?
אתה תצטרך לתת פרגניל בכל כמה זמן אתה לא תוכל לחיות ככה כל החיים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית