הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אנבר - סרטון הסבר קצר וענייני.

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אז הסירטון פה מסביר בעצם שאפשר לקחת רק אנבר לבד ?
בלי הזרקה של טסט או משהו בסיסי ?

נשמע מעניין, במיוחד כשדיברנו על זה לפני כמהימים באשכול שלי על נושא ההזרקות,
למישהו שעושה סייקל ראשון זה תקין ?
ולפי כמה אשכולות שקראתי כאן- אין מקורי בארץ.. אי אפשר להשיג ?

• פותח/ת השרשור
נשמע מעניין, במיוחד כשדיברנו על זה לפני כמהימים באשכול שלי על נושא ההזרקות,
למישהו שעושה סייקל ראשון זה תקין ?
ולפי כמה אשכולות שקראתי כאן- אין מקורי בארץ.. אי אפשר להשיג ?

החומר גלם של אנבר יחסית יקר, לכן יש כאלו שיערבבו את זה עם דיבול במינון נמוך.

בגדול, מתבצעת השבתה מסויימת של הציר לאחר סייקל אנבר מה שמצריך אותך בפיסיטי בסיסי של כלומיד ונולבה.

אנאבר הוא חומר מאוד יקר אך מאוד איכותי. ניתן בהחלט להריץ סייקל סולו ואפילו למשוך לתקופות ארוכות יחסית על-אף שהוא סטרואיד אוראלי 17aa.
בניגוד למרבית הסטרואידים האוראליים הפגיעה בכבד קטנה יחסית כחמישית מאשר בסטרואיד אוראלי כ-האלו או וויני למשל. הסיבה לכך היא המטאבוליזציה בכבד המתנהגת מעט שונה כשה-17hyddroxyl החופשי למעבר כבד ראשון בזכות האלקילציה (אינו מומר ל-17keto- מוסבר בנעוצים) עובר גלוקוניזציה רק בכ-20% (17gluconide הוא המטאבולית שה-17hydroxyl מצטמד אליו והוא הסיבה לרעילות סטרואידים אוראליים מסוג 17aa) ומופרש ברובו בשתן.
השבתת ה-hpta כמעט ולא קיימת וייצור הטסט הטבעי שנפגע חוזר לעצמו לאחר סיום הסייקל (pct מסויים תמיד מבורך).
אנאבר הוא נגזרת DHT (דהידרוטסטוסטרון) ולכן ארומטיזציה שלו לא קיימת. אנאבר אנאבולי עדין ואנדרוגני רך (ולכן מועדף כ"כ ע"י נשים במינונים נמוכים) ולכן לא ניתן לצפות לגדילה מאסיבית בעיקר במינונים המומלצים אך את מרבית הרווחים ניתן לשמר בתום הסייקל עקב הפגיעה המאוד מינורית ב-HPTA והחזרה המהירה של ייצור הטסט.
תופעות הלוואי המתוארות בסירטון הן אלה הקשורות בהיותו נגזרת DHT כגון גדילת הערמונית וקידום התקרחות גברית (פרופסיה לא יעזור במקרה זה).

אנאבר הוא חומר מאוד יקר אך מאוד איכותי. ניתן בהחלט להריץ סייקל סולו ואפילו למשוך לתקופות ארוכות יחסית על-אף שהוא סטרואיד אוראלי 17aa.
בניגוד למרבית הסטרואידים האוראליים הפגיעה בכבד קטנה יחסית כחמישית מאשר בסטרואיד אוראלי כ-האלו או וויני למשל. הסיבה לכך היא המטאבוליזציה בכבד המתנהגת מעט שונה כשה-17hyddroxyl החופשי למעבר כבד ראשון בזכות האלקילציה (אינו מומר ל-17keto- מוסבר בנעוצים) עובר גלוקוניזציה רק בכ-20% (17gluconide הוא המטאבולית שה-17hydroxyl מצטמד אליו והוא הסיבה לרעילות סטרואידים אוראליים מסוג 17aa) ומופרש ברובו בשתן.
השבתת ה-hpta כמעט ולא קיימת וייצור הטסט הטבעי שנפגע חוזר לעצמו לאחר סיום הסייקל (pct מסויים תמיד מבורך).
אנאבר הוא נגזרת DHT (דהידרוטסטוסטרון) ולכן ארומטיזציה שלו לא קיימת. אנאבר אנאבולי עדין ואנדרוגני רך (ולכן מועדף כ"כ ע"י נשים במינונים נמוכים) ולכן לא ניתן לצפות לגדילה מאסיבית בעיקר במינונים המומלצים אך את מרבית הרווחים ניתן לשמר בתום הסייקל עקב הפגיעה המאוד מינורית ב-HPTA והחזרה המהירה של ייצור הטסט.
תופעות הלוואי המתוארות בסירטון הן אלה הקשורות בהיותו נגזרת DHT כגון גדילת הערמונית וקידום התקרחות גברית (פרופסיה לא יעזור במקרה זה).
לפי מה שקראתי הרבה מהעלייה במסה הסייקל אנאבר הוא דווקא עקב עלייה בכוח, לא?
היה גם משהו שקשור לנשימה לא בטוח אם זה משהו טוב או לא....

לפני שאתם מעלים חיוך, שימו כוכבית אחת גדולה, במידה ולכאורה רכשתם אנאבר. כיום, מאוד קשה לשים יד על אנאבר, לרוב מדובר על סטנזול או בלנד של T-BOL טורינבול עם סטנזול או ויסטרול עם מינון נמוך של אנאבר.
ולכן, לכל אלו שממהרים להריץ סייקל סולו, אתם לא באמת לוקחים אנאבר, קחו בחשבון. תתיעצו לפני על חברות ומקורות מהיכן שאתם משיגים.

לפי מה שקראתי הרבה מהעלייה במסה הסייקל אנאבר הוא דווקא עקב עלייה בכוח, לא?
היה גם משהו שקשור לנשימה לא בטוח אם זה משהו טוב או לא....
אנאבר באמת בולט יותר בכח ובחיטוב (מחקרים מראים תכונות של "שורף שומן") אבל אני אישית לא אוהב את נאמירה "מסה היא בגלל כח". מעבר לכך מאחר ואנאבר כמעט ולא משבית את הציר ואינו מעלה בנוזלים אזי הרווחים מהסייקל נשמרים כמעט במלואם.
לפני שאתם מעלים חיוך, שימו כוכבית אחת גדולה, במידה ולכאורה רכשתם אנאבר. כיום, מאוד קשה לשים יד על אנאבר, לרוב מדובר על סטנזול או בלנד של T-BOL טורינבול עם סטנזול או ויסטרול עם מינון נמוך של אנאבר.
ולכן, לכל אלו שממהרים להריץ סייקל סולו, אתם לא באמת לוקחים אנאבר, קחו בחשבון. תתיעצו לפני על חברות ומקורות מהיכן שאתם משיגים.
אני באמת מקווה שאף אחד לא נאיבי כ"כ. אנחנו חוזרים על כך בהקשר של אנאבר פעם ביומיים.

אנאבר באמת בולט יותר בכח ובחיטוב (מחקרים מראים תכונות של "שורף שומן") אבל אני אישית לא אוהב את נאמירה "מסה היא בגלל כח". מעבר לכך מאחר ואנאבר כמעט ולא משבית את הציר ואינו מעלה בנוזלים אזי הרווחים מהסייקל נשמרים כמעט במלואם.

אני באמת מקווה שאף אחד לא נאיבי כ"כ. אנחנו חוזרים על כך בהקשר של אנאבר פעם ביומיים.
אז בעצם, 99% שכל האנאבר שמוכרים ברשת הוא מזוייף?
אני מדבר גם על החברות היותר מוכרות כמו בריטיש דרגון וכאלה

אז בעצם, 99% שכל האנאבר שמוכרים ברשת הוא מזוייף?
אני מדבר גם על החברות היותר מוכרות כמו בריטיש דרגון וכאלה
אני לא ממליץ לך להצטייד באנאבר אם אתה לא מכיר את המקור (כולל מהרשת). אין דבר כזה בריטיש דראגון יותר.

אני לא ממליץ לך להצטייד באנאבר אם אתה לא מכיר את המקור. אין דבר כזה בריטיד דראגון יותר.
כן הבנתי שזה התחלק לאיזה אלפי בריטיש דרגונים..אני מדבר על הבריטיש דרגון EU.
אגב אין לי שום כוונה להצטייד..פעם אחת הזמנתי קלן וקראתי כמה ביקורות על כמה אתרים..אין לי באמת ידע על מקורות אמינים מדי.

כן הבנתי שזה התחלק לאיזה אלפי בריטיש דרגונים..אני מדבר על הבריטיש דרגון EU.
אגב אין לי שום כוונה להצטייד..פעם אחת הזמנתי קלן וקראתי כמה ביקורות על כמה אתרים..אין לי באמת ידע על מקורות אמינים מדי.
אני באמת לא מתכוון לכוון לאתרים כאלה או אחרים.
אנאבר נתון לזיופים רבים לכן רצוי לבדוק לפנים ולפנים את המקור טרם מוציאים סכומים גבוהים על מה שיתברר בסופו של דבר כוויני או טיבול (שבאופיים די דומים לאנאבר וחולקים עמו הרבה תכונות משותפות).
ניתן בחיפוש קל בפורום לשלול מראש חלק מהחברות שפשוט אין להם אוקסנדרולון במוצר, פעם בכמה ימים נשאלת שאלת ה-"האם מישהו השתמש באנאבר של...".

אני באמת לא מתכוון לכוון לאתרים כאלה או אחרים.
אנאבר נתון לזיופים רבים לכן רצוי לבדוק לפנים ולפנים את המקור טרם מוציאים סכומים גבוהים על מה שיתברר בסופו של דבר כוויני או טיבול (שבאופיים די דומים לאנאבר וחולקים עמו הרבה תכונות משותפות).
ניתן בחיפוש קל בפורום לשלול מראש חלק מהחברות שפשוט אין להם אוקסנדרולון במוצר, פעם בכמה ימים נשאלת שאלת ה-"האם מישהו השתמש באנאבר של...".
בקיצר עדיף שלא להסתכן...
אגב, קראתי איפשהו שפעם היה מדובר בתרופה. האם גם כיום זה ככה?באילו מחלות היא ניתנת?
אני יודע שלמחלות אורתופדיות רושמים המון פעמים טסט..

בקיצר עדיף שלא להסתכן...
אגב, קראתי איפשהו שפעם היה מדובר בתרופה. האם גם כיום זה ככה?באילו מחלות היא ניתנת?
אני יודע שלמחלות אורתופדיות רושמים המון פעמים טסט..
כבר עניתי לך על זה... 😉

מי שרוצה להיות בטוח פשוט שירכוש אנבר רפואי ויוריד ספק מליבו

אנאבר רפואי הוא סטרואיד מדהים בעיניי, לא משביט במינונים נמוכים, גם פחות רעיל מרוב האוראלים גם מעלה בכוח וכל זה עוד בלי לספוח נוזלים. אבל המחיר, במחיר הזה רבותי אני כבר אשמח לקיט של gh 🙄

gh ? הלכת רחוק מאוד אם מדובר בgh רפואי ולא ug או סיני אין בכלל מה לדבר צריך לקחת משכנתא

אני חושב שאתה מודע היטב למחירים, הנורדו טרופין יחסית היה נסחר בזול בארץ בעיקר למי שהיה קשרים. סייקל עם מינונים סבירים של אנאבר של חברת בונובאר, יוצא יותר יקר משימוש ב-gh.
אם מדברים על ביו 4 -12 iu אז כן, יוצא די אותו דבר כשעדיין הקושי בלהשיג בונובאר של בודי ריסרץ הרבה יותר קשה.

בשורה התחתונה, גם gh וגם אנאבר הם חומרים שכל באדי בילדר היה רוצה ב stack שלו. הקושי בלהשיג והמחירים הלא שפוים, הופכים את החומרים לפחות נגישים ולפחות שימושיים.

אני חושב שאתה מודע היטב למחירים, הנורדו טרופין יחסית היה נסחר בזול בארץ בעיקר למי שהיה קשרים. סייקל עם מינונים סבירים של אנאבר של חברת בונובאר, יוצא יותר יקר משימוש ב-gh.
אם מדברים על ביו 4 -12 iu אז כן, יוצא די אותו דבר כשעדיין הקושי בלהשיג בונובאר של בודי ריסרץ הרבה יותר קשה.

בשורה התחתונה, גם gh וגם אנאבר הם חומרים שכל באדי בילדר היה רוצה ב stack שלו. הקושי בלהשיג והמחירים הלא שפוים, הופכים את החומרים לפחות נגישים ולפחות שימושיים.
אני חושב שאתה קצת מתבלבל , ביו הוא מאוד יקר והיום עדיין אפשר להשיג נורדוטרופין את העט של ה30 איו אבל ביחס ל5 איו ביום זה יקר לאנבר , אני לא ידבר פה על מחירים אבל יש לי מקור טוב מבית מרקחת לאנבר רפואי מהארץ שהוא זול יחסית ל gh ותאמת לא שווה לקחת אנבר לעומת gh אין תועלת מהחומר הזה וזה מיועד לנשים אני לא מבין למה כולם רצים אליו כאילו זה gh

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית