עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה אנשים מעיפים את המוט על הרצפה? למה זה טוב?
בחיים לא אבין את זה הגב לא הכי ישר, התנועה בעליה צריכה להיות יותר אחידה, זאת אומרת להתיישר עם הגב תוך כדי יישור הברכיים (ולא יישור הברכיים ואז יישור הגב)
זאת הטכניקה:
המשקל קל לך, לדעתי הדבר היחידי שחסר לך זה בסט אפ להוציא תחת ולכווץ גב תחתון.
לסובב אגןאני מעדיף לא לבזבז אנרגיה בהורדה.. אז אני פשוט זורק את המוט. זה על במה + משקולת גומי.. לא רואה למה זה משנה
אני גם משתדל לסיים את הסט כמה שיותר מהר, אם הסט לוקח יותר מדי זמן ניהיה לי כאבי ראש וסחרחורות
איך מכווצים גב תחתון? חשבתי שהחגורה גורמת לכל האיזור שם להיות מכווץ
אני מעדיף לא לבזבז אנרגיה בהורדה.. אז אני פשוט זורק את המוט. זה על במה + משקולת גומי.. לא רואה למה זה משנה
אני גם משתדל לסיים את הסט כמה שיותר מהר, אם הסט לוקח יותר מדי זמן ניהיה לי כאבי ראש וסחרחורות
זה לא שאתה נותן למוט סתם ליפול, אתה אפילו נותן לו תנופה בדרך למטה. יש אנשים שמתייחסים לזה בתור זלזול במוט ובתרגיל - גם לשחרר את המוט בנעילה ולתת לו ליפול (כשאתה לא מחזיק אותו, כמו בקרוספיט) נחשב כסוג של יהירות (ופוסלים על זה בתחרויות פאוורליפטינג, אני מניח שזה לא משנה לך).
יש גם אמונות תפלות כמו שאסור לעבור מעל המוט ואסור לגעת במוט עם הרגל/נעל - אחד המאמנים הרוסים אצלנו אמר לי שבצעירותו היו מרביצים למי שהיה נוגע במוט עם הנעל, אתה חייב לאהוב את החינוך הרוסי 😃
לגבי הדדליפט: תוציא את ה-slack מהמוט לפני המשיכה, תסובב אגן ותדחוף חזק את העקבים לרצפה כשאתה מתחיל את ההרמה. הידיים שלך קצת מכופפות כשאתה מתחיל למשוך וההמסטרינג לא מתוח, כתוצאה מכך זווית הגב משתנה כשהמוט בכלל לא עולה מהרצפה ואין לך שום סיכוי להגיע למנח נכון של הגב בצורה הזו.
הנה שתי תמונות להמחשה - אחת כשאתה מתחיל להרים את המוט והשניה כשהמוט באמת מתחיל לעלות מהרצפה:
צפה בקובץ המצורף 16017
אסור לעשות את זה אם לא הצלחת להשתלט על המשקל, אם אתה מצליח את המשקל אתה צריך לעבור מעל המוט כמסר לכך שאתה ניצחת את הברזל
זה לא שאתה נותן למוט סתם ליפול, אתה אפילו נותן לו תנופה בדרך למטה. יש אנשים שמתייחסים לזה בתור זלזול במוט ובתרגיל - גם לשחרר את המוט בנעילה ולתת לו ליפול (כשאתה לא מחזיק אותו, כמו בקרוספיט) נחשב כסוג של יהירות (ופוסלים על זה בתחרויות פאוורליפטינג, אני מניח שזה לא משנה לך).
יש גם אמונות תפלות כמו שאסור לעבור מעל המוט ואסור לגעת במוט עם הרגל/נעל - אחד המאמנים הרוסים אצלנו אמר לי שבצעירותו היו מרביצים למי שהיה נוגע במוט עם הנעל, אתה חייב לאהוב את החינוך הרוסי 😃
לגבי הדדליפט: תוציא את ה-slack מהמוט לפני המשיכה, תסובב אגן ותדחוף חזק את העקבים לרצפה כשאתה מתחיל את ההרמה. הידיים שלך קצת מכופפות כשאתה מתחיל למשוך וההמסטרינג לא מתוח, כתוצאה מכך זווית הגב משתנה כשהמוט בכלל לא עולה מהרצפה ואין לך שום סיכוי להגיע למנח נכון של הגב בצורה הזו.
הנה שתי תמונות להמחשה - אחת כשאתה מתחיל להרים את המוט והשניה כשהמוט באמת מתחיל לעלות מהרצפה:
צפה בקובץ המצורף 16017
אני לא חושב שצריך להוריד את המוט לאט זה מיותר.
צפה בקובץ המצורף 16017
מסכים1המוט הוא הזו** שלנו והתפקיד זה לאנוס אותו . זו דעתי
למה חבר שלך צוחק ? היית צריך גם לגעת במוט עם הרגל