הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

האם חיי החברה שלכם השתנו בעקבות האימונים ?

BODYBUILDER

מושעה
616
99
נק' מוניטין:
139
616
99
אני רוצה לשאול את הקהל שמשקיע פה בתזונה ואימונים ...
אני בתור אחד שמתאמן באיזור השנה ... שומר על תזונה קבועה ומוקפדת מאוד .. אימונים בצורה מאוד מוקפדת ...
התחלתי להיתאמן שנה שעברה רציתי גוף לקיץ הגעתי למכון בתור אלה שרוצים קצת חזה וקוביות לקיץ ... ולאט לאט התחלתי ליקרוא על תזונה ולהבין יותר ויותר והיום אני רציני בזה ...

עכשיו החברים שלי לא מבינים את כל העניין הזה לפעמים בקבוצה בוואצפ אני שולח להם תמונה כזאת בסגנון " ITS NOT SIMPLE TO WALK AFTER LEG DAY " ויש איזה ציור מפגר כזה ... התגובות שאני מקבל לא הכי טובות ...
כמו : תפסיק לשלוח תמונות של גברים בלי חולצה בקבוצה ... וכאלה בסגנון ...

היום ישבתי קצת בבית של חבר עד מאוחר כי אין לי עבודה מחר ... והם שתו והיה צחוקים ואז זרמו לפאב ... ואני לא שתיתי כי בתכנון שלי לעשות אימון מחר וחזרתי הביתה כשה הם נסעו לפאב ...
הם טחנו מלא ציפס וביסלי ואני לא נגעתי ... אמרו לי תוכאל שתה ... אמרתי להם אני לא נוגע בזבל הזה ... הם הגיבו כיאילו אני חייזר .

ומה הכי עיצבן אותי בישיבה היום ..
אני יסביר לכם את האבסורד... הם רובם שחיפים יד היקף 32 וקצת ריבועים בבטן . 62 קילו על 180.. עכשיו הם מתלהבים שיש להם קוביות של ילדים בבטן שבקושי רואים ...

עכשיו אני על אחוז שומן טיפה גבוהה בגלל המאסה .. אז הם עושים לי אתה סתם שמן והם בעצמם שחיפים מתים יענו איזה שיריר חזה בקושי כלום יד של מקל סנוקר ... אבל לא נעים לי להגיד כן ?

בקיצור מה אתם עושים בסופשים שלכם ?
ואיך חיי החברה שלכם השתנו ? מי פה במצב שלי ואיך הוא מגיב למצבים כאלה .?

לפני שהייתי מתאמן שקלתי כמו בחורה ולא היה לי ממש חברים.
בימי שישי הייתי מתלבש ליציאה והולך לאוטו ונרדם לכמה שעות רק כדי שהחתול שלי יחשוב שיש לי חיי חברה.
עכשיו אחרי כמה שנים של אימונים עליתי עשרות קילוגרמים,קשה לי למצוא תנוחה נוחה להירדם באוטו בימי שישי.

חברים שלך, שחיפים או לא, דיי צודקים. אתה לא יודע לשלב את התחביב שלך עם החיים שלך וזה משהו שיפגע בך באופן מסיבי בעתיד במידה ותמשיך ככה. אתה יכול לשתות וללכת לאכול ״ג׳אנק״ פעם בשבוע עם החברים - שום דבר רע לא יקרה לך.

תשתוק ואל תגיד כלום
ובקיץ יאכלו ***

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בטח שהשתנו, הפסקתי לשתות. אם בגיל 15-16 התחלתי לשתות והייתי סתם פתאום יושב עם חבר על בקבוק וודקה היום אני אפילו לא שותה בירה כשאני חוזר הביתה ויוצא עם חברים פאב כי יש לי אימון יום למחרת ויש לי רק אימונים בסופש אז אין סיכוי שאני דופק את האימון בגלל איזו בירה. אוכל על הזין שלי גם ככה הכרס מצתמקת לי מהצבא, אבל לא שותה, לא יוצא למסיבות (למה להתיש את הרגליים יום לפני סקוואט ודדליפט??) אם קורה שאני יוצא בחמישי הביתה אני יוצא לא עד מאוחר כי המכון שנוח לי פתוח רק עד 3... כל החיים משתנים בגלל האימונים, אין ספק.
לחברים שלך? תגיד להם י'שחיפים מתים זכותי לא לשתות, מה איכפת לכם? הרווחתם נהג קבוע

בטח שהשתנו, הייתי מסתובב עם כמה חברים ממש טובים כמה שנים,
ניסיתי להפסיק לעשן ולהמשיך להיות איתם - מה שלא הצליח.
גם להפסיק לשתות לא הצלחתי, כי אם לא שותים או מעשנים אין מה לעשות איתם בחוץ.
ניסיתי גם להסביר להם ולנסות כולם ביחד אבל שוב - לא רציניים, אז נאלצתי לקום וללכת.
שנה וחצי+ כבר שאני לא מעשן ולא שותה.

אם בירה דופקת לך את האימון אתה רזה מדי
ברור שאני מקצין את העניין ובירה אחת לא תגרום לי בקושי לתת דדליפט של 150 קילו אבל גם ככה בהכשרה הזאת כל המשקלים שלי צונחים אז כל דבר שעלול להוריד לי גם קילו מהמוט אני אמנע ממנו...
ואני לא עד כדי כך שחיף, לפני הגיוס שקלתי 83.2 בשיא.

שום דבר לא השתנה. מלבד שאני מרגיש שאני היחידי מהחברים (והחברה שהשתחררו איתי) שאני מרגיש שיש לי מטרה מסויימת שאני מעוניין להשיג, בזמן שכל החברים שלי בערפל ועסוקים בלהרוויח הכי הרבה כסף שרק אפשר ולא יודעים מה הלאה. אני חושב שיש לי הרבה יתרון על פני חברה בגיל שלי במנטליות הזאת. אני גם לא שולח לחברים שלי שלא מתעסקים בתחום הזה\מבינים סרטונים שלי מבצע סקוואט או דדליפט כבד, מה אתה סטלן? מה אכפת להם ואיך זה קשור אליהם? נשמע כמו ניסיון נואש לצומי.
בכל מקרה, אני אוכל רגיל, רק יותר, שותה מה שבא לי, לא חושב בכלל על השלכות, כי ברוב המקרים פשוט אין השלכות. אני לא מבין למה אנשים מפסיקים לאכול 'גאנק', לשתות משקאות מתוקים ולהמנע מאלכוהול בגלל פיתוח גוף...מה הקשר?!

מי שלא מתחרה\יש לו מטרה מסויימת. אין סיבה "לבטל" את החיים בשביל האימונים ואין בעיה לשלב.
מי שרוצה להתחרות ויש לו מטרות ייעודיות זה כבר סיפור אחר ומידת ההשקעה תקבע כמה מהר תגיע ותכבוש את המטרות שלך.

ברור שזה משנה את החיים, אבל אני לא רואה מה הבעיה לשלב בין השניים. אז נכון, יש מצב שאני אשב עם חברים וחברות בפאב ואני לא אשתה בירה אלא קולה זירו, ולא כי אני מכריח אותי או כי אני סובל, ככה נוח לי ואני מרגיש יותר טוב עם עצמי לאחר מכן. אם חברים שלך לא מקבלים אותך כי אתה לא שותה אלכוהול - תחליף חברים.
למה לבחור ללכת הביתה כשהם הולכים לפאב ולא ללכת איתם לשבת בשביל הכיף? וכששואלים אותך אם אתה רוצה לאכול שטויות פשוט תגיד לא תודה, אתם יודעים שאני לא אוכל אוכל כזה ושומר תזונה, ופה זה נגמר.

אני אישית אחת ל... ובאירועים מיוחדים, מרשה לעצמי לשתות כמו בהמה ולאכול כמו סוס צעיר. זה מספיק לי 😃

*הא, וזה שלא יוצא למסיבות כדי לא לעייף את הרגליים יוםלפני דדליפט - לא יודע איך להגיב על זה, אבל מה שכן - אל תעשה את זה!

אני התחלתי להזריק בגיל 16, בגיל 17 חטפתי ROID RAGE ורצחתי 5 חברים טובים שלי, מאז אני בכלא ושוקל 38 כמו שאפשר לראות פה בצד, אין לי לא שרירים ולא חברים ואני פה שחיף בתא לשארית חיי.

Crossfiter - יש הבדל בין לשבת עם ידידות קבועות שכבר מכירות את השריטות שלי לבין לשבת עם בחורה חדשה שאני מקווה למצוא את עצמי איתה בסוף הערב אצלי בחדר ;)
מן הסתם שעם הבחורה החדשה אני לא בדיוק שם לעצמי הגבלות על האלכוהול, על אוכל אין בעיה להגיד שאתה פשוט לא אוהב 😃

זה בדיוק בגלל אותה סיבה שציינת כמובן. בעיקרון הן לרוב לא מבינות את השמירה על התזונה ולכן הן מפגרות בכל הקטע הזה. בגלל זה יש מלא תמונות באינטרנט שמראות בחורה "כוסית" בלשון העם לעומת גבר חתיך ושרירי ותמיד רשום אותו הדבר - "כדי להיראות ככה הבחורה צריכה לא לאכול כמו היפופוטם. כדי להיראות ככה הגבר צריך שנים של אימונים מוקפדים עם שמירה מוקפדת על התזונה"

אכלנו אותה?

לא יוצא לבלות, לא שותה שום משקה אלכוהולי, לא נוגע בחטיפים\עוגות (גם לא נמשך לזה, לא מפתה אותי), ולאנשים זה נראה הזוי שאני מסתובב עם מה שנראה להם כמו מנות קרב. אחרי שלוש שנים הם כבר רגילים ל"שגעון", אבל רוב הבנות נרתעות מזה. אלו שלא, שוות פי 100.

היום ישבתי קצת בבית של חבר עד מאוחר כי אין לי עבודה מחר ... והם שתו והיה צחוקים ואז זרמו לפאב ... ואני לא שתיתי כי בתכנון שלי לעשות אימון מחר וחזרתי הביתה כשה הם נסעו לפאב ...
הם טחנו מלא ציפס וביסלי ואני לא נגעתי ... אמרו לי תוכאל שתה ... אמרתי להם אני לא נוגע בזבל הזה ... הם הגיבו כיאילו אני חייזר .

בקטע של הביסלי והצ'יפס תתעלם...
מה זה צריך לעניין אותם מה אתה אוכל ;)
מלא פעמים קרה שלא אכלתי... בהתחלה צחקו קצת... היום הם רגילים אפילו לא מדברים על זה...

בקשר לקטע של הפאב חבל...
אם היה אווירה והיה צחוקים ועם חברים שלך איזה סיבה יש לא תלך ותהנה קצת?
אם זה קורה קבוע אתה מפספס ואתה תצטער על זה בעתיד לדעתי...
אני גם שומר ועכשיו בחיטוב עוד יותר בקטע של התזונה ואתמול לא יצאתי ושתיתי בגלל שהיה אימון בבוקר...
אבל זה היה חד פעמי כי היה חשוב לי האימון היום ✌️

אל תעשה את זה קבוע... אל תוותר על הנאות *כאלה* (ערב עם חברים) כל הזמן...
גם ככה אתה מוותר על הרבה דברים ברגע שאתה מתאמן... אל תאבד את החיים שלך...😉

הכי קשה בעולם לשלב אימונים ותזונה עם חיי החברה ...
ומה שיותר קשה ? הוא זוגיות יחד עם כל העניין ....
אין מה לעשות יש סדרי עדיפויות ...
כשהאימונים שלי באים על חשבון זוגיות או חיי חברה זה בקושי מזיז לי !
אבל כשהמצב הפוך אני נהיית עצבנית !!
תהפוך את האימונים והתזונה לחלק בלתי נפרד מהיום

בגדול הדבר היחיד שהשתנה זה גודל המנות שאני מזמין בBBB והצלילים שאני עושה כשאני אוכל. והאובססיה שלי לגביי אוכל.
אני מת שמישהו יספר על איזה סיפור ROID RAGE..אמיתי כמובן

בהחלט כן, אני כבר לא מרשה לעצמי לשתות כל מה שאני רוצה ולאכול כל מה שאני רוצה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית